Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار سرمایه معتقد است، بنابر آمار و ارقامی که از سوی مسئولان اقتصادی گزارش شده است ، درمقایسه با میزان رشدی که شاخص بورس طی مدت ۳ ماهه گذشته داشته است برابری نمی کند.

امتداد نیوز – هدی بذرافشان ، فردین آقا بزرگی در گفت وگو با خبرنگار بورس امتداد نیوز با تاکید بر اینکه رشد  شاخص  بورس می‌تواند یکی از نشانه های وضعیت اقتصادی مناسب در هر کشور باشد، گفت: درحال حاضر بنابر آمار و ارقامی که از سوی مسئولان اقتصادی گزارش شده است ، درمقایسه با میزان رشدی که شاخص بورس طی مدت 3 ماهه گذشته داشته است برابری نمی کند و می تواند مربوط به عوامل دیگری باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس بازارسرمایه  افزود: همانطور که اشاره شد اتفاق اساسی و بنیادی که در داخل کشور و بواسطه تصمیمات اقتصادی اثر گذار میتوانست موجب رشد شاخص در بورس گردد محقق نشده است و تنها در این زمینه می توانیم به اصلاحات در تعیین نرخ سود بانکی اشاره کنیم.

بنا به اعتقاد آقا بزرگی،  در این رابطه و براساس اطلاعات موجود در بازار پول از طرق مختلف این سیاست به نوعی کنار گذاشته و به روش های مختلفی از جمله استفاده از امکانات و موقعیت های صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت بانکها می توانند مطابق سیاست بانک مرکزی عمل نکنند و همچنان با پرداخت سود بیش از نرخ های تعیین شده بکار خود ادامه دهند که در همینجا جا دارد نظام نظارتی بانک مرکزی و میزان کارایی آن در برابر بانک ها بازبینی گردد.

وی در خصوص دلایل اساسی اثر گذار بر وضعیت شاخص که  غالبا تحت تاثیر مسائل بیرونی و خارج از اراده اقتصادی در داخل کشور بوده است، اینطور توضیح دادوگفت: افزایش قیمت نفت و اثر گذاری آن بر بازار های جهانی موجب تغییر در برآورد سود و زیان ارائه شده از سوی شرکت های پتروشیمی و پالایشی شده است و با تداوم و ثبات قیمت جهانی نفت این وضعیت در این گروه از صنایع می تواند ادامه داشته باشد ؛ همانطور که میدانیم وزن این گروه از شرکت ها و صنایع در بورس قابل توجه و در تغییرات شاخص نیز تاثیر بسزایی دارد.

این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: کامادیتی و مواد اولیه در دنیا بدلیل افزایش تقاضای جهانی و پیش بینی رشد اقتصادی در سال ۲۰۱۸ از دیگر عوامل اثر گذار بر پیش بینی سودآوری صنایع و شرکت های فولادی و کانه های فلزی است که مانند شرکتهای  پالایشی و پتروشیمی وزن اثر گذاری بر شاخص بورس دارند.

وی کاهش برابری نرخ ارز در کشور را  از دیگر عوامل خارجی اثر گذار بر وضعیت شاخص در داخل کشور برشمردو خاطرنشان کرد: این امر  به نوعی در محاسبات ارزش جایگزینی شرکت ها و صنایع اثر مثبت دارد و از این جهت در زمره عوامل خارجی در اقتصاد از آن یاد نموده که توسط دولت و مسولین اقتصادی برنامه ریزی  نشده بوده است.

 آقا بزگی اظهارداشت:  یه نظر می رسد این سه عامل مهم موجبات افزایش شاخص را فراهم آورده که شاید در مجموع نتوان آین وضعیت را به منزله رونق اقتصادی برشمرد اما،  تاثیر این عوامل موجب افزایش شاخص شده است که به هنگام وقوع رونق اقتصادی به همین شکل اثر خود را بر بورس می گذارد.

true برچسب ها : بورس شاخص بورس true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور

وزیر فرهنگ با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در سازمان اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن هرچه بیشتر خیر و ثواب در کشور، خاطرنشان کرد: هر اندازه گردش این چرخه را بیشتر کنیم، به همان میزان مال مشروعی که در راه رضای خدا خرج می‌شود را در جامعه تقویت می‌کند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مراسم اختتامیه نمایشگاه دستاوردهای نهاد وقف طی سخنانی درباره فلسفه حضور سازمان اوقاف در طرح‌های اقتصادی و علمی گفت: ما در جلسات متعدد و مختلف مرتبط با سازمان بعضا با این پرسش مواجه می‌شویم که فلسفه حضور سازمان اوقاف در طرح‌های اقتصادی و علمی چیست که ناشی از عدم آشنایی با ماموریت های این سازمان است.

