Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از آنکه یک سیاستمدار سوئدی در یک مناظره زنده تلویزیونی به مسلمانان توهین کرده و مدعی شد که "آنها کاملا انسان نیستند" مجبور به استعفا شد. او عضو حزب راست افراطی دموکرات‌های سوئد است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه ایندیپندنت، مارتین استرید، ‌عضو حزب دموکرات‌های سوئد در جریان سخنانی در یک کنفرانس ملی حزبش، اسلام‌گرایان را از "صفر تا ۱۰۰" دسته‌بندی کرد و جنجال آفرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سخنانی موهن گفت: در یک طرف شما ۱۰۰ درصد انسان هستید و در طرف دیگر، از پیروان اسلام هستید!

هم حزبی‌های استرید سریعا واکنش نشان داده و سخنان او را محکوم کردند. دبیر حزب دموکراتیک سوئد با تاکید بر اینکه سخنان او بسیار نژادپرستانه است، گفت: هر فردی ارزش بنیادین انسانی دارد که برای همه یکسان است. اگر شما گمان می‌کنید که فردی به دلیل داشتن رنگ پوست و یا جامعه متفاوت، ارزش بدی دارد، این از نظر من نژادپرستی است. ما چنین چیزی را نمی‌پرستیم.

استرید در تلاش برای توجیه اظهاراتش گفته است که منظورش اعضای داعش بوده اما افزوده که "تمام مسلمانان جایی در آن دسته‌بندی قرار می‌گیرند."

آرون امرسون، عضو هیات دموکرات‌های سوئد و قانونگذار پارلمان بعدا به صورت رسمی دیدگاه‌های حزب را از اظهارات استرید مجزا کرد. او گفت: این اظهاراتی است که ما به عنوان رهبری حزب آن را نمی‌پذیریم. دسته‌بندی  انسان و ارزش‌های بشری بر پایه عقاید مذهبی شما امری غیر قابل بحث است. این مغایر دیدگاه اولیه ما درباره شرافت انسانی است.    

امرسون در بیانیه خود از استرید نخواست که استعفا دهد بلکه تنها گفت اظهارات او "قطعا مورد رسیدگی قرار می‌گیرد." قانونگذار جنجالی سوئد در پی انتقادها بعدا بابت اظهاراتش عذرخواهی کرد. او گفت: "این واقعا مایه تاسف است که من آنقدر خودم را ناشی نشان دادم!" او ساعاتی بعد از این حزب استعفا کرد.

سوئد در حالی سپتامبر سال آتی میلادی با انتخابات پارلمانی روبروست که این حزب اخیرا محبوب‌ترین در سراسر این کشور شده بود. براساس نظرسنجی یوگاو در ماه مارس، ۲۳.۹ درصد از مردم تمایل داشتند که در صورت برگزاری انتخابات در آن زمان، به دموکرات‌های سوئد رای بدهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۴۷۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی

امام جمعه رفسنجان درباره دلیل استعفای خود از امامت جمعه این شهر توضیحاتی ارائه داد.

 به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام اصغر عسکری گفت: بنده ۱۵ آذر سال ۹۸ به عنوان امام جمعه رفسنجان معرفی شدم و بنا را بر این گذاشتم که سه سال بیشتر نمانم؛ لذا چند ماه قبل از پایان دوره سه‌ساله در ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ استعفا دادم.
وی افزود: از طریق روال اداری استعفای خود را به کرمان دادم و کرمان حاضر به ارسال استعفای من به تهران نشد؛ لذا در سمیناری که در تهران برگزار شده بود استعفایم را تقدیم آقای حاج علی اکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور کردم.
او اظهار داشت: همان‌جا جلسه‌ای با هم داشتیم و امر کردند که تا آخر ۱۴۰۱ بمانید.
وی افزود: در پایان سال ۱۴۰۱ گفتند ۱۴۰۲ انتخابات مجلس است بمانید تا انتخابات برگزار شود و باز هم اطاعت کردیم؛ لذا در ابتدای امسال استعفای من مورد پذیرش قرار گرفت.
امام جمعه رفسنجان با بیان این‌که بنده به جز دو دولت بنی‌صدر و مرحوم شهید رجایی با همه دولت‌ها کار کردم، ادامه داد: با دو دولت قبلی و فعلی در رفسنجان کار کردم و هر دو دولت کمال صمیمیت و همراهی را با بنده انجام دادند.
عسکری افزود: دلیل استعفای خود را نوشته‌ام و این است که پاسخ عملی مثبتی به اندیشه متعالی رهبر حکیم و فرزانه انقلاب حضرت امام خامنه‌ای مبنی بر جوان‌گرایی و واگذاری مسئولیت‌ها به جوان‌تر‌ها است.
وی گفت: من سال ۱۳۶۴ از طرف امام راحل (ره) امام جمعه کوهبنان شدم و تاکنون ۳۹ سال امام جمعه بودم.
او توضیح داد: هم در جهاد سازندگی و در آموزش و پرورش کار کرده‌ام؛ مردم چه گناهی کرده اند که فردی که ۴۰ سال کار کرده را تحمل کنند؟ گفتیم جوانی سرحال بیاید؛ یکی از مخاطبان حرف آقاخودمان هستیم.
عسکری ادامه داد: قرار بود قضیه محرمانه بماند و امروز آقای محی‌الدینی در مهریز از مردم این شهر خداحافظی و هفته آینده در رفسنجان معارفه شوند، اما قضیه لو رفت.
او گفت: پس از اصرار و پافشاری مردم، بنده پذیرفتم در خدمت شما باشم؛ از لطف و صمیمیت و بنده نوازی مردم رفسنجان تشکر می‌کنم.

دیگر خبرها

  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • برای تقدیر از مربی اسطوره‌ای، تیم رویایی به خط شد
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • دلایل استعفای امام جمعه رفسنجان پس از ۳۹ سال فعالیت /تاکید بر جوان گرایی
  • تکرار هتک حرمت قرآن توسط زن سوئدی
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • اهانت دوباره به قرآن در سوئد این بار از سوی یک زن
  • اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی نشان از افول و نابودی زودهنگام این رژیم دارد
  • معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟
  • اهانت دوباره به قرآن کریم در سوئد