Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@03:01:30 GMT

ماجرای قهر عموهای فیتیله‌ای با عمو قناد

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۲۲۷۸

ماجرای قهر عموهای فیتیله‌ای با عمو قناد

عموهای فیتیله‌ای درباره ماجرای جدایی‌شان از عمو قناد و اینکه در حال حاضر آیا رابطه‌ای با او دارند با اشاره به پشتکار و ویژگی‌های این مجری محبوب اعلام کردند دیگر رابطه‌ تنگاتنگی با او ندارند و به خاطر اختلاف سلیقه از او جدا شدند.

 عموهای فیتیله‌ای با حضور در برنامه "فرمول یک" شبکه یک سیما درباره علت جدایی‌شان از عموقناد در آنتن زنده سخن گفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی فروتن در این باره توصیح داد: با عمو قناد مثل قبل دیگر رابطه تنگاتنگی نداریم او درگیر کار خود است. ما نیز درگیر کار خودمان هستیم.

او ادامه داد: آقای قناد پشتکار ستودنی دارد و جزو کسانی است که نسل‌های زیادی از بچه‌های ما با او خاطره داشتند و الان خودشان پدر و مادرند. آقای قناد یک چیزی در ذهن بچه‌ها ثبت کرده است. من همیشه می‌گویم آقای قناد در اجرای برنامه کودک جزو بهترین هاست.

فروتن با بیان اینکه یک جاهایی اختلاف سلیقه پیش می‌آید، درباره اینکه با عمو قناد قهر کرده‌اند گفت: اولش قهر بودیم اما حالا نیستیم هر کسی درگیر کار خودش است. به هر حال استارت عموهای فیتیله‌ای با خود آقای قناد بود اما در میانه راه یک سری دلایلی که گفتنش زیاد قشنگ نیست اختلاف سلیقه پیش آمد. این یک اتفاق طبیعی است و برای هر شخصی حتی در مقابل صمیمی‌ترین دوستش ممکن است پیش آید و با گذشت حل می‌شود. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که ما باید سنگ‌هایمان را از ابتدا وا می‌کندیم. گاهی اوقات برای احترام گذشت می‌کنی و اگر نظرت تغییر کند و اختلاف سلیقه داشته باشی گویا بی احترامی کرده‌ای. در حالی که تو برای احترام گذشت کرده بودی. یک جاهایی نباید گذشت کنیم. در نهایت ما همه با هم دوست هستیم و همدیگر را دوست داریم.

محمد مسلمی نیز درباره جدایی از عمو قناد یادآور شد: عمو قناد استاد ما هستند. من اولین کارم را سال 70 با ایشان شروع کردم. کسی که دست من را گرفت آقای قناد بود و هیچ وقت فراموش نمی‌کنم که اول خدا و بعد ایشان به من کمک کردند که در کارم این اتفاق بیفتد.

علی فروتن سپس گفت: عموهای فیتیله‌ای از شنبه هفته آینده قرار است در مناطق زلزله زده برای کودکان برنامه اجرا کنند

در پایان محمد مسلمی هم در «فرمول یک» خبر داد: سری دوم «بهترین شو» تولید خواهد شد.

حمید گلی هم اعلام کرد: این روزها مشغول آماده کردن نمایشی برای کودکان است که از 20 آذر در تالار هنر روی صحنه می‌رود.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۲۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟

به گزارش خبرنگار مهر، نزدیک به یک دهه پیش شرکت مهندسی توسعه گاز ایران با شرکت (اس تی سی) هند قراردادی به منظور خرید ورق‌های فولادی برای تولید خط لوله انتقال گاز به امضا رساند، اما این شرکت هندی به قرارداد خود پایبند نماند برای همین شرکت توسعه و مهندسی گاز ایران طی نامه‌ای به شرکت «STC» اعلام کرد؛ تحویل فولاد به ایران در چهارچوب شرایط قرار داد ۲.۵ میلیارد دلاری سال ۲۰۱۴ میلادی طرفین نیست.

همچین در ادامه این نامه آمده است که اگر شرکت «STC» هر چه زودتر به ارسال تعهدات فولاد خود اقدام نکند، ایران مستقیماً با شرکت فولاد «ایسار» هند که فولار صادراتی را برای شرکت STC تأمین می‌کند، وارد معامله می‌شود.

حالا پس از نزدیک به ۱۰ سال امروز در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون انرژی درباره لایحه ارجاع اختلاف شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با شرکت بازرگانی دولتی هند (اس‌تی‌سی) به داوری، کلیات این لایحه را تصویب کردند.

مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس، در تشریح این گزارش بیان کرد: در سال ۱۳۹۲ بین شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران و شرکت اس‌تی‌سی هند قراردادی به‌مدت سه سال امضا شد که طرف ایرانی بر اساس این قرارداد به تعهدهای خود عمل کرد، اما شرکت بازرگانی دولتی هند در این مدت به کمتر از یک‌پنجم تعهدهای خود عمل کرده است.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: در صورت موافقت با این لایحه، امکان پیگیری حقوقی این موضوع به شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران داده می‌شود.

بر اساس این گزارش طبق این قرارداد ایران با شرکت «STC» هند، قرار بوده طی سه سال، ۲.۵ میلیون تن فولاد به ایران صادر شود که یک میلیون تن آن در سال اول و مابقی آن تا دو سال آینده انجام شود اما شرکت «STC» در سال اول تنها ۴۵۰ هزار تن فولاد به ایران تحویل داده است واکنون ایران با گذشت ۱۰ سال به دنبال غرامت از این شرکت است.

کد خبر 6090833 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • ببینید | استوری مشکوک یکتا ناصر و منوچهر هادی؛ ماجرای چیست؟
  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • ببینید | دعوای فیتیله‌ای‌ها با مجید قناد بالا گرفت؛ پاسخ محمد مسلمی به آقای مجری
  • ماجرای دعوای هند و شرکت مهندسی توسعه گاز چه بود؟
  • ببینید | ماجرای خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنیدند
  • ماجرای حضور آیت‌الله خامنه‌ای در خانه شهید شیرودی
  • عکس| ماجرای مصدومیت شدید سعید آقاخانی چیست؟/ حال کارگردان نون خ خوب است
  • حضور فعالان اقتصادی ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)
  • ششمین نمایشگاه توانمندی صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴)
  • مورایس مسلمان شده؟ / ماجرای مسلمان شدن سرمربی سپاهان از زبان خودش + عکس و فیلم