Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛  شلغم‌ها نه‌تنها در جذب طعم و افزایش یک عنصر مقوی به وعده‌های غذایی شما، مفید هستند بلکه این سبزیجات ریشه‌ای مقادیر زیادی از مواد معدنی و مواد مغذی دارند که بدن‌تان برای عملکرد مناسب به آنها نیاز دارد. شلغم‌ها سرشار از کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از بین ویتامین‌ها، آنها حاوی ویتامین C، فولات و ویتامینB۳ یا نیاسین هستند. این سبزیجات، فیبر بالا و کالری پایینی دارند و معمولا ارزان هستند. این امر، آنها را به یک انتخاب منطقی برای گنجاندن در هر رژیم غذایی سالم تبدیل می‌کند.شلغم به تقویت سلامت قلب، سیستم‌ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان کمک می‌کند. بیایید نگاه دقیق‌تری به مزایای سلامتی و خواص شلغم بیندازیم.

سیستم‌ایمنی بدنتان را با شلغم قوی کنید

شلغم حاوی مقدار زیادی از ویتامین C و اسید اسکوربیک است. این دو، تقویت‌کننده‌های مهمی برای سیستم ایمنی بدن ما هستند. ویتامین C می‌تواند تولید سلول‌های سفید خون و آنتی‌بادی‌ها را افزایش دهد. همچنین به‌عنوان یک آنتی‌اکسیدان عمل می‌کند و مشکلات مزمن سلامتی مانند سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

شلغم درمان کم خونی فقر آهن

آهن زیادی که در شلغم وجود دارد، برای افرادی که دچار کم‌خونی یا شمارش پایین سلول‌های خون هستند، بسیار مفید است. آهن در ساخت RBC (سلول‌های قرمز خون) بسیار ضروری است. بدن برای اکسیژن‌رسانی، ترمیم و عملکرد مناسب سیستم‌هایش به سلول‌های قرمز خون نیاز دارد. بنابراین آهن بیشتر به معنای خون‌رسانی بهتر به تمام اندام‌های بدن و درمان کم خونی است.

معجزه شلغم در درمان مشکلات روده و معده

فیبر رژیمی می‌تواند به درمان علائم یبوست، اسهال، درد و نفخ شکم و همچنین مشکلات معده‌ای که گاهی اوقات به‌وجود می‌آیند، کمک کند. فیبر موجود در شلغم می‌تواند باعث حجیم‌شدن مدفوع شود و حرکت آن را در روده، آسان‌تر کند. در عین حال، می‌تواند میزان جذب مواد مغذی را افزایش دهد تا بدن ما از غذای مصرفی‌اش، حداکثر استفاده را ببرد.

شلغم بخورید تا سکته نکنید

شلغم دارای چندین ماده‌ معدنی ضروری است که بدن ما برای عملکرد درست به آنها نیاز دارد، از جمله مقادیر زیادی از پتاسیم و فیبر، پتاسیم به‌عنوان وازودیلاتور (منبسط‌‌‌ کننده‌ رگ‌ها) عمل می‌کند و با پایین آوردن فشارخون، فشار وارده به رگ‌های خونی و شریان‌ها را کاهش می‌دهد. این امر می‌تواند از بروز آترواسکلروز  و سکته قلبی و مغزی جلوگیری کند.

با مصرف شلغم به جنگ سرطان بروید

شلغم‌ها علاوه‌بر ویتامین C مقدار چشمگیری ویتامین E، منگنز و بتاکاروتن دارند که همه‌ اینها به‌عنوان آنتی‌اکسیدان در بدن عمل می‌کنند. این آنتی‌اکسیدان‌ها، به سراغ رادیکال‌های آزاد می‌روند و قبل از آنکه این رادیکال‌ها بتوانند جهش‌های سلولی بیشتری ایجاد کنند یا باعث بروز سرطان شوند، آنها را خنثی می‌کنند. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شلغم به پیشگیری از بیماری‌های مزمن در طولانی‌مدت کمک می‌کنند و همیشه باید به‌عنوان یک بخش مهم از رژیم غذایی‌ شما درنظر گرفته شوند.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۶۱۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اعلام حمایت صندوق نوآوری از برگزاری رویدادهای علمی وفناوری در حوزه سلامت، از جمله کنگره کنسرژنومیکس، تصریح کرد: شکل گیری کمیته تجاری سازی در این رویداد، در کنار توجه به توسعه علمی اتفاق قابل ملاحظه ای است که می تواند در شکل گیری زیست بوم پیشگیری و درمان سرطان و سلامت کشور، اثربخش باشد و صندوق نوآوری و شکوفایی هم آماده تقویت و حمایت از استارتاپ ها و شرکت های دانش بنیان مرتبط با موضوع پیشگیری و درمان سرطان از طریق ارائه تسهیلات و حمایت های لازم و نیز اهدای جوایز به گروه هایی است که مورد تایید کمیته تجاری سازی در نمایشگاه یا جشنواره ایده تا استارت ‌اپ قرار می گیرند.

رئيس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه سلامت از موضوعات راهبردی صندوق است، معاونت توسعه این نهاد، را مسئول همکاری های لازم با کمیته تجاری کنگره کنسرژنومیکس معرفی کرد .

 مصطفی زمانیان عضو هیئت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز در این نشست با بیان اینکه بر اساس بررسی های انجام شده در دنیا طیف مختلفی از خیرین حوزه سلامت و حتی کسانی که با نیت انتفاع اقتصادی قصد مشارکت در بخش سلامت را دارند می توانند در مدل‌های تامین مالی پروژه های اجتماعی مشارکت کنند افزود : صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از برخی از این مدل ها می‌تواند انگیزه ای را برای مشارکت خیرین و سرمایه گذاران حوزه سلامت به ویژه در زمینه پیشگیری و درمان سرطان فراهم کند.

در بخش دیگری از این نشست، دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان سلامت و رئيس کنگره کنسرژنومیکس درباره شکل دهی برنامه هایی که در دستور کار کنگره قرار دارد و جذب کمک نهادهای مالی برای برگزاری این رویداد، توضیحاتی ارائه کرد. 

همچنین سیدجواد مولا دبیر علمی کنگره کنسرژنومیکس، نحوه برگزاری این رویداد را تشریح کرد.

در ادامه این نشست، پرویز کرمی دبیر کمیته تجاری سازی کنگره کنسرژنومیکس ضمن تشکر از اهتمام صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از شرکت های حوزه پیشگیری و درمان گفت: امسال برای نخستین بار در کنار موضوع و اهداف علمی کنگره کنسرژنومیکس، تلاش شده برای شکل دهی زیست بوم پیشگیری و شخصی سازی درمان و شبکه سازی در ان اقدام شود. 

دومین کنگره کنسرژنومیکس با محورهای تشخیص مولکولی، پزشکی شخص محور، درمان هدفمند و بیومارکرهای سرطان، از 2 تا 4 آبان ماه 1403 در تهران برگزار می شود. 

این رویداد در سه بخش علمی، تجاری سازی و مسوولیت پذیری اجتماعی، میزبان علاقه مندان خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • صندوق نوآوری حامی پیشگیری از سرطان شد
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • این دارو‌ها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند