Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، روز گذشته بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: مؤسسه قرض‌الحسنه «خاتم‌الانبیاء» فاقد مجوز است. با توجه به اینکه صندوقی با همین نام در شهرستان اسفراین مشغول به فعالیت است این گمانه‌زنی برای برخی سپرده‌گذاران این صندوق پیش آمده که مراد بانک مرکزی از این اطلاعیه «صندوق قرض‌الحسنه خاتم‌الانبیاء(ص) اسفراین» است و به گفته مسئولان این صندوق برخی نگرانی‌ها در سپرده‌گذاران این صندوق ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در اطلاعیه بانک مرکزی آمده است: بر اساس اخبار واصله مبنی بر فعالیت غیرمجاز تشکیلاتی موسوم به «موسسه قرض‌الحسنه خاتم‌الانبیاء» در برخی مناطق کشور و انتشار غیرقانونی اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری توسط موسسه مذکور، به اطلاع هموطنان گرامی می‌رساند:
موسسه قرض‌الحسنه خاتم‌الانبیاء فاقد هرگونه مجوز از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران بوده و فعالیت تمام واحدهای آن تحت هر عنوانی غیرقانونی است.
اوراق گواهی سپرده سرمایه‌گذاری منتشره از سوی موسسه مذکور که همراه با درج عبارت جعلی «تحت نظارت بانک مرکزی» در قبال خرید اموال منقول و غیرمنقول آحاد مردم به ایشان واگذار شده، فاقد هرگونه اعتبار و ارزش بوده و مغایر با قوانین و مقررات است.
از این رو ضروری است هموطنان عزیز به منظور جلوگیری از به مخاطره افتادن اموال خود از هر گونه ارتباط با این موسسه به خصوص افتتاح سپرده و اخذ گواهی در قبال فروش اموال منقول و غیرمنقول خود جداً خودداری کرده و از پذیرش گواهی‌های موصوف از اشخاص ثالث تحت هر عنوان اعم از ثمن معامله،‌ ضمانت و... پرهیز کنند.
لازم به ذکر است، موضوع جلوگیری از ادامه فعالیت موسسه مذکور به نیروی انتظامی منعکس و نسبت به طرح شکایت از آن نزد مرجع قضایی اقدام شده است.
هادی قوامی، نماینده اسفراین در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایکنا درباره این اطلاعیه اظهار کرد: اطلاعیه بانک مرکزی مربوط به این صندوق نیست و صندوق قرض‌الحسنه خاتم الانبیای اسفراین دارای مجوز قانونی است و هیچ مشکلی ندارد.وی ادامه داد: این صندوق زیر نظر سازمان اقتصاد اسلامی دارد؛ لذا کسانی که در آنجا دارای سپرده هستند هیچ نگرانی نداشته باشند و اطلاعیه بانک مرکزی مربوط به «مؤسسه قرض الحسنه خاتم الانبیاء» است که مربوط به نقطه دیگری در کشور است و در اینجا صرفا تشابه اسمی پدید آمده است.نماینده اسفراین اظهار کرد: این مؤسسه مربوط به استان یزد است و ارتباطی با صندوق قرض‌الحسنه خاتم الانبیای اسفراین ندارد و صندوق قرض الحسنه فعال در شهرستان اسفراین هیچ گونه مشکلی ندارد و در طول سالیان اخیر خدمات شایانی را به مردم انجام داده و تاکنون هیچ مشکلی در فعالین آن پدید نیامده است.قوامی در پایان گفت: در رابطه با این اطلاعیه با مقامات بانک مرکزی صحبت و پیگیری خواهیم کرد تا مشکلی برای سپرده‌گذاران این صندوق پدید نیاید.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۰۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید

به گزارش خبرگزاری مهر دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت در خصوص نامه انجمن ها به رهبر انقلاب در خصوص سرکوب نرخ ارز در سامانه نیما گفت: در سالی که جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است باید زمینه های مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد با حذف ارز چند نرخی از سوی بانک مرکزی رقم بخورد زیرا پس از سال ها تجربه، اثبات شده که ارز چند نرخی فساد آور است.

ناصر عاشوری دبیر کل انجمن کارفرمایی صنعت پالایش نفت اظهار داش: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، باید زمینه های لازم از سوی دولت و مجلس برای افزایش تولید با مشارکت مردم و بخش خصوصی فراهم شود اما کماکان سیاست های بر ضد این شعار کماکان در اقتصاد وجود دارد.

وی به سیاست های ارزی بانک مرکزی اشاره کرد و گفت: ارز چند نرخی مشکلات زیادی به همراه دارد و فساد آور است و از طرفی هم انگیزه لازم را از تولیدکنندگان می گیرد.

وی افزود: لذا باید سازوکارهایی تعبیه شود تا مشارکت سرمایه گذار و بخش خصوصی و مردم در اقتصاد بیشتر شود زیرا با گذشت ۴۰ سال از انقلاب، همچنان سهم بخش خصوصی در اقتصاد ملی بسیار ناچیز است و به نظر می رسد یکی از راهکارهای اصلی افزایش مشارکت بخش خصوصی در اقتصاد، حذف ارز چند نرخی از سوی بانک مرکزی است.

کد خبر 6094072 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • منابع محدود بانک‌های خراسان شمالی مشکل‌زا‌ شده است
  • آئین تکریم مدیرعامل سابق و معارفه سرپرست جدید بانک سینا برگزار شد
  • بانک شهر عضو متولی ریال دیجیتال شد
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • رسالت معلمان، هدایت و ارشاد دانش آموزان است
  • پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه ۱۰ میلیون تومانی به مددجویان
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق