Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شریف، سردیس چهار شهید هسته ای؛ شهید علیمحمدی، شهید شهریاری، شهید احمدی روشن و شهید مجید شریف واقفی امروز یکشنبه پنجم آذرماه سال جاری با حضور مسئولین دانشگاه و خانواده ی شهید احمدی روشن و شهید واقفی رونمایی شد.
بنا براین گزارش دکتر فتوحی ریاست دانشگاه در این مراسم که در آستانه سالگرد شهادت دکتر مجید شهریاری برگزار گردید طی سخنانی با اشاره به اینکه موضوع قرار دادن تندیس شهدای شریف در رأس اهداف مراسم پنجاهمین سال دانشگاه صنعتی شریف بود گفت: امروز شاهد رونمایی از سردیس چهار شهید هسته ای؛ دکتر شهریاری ، دکترعلیمحمدی، مهندس مجید شریف و مهندس احمدی روشن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انشاله بتوانیم روهرو این شهدا که شهدای علم و فناوری و دانش هم محسوب می شوند باشیم.
رییس دانشگاه در ادامه به نقل از رهبر انقلاب اسلامی که در سال 1374 در دانشگاه صنعتی شریف حضور داشت بیان کرد: ایشان در زمان حضور در دانشگاه صنعتی شریف به دو بعد اساسی دانشگاه یعنی بعد علمی و بعد مذهبی و فرهنگی تاکید داشت. ما امیدوار هستیم دانشگاه صنعتی شریف نیز که همواره در دو جنبه علم و اخلاق زبانزد بوده بتواند در جهت تحقق اهداف متعالی خود گام بردارد.
در ادامه این مراسم مادر شهید احمدی روشن ضمن تشکر و قدردانی از مسئولین، اساتید و دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف گفت: این اقدام دانشگاه شریف سبب زنده نگه داشتن یاد شهدای هسته ای گشته و بی شک با چنین اقداماتی راه این شهدای گرانقدر، پر رهرو خواهد شد.
خواهر شهید واقفی نیز طی سخنانی اظهار داشت: حضور ما در این جمع از برکت شهدایی است که خونشان را در راه اهداف اسلام و مسلمین ریخته شد. وی افزود؛ امیدوارم بتوانیم رهرو این شهدای عزیز باشیم و دانشگاه صنعتی شریف نیز بتواند همچون گذشته در حوزه های علم و فناوری در کشور و دنیا پیشتاز باشد.

مجید شریف واقفی، دانش آموخته مهندسی برق دانشگاه صنعتی آریامهر که پس از انقلاب به نام این شهید مزین شد از اعضای مسلمان سازمان مجاهدین بود که به دلیل مخالفت با انحراف سازمان و تلاش برای حفظ هویت اسلامی آن در ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۳۵۴ توسط جریان نفاق به شهادت رسید.

دکتر مسعود علیمحمدی، دانش آموخته دکتری فیزیک ذرات بنیادی دانشگاه صنعتی شریف و استاد فیزیک دانشگاه تهران در دی ماه ۱۳۸۸ با انفجار بمب تعبیه شده در مقابل منزلش به شهادت رسید.

دکتر مجید شهریاری دوره کارشناسی ارشد خود را در رشته مهندسی هسته‌ای در دانشگاه صنعتی شریف گذرانده و پس از اخذ دکتری این رشته از دانشگاه صنعتی امیرکبیر به عنوان، عضو هیات علمی آن دانشگاه و سپس به عنوان استاد دانشکده مهندسی هسته ای دانشگاه شهید بهشتی فعالیت داشت، هشتم آذرماه ۱۳۸۹ حین عزیمت به دانشگاه با انفجار بمبی که به خودرو وی نصب شده بود به شهادت رسید.

مصطفی احمدی روشن، دانش آموخته کارشناسی مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف و از مدیران تاسیسات هسته ای نطنز نیز ۲۱دی ماه ۱۳۹۰در دومین سالگرد ترور شهید علیمحمدی در اثر انفجار بمبی که به خودرو وی متصل شده بود، به شهادت رسید.

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۹۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان در ایام شهادت امام جعفر صادق علیه السلام چهار شهید گمنام در استان کرمان تشییع و تدفین خواهند شد.

سرهنگ محمود مهدوی فرد عصر امروز، هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان کرمان از تشییع و تدفین پیکرهای مطهر شهدا در ایام شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام خبر داد و افزود: ۲۳۱ نقطه از استان برای میزبانی از شهدای گمنام درخواست دارند.

وی بیان کرد: از هشت مکانی که سال گذشته مصوب شده بود، چون ساخت و ساز اولیه یادمان در سه نقطه انجام شده، پیکرهای مطهر شهدا در این نقاط تدفین می‌شوند که شامل کوهپایه کرمان، سیرجان و رفسنجان است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان کرمان گفت: در حال حاضر ۱۴۵ یادمان شهدای گمنام با ۳۲۲ شهید در استان کرمان وجود دارد.

همچنین محمدمهدی فداکار باستاندار کرمان در این جلسه اظهار کرد: مکان‌های عمومی مانند معراج شهدا، یادمان‌ها، ساختمان‌های بسیج در شهرستان‌ها که پاتوق اعزام رزمندگان دوران دفاع مقدس بوده، ثبت ملی شود.

وی بیان کرد: برنامه‌های اختصاصی، دیدار با خانواده معظم شهدا، حضور راویان برای جهاد تبیین، تبلیغات محیطی و تجلیل از پیشکسوتان و جانباران به‌مناسبت سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر در استان کرمان برگزار می‌شود.

استاندار کرمان همچنین از شهدای گمنام به‌عنوان عزیزان مردم نام برد و بر تکریم و احترام آنها تاکید کرد و ادامه داد: باید ابتدا یادمان شهدای گمنام ساخته شود و بعد شهید را دفن کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشییع و تدفین چهار شهید گمنام در ایام شهادت امام صادق(ع) در استان کرمان
  • کرمان در ایام شهادت امام صادق(ع) میزبان شهدای گمنام است
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • افتتاحیه برنامه های هفته سنه / سردیس استاد عباس کمندی رونمایی شد + فیلم
  • برگزاری ۱۹ عنوان برنامه شاخص«هفته سنه» در سنندج/رونمایی از سردیس استاد عباس کمندی
  • سردیس استاد عباس کمندی در سنندج رونمایی شد
  • شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه؛ شمار شهدای جنگ غزه به 34هزار و 305 شهید رسید
  • تضعیف فرهنگ جهاد و شهادت، هدف دشمنان انقلاب
  • تعداد شهدای غزه به ۳۴۳۰۵ نفر رسید
  • مراسم گرامیداشت شهید منتظر قائم و شهدای مدافع امنیت در یزد