Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@22:47:26 GMT

گذشت ۹ ماه از توقف کشتیرانی مسافری چابهار-مسقط

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۴۴۴۳۲

گذشت ۹ ماه از توقف کشتیرانی مسافری چابهار-مسقط

معاون بندری و دریایی مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان از گذشت ۹ ماه از توقف خط مسافرت دریایی چابهار ـ مسقط به دلیل عدم حمایت دستگاه های ذی ربط خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدحسن ابراهیمی در حاشیه بازدید خبرنگاران از بندر مسافری شهید کلانتری چابهار گفت: این بندر ۱۰ هزار متر مربع مساحت داشته و همزمان ۶۰۰ نفر مسافر می توانند از گیت های ورودی و خروجی آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به هزینه کرد ۵ میلیارد تومانی سازمان بنادر و دریانوری برای ساخت و تجهیز این بندر و ایجاد تأسیسات ایکس ری و بازرسی برای سفرهای دریایی خارجی از بندر شهید کلانتری افزود: ایجاد این تجهیزات سبب شد تا حداکثر زمان مورد نیاز برای بازرسی و کنترل پاسپورت و روادید و ورود و خروج مسافران از مرزهای دریایی کشور به حداکثر ۲ ساعت کاهش یابد. با این حال بیش از ۹ ماه است که خط دریایی چابهار ـ مسقط متوقف و درنتیجه بهره برداری از تأسیسات بندر شهید کلانتری متوقف شده است.

معاون بندری و دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سازمان بنادر ودریانوردی هیچ درآمدی از گردشگری و سفرهای دریایی ندارد و حتی در سال گذشته یک میلیارد تومان به بخش خصوصی یارانه داد تا موضوع گردشگری دریایی و ایجاد خط دریایی مسقط ـ چابهار اجرایی شود.

به گفته این مقام مسئول در سازمان بنادر، این سازمان دین خود را به موضوع گردشگری دریایی ادا کرده و اینک نوبت سایر دستگاه های متولی جذب گردشگر خارجی همچون سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، وزارت امور خارجه، گمرک، شرکت کشتیرانی، مرکز قرنطینه و ... است تا زمینه فعالیت مجدد تردد مسافران از بندر چابهار را فراهم کنند. چراکه سازمان بنادر زیرساخت های اجرای این طرح را فراهم کرده و بخش خصوصی باید در زمینه گردشکری دریایی ورود کند.

ابراهیمی نقش سازمان میراث فرهنگی و گردشگری در اعطای مجوز به آژانس ها و شرکت های خدمات مسافری برای برگزاری تورهای دریایی را حائز اهمیت دانست و گفت: وزارت امور خارجه نیز برای ایجاد دفاتر صدور روادید Arrival و ویزای توریستی در بندر شهید کلانتری اعلام آمادگی کرده است.

معاون مدیرکل بنادر سیستان و بلوچستان بیان کرد: در ۴ ماه پایانی سال ۹۵ خط کشتیرانی مسافری چابهار ـ مسقط فعال شد که یک در هفته در میان مسافران به این دو شهر تردد می کردند اما از فروردین ماه امسال فعالیت این خط متوقف شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۴۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مقامات رژیم صهیونیستی که همواره بر شعار گسترش سلطه این رژیم از نیل تا فرات بانگ می‌زدند، امروز با خروش گروه‌های مقاومت در منطقه همزمان با حماقت این رژیم در آغاز رسمی عملیات نظامی در رفح، حلقه محاصره دریایی و تجاری خود در آب‌های مدیترانیه و دریای سرخ بیش از پیش احساس می‌کنند.

در همین ارتباط، پایگاه خبری انصارالله گزارش داد که نیروهای مسلح یمن همزمان با آغاز حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح از فعال سازی مکانیسم بند دوم مرحله چهارم درگیری با رژیم صهیونیستی خبر داد.

طبق مفاد بند فوق کلیه شناورهای هر شرکت کشتیرانی بین المللی که کشتی‌هایش به بنادر رژیم صهیونیستی وارد شود در فهرست اهداف نیروهای مسلح یمن قرار گرفته و تردد آنها در محدوده عملیاتی نیروهای مسلح یمن ممنوع خواهد شد.

طبق بیانیه روز جمعه گذشته سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن مرحله چهارم تشدید نبرد با صهیونیست‌ها عبارت است از:

اول: هدف قرار دادن تمامی کشتی‌هایی که تصمیم ممنوعیت کشتیرانی اسرائیل را نقض کنند و به سمت بنادر فلسطین اشغالی در دریای مدیترانه و در هر منطقه‌ای که در دسترس ما باشد، حرکت کنند.

دوم: اجرای این امر از زمان اعلام این بیانیه شروع می‌شود.

سوم: اگر دشمن اسرائیلی قصد انجام عملیات نظامی در رفح را داشته باشد، نیروهای مسلح یمن تمامی کشتی‌های شرکت‌هایی را که مرتبط با بنادر فلسطین اشغالی از هر ملیتی باشند، تحریم همه جانبه خواهند کرد و از ورود تمامی کشتی‌های کشور مورد نظر به هر مقصدی جلوگیری خواهند کرد.

نیروهای مسلح یمن در پایان این بیانیه تاکید کردند که به یاری خداوند متعال و بر اساس حمایت و پشتیبانی مردم بزرگ یمن و همه آزادگان این امت، در آماده سازی برای مراحل گسترده‌تر و قوی‌تر از اجرای هیچ عملیاتی تا پایان جنگ و محاصره علیه مردم مظلوم فلسطین در نوار غزه، دریغ نخواهند کرد.

تشدید عملیات اسرائیل در رفح در حالی انجام می‌شود که حماس موافقت خود را با پیشنهاد آتش بس اعلام کرده است. گرچه مقامات صهیونیست تاکنون نسبت به این موضوع به طور رسمی تعیین موضع نکرده‌اند، اما برخی منابع می‌گویند حماس با طرح تعدیل شده صلح مصر موافق کرده که مورد تأیید اسرائیل نیست.

دیگر خبرها

  • همه طرح‌های توسعه بنادر کشور پیوست پدافند غیرعامل دارند
  • طرح مطالعات مدیریت بحران وپدافندغیرعامل بوشهر رونمایی شد
  • نقش توسعه مسیر ترانزیتی ریمدان در رقابت گوادر-چابهار چیست؟
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می شود
  • ◄ امسال سازمان بنادر و بخش غیر دولتی ۱۵۴ همت سرمایه‌ گذاری می‌ کنند
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود/تمام دریانوردان ایرانی هستند
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • آماده‌باش ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم اسرائیل