Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-28@01:19:05 GMT

راهنمای رفع مشکلات مربوط به هدفون بلوتوث

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۱۹۵۴۳

راهنمای رفع مشکلات مربوط به هدفون بلوتوث

هیچ چیز آزار دهنده‌تر از قطع شدن ناگهانی اتصال هدفون بلوتوث با گوشی هوشمند هنگام گوش دادن به موسیقی نیست. گاهی اوقات اتصال بلوتوث به‌طور کامل قطع می‌شود و کاربر را مجبور به اتصال دوباره‌ی دستگاه می‌کند. بریا رفع این مشکل این مطلب را بخوانید.

زومیت:هدفون‌های بی‌سیم مبتنی‌ بر فناوری بلوتوث مدت زیادی است که پا به عرصه‌ گذاشته‌اند؛ اما در چند سال اخیر به خاطر بهبود کیفیت صدا و کاهش قیمت، به‌واقع برای مصرف کنندگان جذاب شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از زمانی که شرکت اپل اِیرپاد (AirPod) خود را عرضه کرده، تقاضای مصرف‌کننده‌ها برای هدفون‌ بی‌سیم بالا رفته است. با وجود پیشرفت‌های فناورانه، هدفون‌های بلوتوث هنوز از مشکلات آزار دهنده‌ای رنج می‌برند. در این مقاله نگاهی به مشکلات رایج مربوط به هدفون‌ بلوتوث می‌اندازیم و راهکارهایی برای مرتفع کردن آن‌ها ارائه خواهیم کرد. همراه زومیت باشید.

۱- یافت نشدن هدفون بلوتوث به وسیله‌ی گوشی هوشمند

اگر قصد دارید هدفون بی‌سیم خود را به گوشی متصل کنید؛ اما بنا به دلایلی هدفون خود را در فهرست دستگاه‌های موجود در لیست گوشی هوشمند خود مشاهده نمی‌کنید، در ادامه می‌توانید از فهرست راهکارهای حل این مشکل بالقوه کمک بگیرید:

- ابتدا از روشن بودن بلوتوث در گوشی هوشمند خود اطمینان حاصل کنید. این مورد به‌ظاهر ساده، به‌طور شگفت‌آوری می‌تواند دلیل اصلی چنین مشکلی باشد.

- در این مرحله باید اقدام به بررسی سازگاری هدفون بی‌سیم خود با دستگاه و سیستم عامل کنید. اگر در حال استفاده از آیفون هستید، حداقل باید سیستم عامل iOS 7 که به‌طور ذاتی از حالت آماده به کار هوشمند بلوتوث (Bluetooth Smart Ready) پشتیبانی می‌کند، روی آن نصب باشد. اگر کاربر اندروید هستید، باید از نصب بودن اندروید 4.3 یا نسخه‌های بالاتر آن مطمئن شوید.

- هنگام برقراری ارتباط، از نزدیک بودن کافی گوشی هوشمند و هدفون به یکدیگر کسب اطمینان کنید. اگرچه دستگاه‌های مبتنی‌ بر بلوتوث، به‌ویژه هدفون‌ها، از محدوده‌ی ارتباطی کافی برخوردار هستند؛ اما بهتر است برای اطمینان، دست کم در محدوده‌ی کمتر از ۹۰ سانتی‌متری از هم قرار داشته باشند.

- برای این‌که اتصال با موفقیت صورت گیرد، باید فرآیند جفت شدن پیشنهادی کارخانه‌ی سازنده‌ی دستگاه را بررسی کنید. همه‌ی هدفون‌های بلوتوث از روش یکسانی برای اتصال به گوشی هوشمند بهره نمی‌برند؛ گاهی اوقات این فرآیند به سادگی روشن کردن هدفون است. اما گاهی این فرآیند پیچیده می‌شود. برای پیش‌گیری از هرگونه مشکلی با جفت شدن دستگاه، تمامی جزئیاتی را که باید برای جفت شدن هدفون با گوشی هوشمند انجام دهید، در دفترچه‌ی راهنمای دستگاه به‌دقت مطالعه کنید.

- در صورت موفق نشدن، سعی کنید بلوتوث دستگاه‌ها را خاموش و دوباره روشن کنید. اگرچه این روش قدیمی است اما واقعا در برخی موارد کارساز است.