وزیر فرهنگی یکی از مهم‌ترین کارکردهای سازمان اوقاف را افزایش میزان بهره‌وری و رشد محصولات و افزایش ارزش تولیدات وقفی عنوان کرد و اظهار داشت: نکته مهم این است که مجموعه اوقاف وابستگی ویژه‌ای به بودجه دولتی ندارد و در واقع نیات واقفین را نمایندگی می‌کند و مردمی‌ترین بخش متصل به حاکمیت است و مردمی‌ترین وجه حاکمیت را نمایندگی می‌کند.

او ادامه داد: سازمان اوقاف جایی است که مردم با انگیزه کسب ثواب بخشی از بهترین دستاوردهای زندگانی خود را برای یک جریان سازنده عمرانی و بالنده وقف می‌کنند. آن وقت این مجموعه که این اتصال را به حاکمیت دارد و به این مجموعه معظم مردمی که آکنده از ایمان و باورهای الهی است، با این نگاه وظایفش را جلو می‌برد.

 

سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند

 

اسماعیلی با بیان اینکه افزایش بهره‌وری در این سازمان یعنی موفقیت در گستراندن هرچه بیشتر خیر و ثواب در کشور، خاطرنشان کرد: هر اندازه گردش این چرخه را بیشتر کنیم، به همان میزان مال مشروعی که در راه رضای خدا خرج می‌شود را در جامعه تقویت می‌کند.

او تصریح کرد: خروجی اصلی این سازمان کمک به حوزه‌های فرهنگ دینی است. این جریان که جریان تولید ثروت است بسیار اهمیت بالایی دارد و حالا این امر در دوره جدید با پیشرفت‌هایی که شکل گرفته می‌تواند به توانی چندین برابر گذشته به نتیجه برسد.

اسماعیلی با اشاره به اینکه حضور در اقتصاد دریا، حضور در عرصه شرکت‌های دانش بنیان امروز یک ضرورت است، ‌یادآوری کرد: رئیس جمهور امروزه در سفرهای خارجی دیگر میراث فرهنگی و فرش هدیه نمی‌دهند بلکه از محصولات تولیدی علم و فناوری هدیه می‌دهند. امروز ما در این حوزه بسیار سربلند هستیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: ما در گذشته به توانمندی‌های ژئوپلتیک و منابع نفتی استناد می‌کردیم اما امروز مهمترین نقطه قوت ما تولیدات علمی است. وقتی امروز دقیق‌ترین موشک‌های نقطه‌زن را داریم دیدید که دنیا شگفت‌زده شد. حرکت پهپادها در آسمان چندین کشور، مانور قدرت فناورانه جمهوری اسلامی بود. آن مانور اقتدار چهل‌وپنج ساله‌ای بود که امام خمینی و رهبر معظم انقلاب به مردم عرضه کردند. همان شب بیش از 70 درصد مردم در نظرسنجی های مختلف گفتند که حس غرور به آن‌ها دست داده است.

او با اشاره به دستور رئیس جمهور مبنی بر ایجاد شهر جهانی صنایع خلاق،‌ گفت: پس از ابلاغ چندین استاندار کلانشهرها اعلام آمادگی کردند و اگر مدیریت به همین شکل جلو برود بسیاری از مشکلات ما برطرف خواهد شد.

وزیر فرهنگ سیاست مقاومت را افتخارزا ارزیابی کرد و اظهار داشت: این افتخار در همه زمینه‌های نظامی، اقتصادی و اجتماعی وجود دارد. همه می‌گفتند یک موشک به سمت اسرائیل رها شود کل اقتصاد از دست شما خارج می‌شود. ده‌ها موشک و پهپاد پرتاب شد و امروز شاهد هستیم وضعیت اقتصادی هم در مسیر آرامش قرار دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش بهره‌وری اوقاف یعنی موفقیت در گستراندن خیرات در کشور
  • پیشرفت اجتماعی ایران از سال ۲۰۱۹ کم و در سال ۲۰۲۳ منفی شد / در بخش فرصت ها وضعیت ایران خطرناک است / قربانی‌شدنِ پیشرفت اجتماعی در ساحتِ سیاست و اقتصاد
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل بورس
  • شاخص بورس هزار واحد رشد کرد
  • افزایش ۲ هزار و ۸۶۵ واحدی شاخص کل بورس
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • لزوم حمایت بیشتر مسئولان از کارگران در شرایط جنگ اقتصادی
  • ضرروت ایجاد برابری بیشتر در توزیع ابزار تولید