Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، چهار سوق بزرگ بازار تهران با همکاری پژوهشکده ابنیه و بافت‌های فرهنگی-تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه آخن آلمان مرمت می‌شود.

مهناز اشرفی (رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت‌های فرهنگی–تاریخی پژوهشگاه) گفت: این طرح در قالب تفاهم‌نامه پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری با دانشکده معماری دانشگاه آخن آلمان مبنی بر همکاری‌های این دو مرکز در زمینه‌های معماری، تاریخ معماری و مطالعات، مراحل پایانی‌اش را می‌گذراند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این طرح از یک‌سال گذشته با برگزاری نشست‌های متعدد در خصوص انتخاب طرح، نوع انجام کار و زمان‌بندی و انجام مستندسازی، فتوگرامتری و ... و برگزاری جلسات سیاست‌گذاری، برداشت اطلاعات و ... آغاز شده بود.

اشرفی تصریح کرد: کار اجرایی طرح مرمت چهار سوق بزرگ بازار تهران با همکاری هیأت ایرانی و آلمانی به مدت یک ماه در حال انجام است.

وی گفت: اعضای کارگاه را 11 نفر شامل سه مرمتگر ایرانی از کاشان، تبریز و تهران و 8 مرمتگر آلمانی تشکیل می‌دهند.

رئیس پژوهشکده ابنیه و بافت های فرهنگی –تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری، با اشاره به موقعیت خاص استقراری چهار سوق بزرگ تهران که در محله پر ازدحام و پر رفت و آمدی واقع شده است افزود: این طرح با توجه به تعاملاتی که با دستگاه‌های مختلف نظیر میراث فرهنگی تهران، شهرداری، آب و برق و ... داشته قابل اهمیت است.

او در ادامه با اشاره به اجرای طرح‌های باستان‌شناسی گسترده بین‌المللی در ایران بر خلاف طرح‌های مرمتی بین‌المللی تصریح کرد: در حوزه مرمت بافت و بناهای شهری کمتر تجربه‌های بین‌المللی داشته‌ایم.

اشرفی گفت: یکی از سیاست‌های پژوهشکده ابنیه و بافت‌های فرهنگی-تاریخی برای همکاری‌های بین‌المللی تعریف طرح‌های مشترک با هیأت‌های خارجی برای آشنایی با روش‌های مستندسازی و فرآیند مرمت است تا بتوان با تبادل نظر و اطلاعات از تجربیات آن‌ها استفاده کرد.

او گفت: طرح مرمت چهار سوق بزرگ بازار تهران با وجود اینکه از گستردگی زیادی برخوردار نیست ولی بنا به شرایط خاص قرار گیری آن در مرکز تهران از اهمیت زیادی برخوردار است.

اشرفی در پایان با اشاره به اینکه چهار سوق بزرگ تهران یکسال پیش از انقلاب اسلامی یعنی حدود 40 سال پیش مرمت شده است، تصریح کرد: مرمت چهار سوق بزرگ تهران با همکاری شهرداری منطقه 12 تهران، اداره میراث فرهنگی تهران و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری انجام می‌شود.

چهار سوق بزرگ بازار تهران مربوط به دوره‌های زند و دوره قاجار است و در تهران، بازار چهل تن واقع شده که در سال ۱۳۵۶ با شمارهٔ ثبت ۱۵۴۱ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۵۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزینه جدید لیست بایرن: اریک تن هاخ!

به گزارش "ورزش سه"، بایرن مونیخ اریک تن هاخ را در لیست جدیدی از جانشینان احتمالی توماس توخل قرار داده اما تمرکز این مربی روی ادامه همکاری با منچستریونایتد است.

اسکای اسپورت گزارش داد که بایرن مونیخ با کیس ووس، ایجنت تن هاخ، تماس گرفته‌ تا این سوال را مطرح کنند که آیا این مربی هلندی برای هدایت بایرن آماده است یا خیر.

بر اساس گزارش این رسانه آلمانی، هیچ مذاکره رسمی با خود تن هاخ انجام نشده اما او از علاقه بایرن مطلع شده است.

تن هاخ به ایجنت خود اطلاع داده که تنها تمرکز او روی پایان دادن فصل با هدایت منچستریونایتد است و همچنان می‌خواهد سهمیه اروپایی کسب کند و جام حذفی را به دست آورد.

این مربی 54 ساله با احترام به پیشنهاد بایرن می‌خواهد در یونایتد بماند هرچند هنوز آینده‌اش در این باشگاه مشخص نیست. پس از انتقال مالکیت باشگاه به شرکت اینئوس، مشخص نیست که آن‌ها خواستار ادامه همکاری با این مربی هستند یا خیر.

بایرن مونیخ درحالی به سمت تن هاخ رفته که به تازگی رالف رانگنیک پیشنهاد آن‌ها را نپذیرفت. باشگاه آلمانی با سرمربی تیم ملی اتریش مذاکراتی داشت و به توافق نزدیک بود اما او تصمیم گرفت به دلایل شخصی این همکاری را نپذیرد.

تن هاخ بین سال‌های 2013 تا 2015 مربی تیم بایرن مونیخ 2 بود و با جو این باشگاه کاملا آگاه است. همین مسأله باعث شده بایرن پس از اینکه در پیدا کردن مربی جدید به گزینه مناسبی نرسیده بود، به فکر مذاکره جدی‌تر با این مربی باشد.

دیگر خبرها

  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • گزینه جدید لیست بایرن: اریک تن هاخ!
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تور‌های بازدید از نمایشگاه کتاب تهران در دیگر کشور‌ها را فعال کنیم
  • استقرار گروه‌ پایش و مرمت در مجموعه باستانی نقش رستم
  • عمارت «شجاع‌السلطنه» بهار در دو قدمی تخریب