- هرگونه دستگاه اضافه را خاموش یا آن را از فهرست دستگاه‌های بلوتوث گوشی هوشمند حذف کنید. وجود هرگونه دستگاه بلوتوث دیگر، می‌تواند دلیل جفت نشدن هدفون با گوشی باشد. زیرا ممکن است در این حالت هدفون سعی در جفت شدن با دستگاه دیگری داشته باشد و به گوشی هوشمند واکنشی نشان ندهد.

- حتما از روتر وای‌فای دوری کنید. اگر روتر وای‌فای (WiFi) شما از طیف ارتباطی مشابه هدفون بلوتوث استفاده کند؛ می‌تواند سبب بروز تداخل در ارتباط گوشی هوشمند با هدفون شود.

۲- قطع اتصال ناگهانی هدفون بلوتوث

 

هیچ چیز آزار دهنده‌تر از قطع شدن ناگهانی اتصال هدفون بلوتوث با گوشی هوشمند هنگام گوش دادن به موسیقی نیست. گاهی اوقات اتصال بلوتوث به‌طور کامل قطع می‌شود و کاربر را مجبور به اتصال دوباره‌ی دستگاه می‌کند. همچنین گاهی اوقات قبل از اتصال دوباره‌ی دستگاه، بلوتوث به مدت چند ثانیه ناپدید می‌شود و انگار به خواب می‌رود. هر دو مشکل، تجربه‌ی خسته‌کننده‌ای هستند؛ اما با آگاهی از راه حل آن‌ها، می‌توان مشکل را مرتفع کرد.

- گوشی هوشمند و هدفون خود را در محدوده‌ی ارتباطی مناسب یادشده نگه دارید. به‌ دلیل آزادی عمل در زمان استفاده نکردن از جک صوتی گوشی هوشمند،خارج شدن از محدوده‌ی ارتباطی به راحتی رخ می‌دهد.

- هرگونه اتصال غیرضروری مبتنی‌ بر بلوتوث را حذف کنید. در غیر این صورت، ممکن است گوشی هوشمند مغلوب دستگاه‌های دیگری شود که سعی در ایجاد اتصال با آن دارند.

- از کافی بودن میزان باتری هدست بلوتوث خود اطمینان حاصل کنید. هدست‌های مبتنی‌ بر بلوتوث هنگام کم بودن میزان شارژ باتری، به‌صورت دوره‌ای تمایل به قطع اتصال دارند.

- در نهایت اگر این مشکل باز هم ادامه داشت، می‌توانید هدفون خود را از حالت جفت شده خارج کنید (unpair) و سپس دوباره آن را با گوشی هوشمند خود جفت (pair) کنید.
۳- ناموفق بودن عمل جفت شدن هدفون و گوشی هوشمند

همچنین اغلب اتفاق می‌افتد که هنگام تلاش برای جفت کردن هدفون با گوشی هوشمند، با یک پیغام خطا یا ادامه‌دار بودن دائمی فرآیند جفت شدن مواجه شوید و شاهد عدم اتصال آن‌ها به یکدیگر باشید. در ادامه می‌توانید شرح ساده‌ترین راه حل این مشکل را مطالعه کنید.

- هرگونه اتصال مبتنی‌ بر بلوتوث غیرضروری و بلااستفاده را حذف کنید. برخی از گوشی‌های هوشمند در صورت وجود چندین دستگاه در فهرست اتصال بلوتوث، خودسرانه عمل می‌کنند و سعی در اتصال به دستگاه‌های دیگر دارند.

در صورت ناموفق بودن، می‌توانید از دیگر راهکارهای یادشده در بخش‌های قبلی بهره ببرید.

۴- وجود الکتریسیته ساکن در هدفون بلوتوث هنگام گوش دادن به موسیقی

با وجود این‌که فناوری بلوتوث راهی طولانی طی کرده و به میزان زیادی تکامل یافته است؛ اما هنوز مستعد تداخل‌های آزاردهنده‌ای مانند نویز الکتریسیته ساکن یا پارازیت صوتی هنگام گوش دادن به موسیقی است.

- ابتدا باید همه‌ی دستگاه‌های بلوتوث موجود در محیط پیرامون را خاموش یا غیرفعال کنید.

- اگر الکتریسیته ساکن برطرف نمی‌شود، باید اقدام به بازنشانی تنظیمات هدفون بلوتوث به حالت اولیه کنید. برای آگاهی از روش انجام این کار می‌توانید به وب‌سایت کارخانه‌ی سازنده‌ی هدفون مراجعه کنید.

- دستگاه پخش‌کننده‌ی رسانه‌ی خود را روشن کنید و پس از قطع اتصال هدفون به مدت ۳۰ ثانیه، دوباره آن را با پخش‌کننده‌ی رسانه جفت کنید.

