Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-30@20:42:05 GMT

آینده از آن کیست؟

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۳۵۴۰۵

آینده از آن کیست؟

کودک و نوجوان > دانش - سپنتا سلیمی:
شاید کمی سخت باشد در دنیای فناوری، درباره‌ی آینده صحبت‌ کنیم. دنیایی که در آن، هرلحظه می‌تواند آینده باشد و آینده در چند لحظه تبدیل به گذشته می‌شود!

در دنياي فناوري هرروز ممكن است ايده يا ايده‌هايي تبديل به محصول ‌شود و کاربران زيادي را به‌سوي خود بكشد. هرچند بسياري از اين محصولات فقط چند روزي ميهمان کاربران هستند و خيلي زود فراموش مي‌شوند، اما بسياري ماندگارند و سال‌ها و نسل‌ها با کاربران همراه مي‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خب، حالا اين محصولات ماندگار کدامند؟ نگاهي به هفت مقوله‌ي جاودان دنياي فناوري که در سال 2030ميلادي به‌نقطه‌ي اوج مي‌رسند، شايد خالي از لطف نباشد.

 

دنيا در دست روبات‌ها!

در حال حاضر روبات‌ها در بسياري از کارخانه‌ها جاي کارگران ساده را گرفته‌اند. آن‌ها حالا مي‌توانند هرکدام به‌جاي چند کارگر کلاه‌آبي بازدهي داشته باشند. کارگران کلاه‌آبي يک اصطلاح انگليسي است براي کارگران ساده‌ي يک کارخانه يا معدن و...؛

اما تا سال 2030 ميلادي، موضوع از اين هم فراتر مي‌رود و روبات‌ها جاي کارمندان کلاه‌سفيد را نيز خواهند گرفت. کارمندان اداري و پشت‌ميزنشين که تخصص کارکردن با کامپيوتر دارند، در رده‌ي کلاه‌سفيدهايي محسوب مي‌شوند که به‌زودي جايشان را به روبات‌ها مي‌دهند. تخمين زده مي‌شود تا سال 2021 آن‌ها حتي مي‌توانند جاي داروسازها هم كار كنند!

 

اينترنت، در شمار امكانات اوليه!

بسياري از پيش‌بيني‌ها نشان مي‌دهد، تا سال 2024 ميلادي، اينترنت تبديل به يكي از امكانات اوليه و پيش‌پا افتاده در هر مکاني خواهد شد و انتظار مي‌رود همه‌ به آن دسترسي داشته باشند؛ درست مثل دسترسي به آب و برق.

 

خودروهاي اشتراکي!

همين حالا هم خودروهاي اشتراکي در بسياري از کلان‌شهرها، تبديل به بخشي از سيستم حمل و نقل عمومي شده‌اند. تا سال 2026 ميلادي نظام استفاده از خودروهاي اشتراکي در بيش‌تر کلان‌شهرها حاکم مي‌شود و شهري که كاملاً از اين سيستم جا مانده باشد، شهري عقب‌مانده خواهد بود.

 

حس‌گرها همه‌جا هستند!

اينترنت اشيا حالا در حال همه‌گير‌شدن است. از زميني که روي آن راه مي‌رويم تا کفشي که در پايمان است، همه داراي حسگرهايي هستند که در آينده‌اي نزديک به اينترنت متصل مي‌شوند. تا سال 2022 يک تريليون حسگر گوناگون به اينترنت متصل مي‌شوند. 

 

پزشکي و چاپگر سه‌بعدي!

چاپگرهاي سه‌بعدي صنعت پزشکي را متحول کرده‌اند. ساخت اعضاي مصنوعي بدن حالا وارد مرحله‌ي تازه‌اي شده است. در حال حاضر يک چاپگر سه‌بعدي مي‌تواند، بخشي از قفسه‌ي سينه‌ي انسان را بسازد. اما در سال‌هاي آينده اين روند به اوج خود مي‌رسد، تا جايي‌که در سال 2024 احتمالاً مي‌توان يک عضو مصنوعي ساخته‌ي يک چاپگر سه‌بعدي را به بدن انسان پيوند زد.

 

هوش مصنوعي!

هوش مصنوعي فقط يک‌بار اشتباه مي‌کند. او از اشتباه قبلي‌اش درس مي‌گيرد. همه‌ي انتخاب‌ها را برآورد مي‌کند و بر اساس داده‌ها بهترين تصميم را مي‌گيرد. بسياري از کارشناسان معتقدند هوش مصنوعي تا سال 2026 مي‌تواند در تصميم‌گيري‌هاي مهم به‌‌مديران و مسئولان رده‌بالاي يک مجموعه کمک کند.

 

تلفن همراه قوي اما کوچک!

فناوري گوشي‌هاي هوشمند، روز به‌روز پيشرفته‌تر و البته روز به روز کوچک‌تر مي‌شود. تخمين زده مي‌شود تا سال 2024 ميلادي، اولين ريزگوشي قابل نصب در داخل بدن هم به بازار بيايد.

در همین زمینه: گنبد رمز آلود ذرات! انگشتری با کارکرد گوشی درس‌خواندن با کمک فناوری‌های نوین امنیت وای‌فای! بـازی روی مبل! سرگرمی با طعم واقعیت مجازی!

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۵۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟

سردار تیمور حسینی رئیس پلیس راهور اظهار کرد: دو موضوع باعث اشتباه ارسال شدن جرائم رانندگی است؛ یک موضوع کیفیت دوربین‌ها و دو دستکار کردن ارقام پلاک خودرو توسط برخی از رانندگان.

به گزارش تسنیم، وی افزود: این دو عامل باعث شده است ۵ درصد جرائم رانندگی اشتباهی برای افراد ارسال شود که برای پاک کردن این جرائم اشتباه، افراد به مراکز پلیس راهور مراجعه کنند.

حسینی بیان کرد: البته سامانه رسیدگی غیرحضوری یا اینترنتی به اعتراضات در دست آماده‌سازی است و امیدواریم به‌زودی یعنی در سال ۱۴۰۳ بتوانیم این سامانه را معرفی و رونمایی کنیم تا دیگر برای اعتراض به تخلفات رانندگی نیاز به مراجعه حضوری نباشد.

رئیس پلیس راهور در پایان گفت: در سال گذشته ۱۵۷ میلیون جریمه برای رانندگان متخلف صادر شده است.

دیگر خبرها

  • دکمه تصویب قانون عفاف و حجاب زیر دست کیست؟!
  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • در تبریز استقلال نشان می‌دهد کت تن کیست | هر وقت کم آوردیم به سمت چپ سینه‌مان نگاه می‌کنیم
  • مقصر جریمه شدن اشتباهی رانندگان کیست؟
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • کشف روش‌های درمانی بالقوه بیماری کلیه پلی‌کیستیک
  • موعود شمخانی کیست؟
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • آینده رقابت متا با غول‌های هوش مصنوعی