Web Analytics Made Easy - Statcounter

بررسی‌ها نشان از سبقت گرفتن تلویزیون از مابقی رسانه‌ها در تبلیغات کشور دارد. با توجه به این موضوع   10 برند برتر  تبلیغ کننده در فصل تابستان سال  96 ، تلویزیون را  قبل از روزنامه و مجلات برای تبلیغات‌شان انتخاب کرده‌اند. براساس این بررسی ها که  توسط  شرکت پژوهش  بازار و رسانه امروز (EMRC)  صورت گرفته؛  ده برند برتر در فصل دوم  سال 96 نزدیک به  35,395 (میلیارد ریال) برای تلویزیون،  244  (میلیارد  ریال)  برای روزنامه و 35 (میلیارد ریال) برای مجله هزینه کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با توجه به این ارقام ده برند برتر بیش از 25درصد از تبلیغات تلویزیون و روزنامه و حدود یک چهارم از تبلیغات مجله را به خود اختصاص داده‌اند.  ارزش ریالی تبلیغات تمامی برندها در تابستان 96مبلغ  900,139 میلیارد ریال بوده است. بررسی تخصیص بودجه به هر رسانه نشان می دهد که تلویزیون 99.3درصد، روزنامه0.6درصد و مجلات 0.1 درصد در جهت پیام رسانی تجاری  نقش داشته‌اند.


لازم به ذکر است، تمامی اعداد آمده در این گزارش مقدار ارزش ریالی بودجه تبلیغاتی برندهاست که به رسانه های  مختلف اختصاص داده اند و تخفیفات یا شرایط قرداد با رسانه‌ها در این هزینه لحاظ نشده است.
همچنین براساس این پژوهش مابقی برندها به تفکیک؛ 75 درصد از تبلیغات تلویزیون(103,522میلیارد ریال ) ، 71درصد تبلیغات روزنامه(589 میلیارد ریال) و 76 درصد تبلیغات مجله (115 میلیارد ریال)  به خود اختصاص داده اند.  
بر اساس این پژوهش 5جایگاه از بین ده برند برتر به اپراتورهای تلفن همراه (ایرانسل و همراه اول و رایتل) و شوینده ها ( اکتیو، امو) تعلق دارد. این موضوع می تواند، نشاندهنده رقابتی بودن تبلیغات در صنعت ارتباطات باشد.
همچنین در صنعت اپراتورها  شرکت  همراه اول  فعالیت تبلیغاتی زیادی داشته و از ده برند برتر تبلیغاتی پیشی گرفته است.  براساس این پژوهش؛  با توجه به اینکه حجم عمده بودجه تبلیغات در تلویزیون هزینه شده است، در برندهای برتر در مجموع تبلیغات اسامی یکسانی با تبلیغات تلویزیونی دیده می شود. بیش از 60 درصد از هزینه تبلیغات تلویزیونی برای 10 برند برتر به ترتیب به برندهای همراه اول (34 %)، ایرانسل (19%)،  بانک انصار (10%) تعلق داشته است.
 این گزارش حاکسیت گروه لوازم خانگی صدر نشین جدول بودجه تبلیغات در روزنامه بوده است و برندهای سامسونگ (35%)، ال جی (12%) در حدود نیمی از بودجه تبلیغات ده برند برتر در روزنامه را به خود اختصاص می‌دهند. رده دوم به تبلیغات ساعتهای مچی در گروه زیورآلات تعلق دارد، برندهای ریموند ویل (6%)، برایت لینگ (5%) و امگا (6%) در مجموع حدود 17% درصد بودجه تبلیغاتی 10 برند برتر را در روزنامه دارند.  در مجلات ده برند تبلیغاتی از صنایع متنوع تری هستند. لوازم خانگی (سامسونگ، ال جی، ایکس ویژن)، مواد بهداشتی (سیگنال، لورآل، سی گل، گارنیر)، اپراتورهای تلفن همراه(رایتل) در حدود 87 درصد بودجه تبلیغات ده برند برتر در مجله را دارند. خودرو، محصولات دارویی؛ دیگر صنایعی هستند که در ده برند برتر تبلیغات مجله به چشم می خورد. در بین برندهای برتر در مجله، سامسونگ به تنهایی 39 %  از این بودجه تبلیغاتی را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به جدول شماره ۱۴ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور (بخش دوم- جداول) با عنوان «جدول منابع و مصارف هدفمندسازی یارانه ها (تبصره ۸ قانون بودجه ۱۴۰۳) »، با تصویب این جدول موافقت کردند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901331

دیگر خبرها

  • راست و دروغ تبلیغ محصولات غذایی در تلویزیون
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • تصمیم نهایی مجلس درباره یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳/ اعلام جزییات مصوبه دولت
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • سه پیشنهاد جنجالی برای هدایای تبلیغاتی
  • تبلیغات منفی رسانه‌های غرب درباره فتح فاو توسط ایران
  • وحید شمسایی: یک برند، پول عجیبی به من می داد تا برای تبلیغات برنج بخورم؛ مردم تولدم را فراموش می‌کنند اما سالگرد برنج نخوردنم را تبریک می‌گویند! / فیلم
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی