Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پروژه "ما می‌بینیم" گفت: نرم افزار "ما می بینیم" برای تمام افراد روشندل اعم از نابینای مادرزاد، دیابتی و یا سانحه ای، نابینای موقتی، کم بینا و یا کور رنگ می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

مجید نصیری در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: هدف پروژه "ما می‌بینیم" پاسخ به یک نیاز حیاتی نابینایان و کم بینایان توسط ابزارهای تکنولوژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه در زندگی روزمره، دیدن مهمترین ابزار اطلاع رسانی و ارتباطی است، افزود: تاریخ مصرف کالاها، رنگ داروها، تابلوهای مسیریابی شهری، اطلاعات درج شده بر روی کارت های ویزیت و بروشورها و ... که فرد نابینا و یا کم بینا قادر به دیدن آن نیست، مد نظر ما است. هم چنین مطالعه ساده یک مقاله یا کتاب نیز تا زمانی که به خط بریل تبدیل نشود، برای این افراد غیرممکن است.

مدیر پروژه "ما می بینیم" به حس امنیت که با دیدن همراه است اشاره و خاطرنشان کرد: فرد نابینایی را فرض کنید که در خیابان خلوتی در حال تردد است و ناگهان فریاد وحشتناکی را می شنود، اما او نمی داند چه اتفاقی افتاده است. او نمی داند که باید به جلو حرکت کند و یا به عقب برگردد و یا شاید باید نیروهای امدادی و انتظامی را خبر کند. در چنین مواقعی او نیاز دارد که از افراد بینا کمک بگیرد، اما همیشه افراد بینا در کنار او نیستند. اینجاست که این نرم افزار به عنوان چشم کمکی آنها به یاری افراد کم بینا و نابینا می آید.

نصیری ادامه داد: در این نرم افزار این قابلیت وجود دارد که افراد نابینا و کم بینا بلافاصله با یک داوطلب پاسخگو (مرکز تماس) تماس بگیرند و آن فرد از طریق دوربین موبایل نابینا، صحنه روبرو را برای او توصیف کند و یا مطلبی را که او قادر به خواندن نیست، برایش بخواند.

وی اضافه کرد: این نرم افزار برای تمام نابینایان اعم از نابیناهای مادرزاد، دیابتی و یا سانحه ای، نابینای موقتی، کم بینا و یا کور رنگ می تواند مورد استفاده قرار گیرد.


مدیر پروژه "ما می بینیم" گفت: نرم افزار "ما می بینیم" می تواند در خواندن متن، خواندن تاریخ انقضا اجناس، شناسایی داروها و امنیت و نجات به کمک نابینایان و کم بینایان بیاید.

وی با بیان اینکه این نرم افزار در حال حاضر به صورت رایگان قابل دریافت و استفاده است، خاطرنشان کرد: سازمان های بهزیستی، خیریه ها، خانه های سالمندان و NGOهای داخلی و خارجی می توانند این نرم افزار را تهیه و برای استفاده در اختیار افراد قرار دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • (عکس) شغل جدید لیونل مسی چیست؟
  • آغاز مسابقات کریکت نابینایان ‌در مزار شریف
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • بهره مندی ۲۵۰ هزار معلول کم بینا ونابینا از خدمات بهزیستی کشور
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!/ «چه تکاپوی رقت انگیزی»
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • انتصاب جدید مرکز جهاد کشاورزی بالانج