- فاصله‌ی بین گوشی هوشمند و هدفون را کاهش دهید تا نویز الکتریسیته ساکن کاهش یابد یا حتی به‌کلی برطرف شود.

همه‌ی راهکارهای ارائه‌شده در این مقاله برای رفع مشکلات مربوط به بلوتوث، آزمایش‌شده هستند؛ اما قطعا نمی‌توان همه‌ی راهکارهای ممکن را در یک مقاله جای داد. اگر هیچ کدام از راهکارهای عیب‌یابی یادشده عمل نکرد؛ بهترین راه، برقراری تماس مستقیم با کارخانه سازنده‌ی دستگاه مبتنی‌ بر بلوتوث است.

از کدام راهکار ارائه‌شده برای حل مشکل اتصال هدفون با گوشی هوشمند بهره بردید؟ آیا این راهکارها مفید بودند؟

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۹۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسوولان دستگاه قضا به مشکلات کارگری شهرستان البرز ورود کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مسعود مهدوی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهر الوند اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب، با بیان نقش کلیدی جامعه کارگری در جهش تولید و بهبود وضع اقتصادی کشور، به تبیین وظایف مسئولان برای حل مشکلات قشرِ قانع و نجیب کارگر پرداختند و فرمودند که حال خوب جامعه کارگری، حال ملت را هم خوب خواهد کرد.

وی افزود: از مسؤولان اجرایی و قضائی درخواست کرده‌ایم که مشکلات بعضی کارخانجات که حقوق کارگران را پرداخت نمی‌کنند ورود جدی داشته باشد.

امام جمعه الوند تاکید کرد: رکن اصلی تولید که مطالبه جدی رهبری هم هست کارگر است وقتی این‌ها به کارگر بها قائل نمی‌شوند چه کسی باید پاسخگو باشد؟ وقتی کارگران را اخراج می‌کنند آیا مدعی العموم وظیفه‌ای ندارد که آنها را پاسخگو کند؟

وی با طرح این پرسش که مسؤولان قضائی استان چرا به مشکلات کارگری شهرستان البرز ورود نمی‌کنند تاکید کرد: دستگاه قضا با مدیران واحدهایی که با زندگی مردم و کارگران بازی می‌کنند برخورد جدی داشته باشد.

حجت الاسلام مهدوی تاکید کرد: رهبری معظم هدف واقعی آمریکا و غرب از تحریم و فشار بر ایران را، تسلیم و تبعیت محض ملت و نظام اسلامی خواندند و تأکید کردند ملت بزرگ و ریشه‌دار ایران و جمهوری اسلامی، در مقابل زورگویی و زیاده‌خواهی‌ها تسلیم نمی‌شود و با تبدیل تحریم‌ها به فرصت‌های پیشرفت و شکوفایی، به افق روشن آینده دست خواهد یافت.

وی با اشاره به ادامه جنایت اسرائیل در غزه عنوان کرد: بدون شک، در موضوع فلسطین، دنیا تکانی خورده است که پیش از این اصلاً سابقه نداشته است. این اتفاق در حالی رقم خورده که فلسطینی‌ها در زمینه رسانه، فناوری اطلاعات و حتی در امور روزمره خود دچار محدودیت هستند.

وی در پایان با اشاره به فرارسیدن روز معلم یادآور شد: شهید مطهری، نه یک فرد بلکه یک مکتب، یک گفتمان و یک جریان بود که می‌توانست و می‌تواند برای خواص و نخبگان فکری جبهه انقلاب، یک الگو و اسوه باشد. امام (ره) و هم رهبر حکیم انقلاب، یکی از اصلی‌ترین‌ترین ویژگی‌های شخصیتی ایشان را «بصیرت» دانسته‌اند.

کد خبر 6089140

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • مسوولان دستگاه قضا به مشکلات کارگری شهرستان البرز ورود کنند
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟/ خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دما بالا
  • کره‌جنوبی استفاده از گوشی آمریکایی آیفون را در مراکز نظامی ممنوع کرد
  • نصب سه هزار و ۲۰۰ دستگاه کنتور هوشمند روی چاه‌های آب
  • سقوط شدید فروش گوشی‌های اپل در چین
  • وداع با نگرانی از مشکلات گوشی، اِلبان تضمین کیفیت عالی در تعمیرات موبایل
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه
  • قابلیت جدیدی از اندروید 15 برای استفاده از گوشی در تاریکی