Web Analytics Made Easy - Statcounter

چندی پیش رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به تسنیم گفته بود که شانزده بندِ سند ۲۰۳۰ در سکوت پیگیری می‌شود. حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان که به ضرورت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاها تأکید می‌کرده، یادآور شده بود: در ماجرای سند۲۰۳۰ شاید مطلع باشید که این سند، هفده بند دارد و فقط یکی از آن‌ها درباره «آموزش» است، که این بند به‌خاطر موجی که در جامعه ایجاد شد، تا حدّی کنترل شده، درحالی‌که الان شانزده بندِ دیگرش در سکوت دارد پیگیری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین- چندی پیش رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به تسنیم گفته بود که شانزده بندِ سند ۲۰۳۰ در سکوت پیگیری می‌شود. حجت‌الاسلام والمسلمین محمد محمدیان که به ضرورت برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاها تأکید می‌کرده، یادآور شده بود: در ماجرای سند ۲۰۳۰ شاید مطلع باشید که این سند، هفده بند دارد و فقط یکی از آن‌ها درباره «آموزش» است، که این بند به‌خاطر موجی که در جامعه ایجاد شد، تا حدّی کنترل شده، درحالی‌که الان شانزده بندِ دیگرش در سکوت دارد پیگیری می‌شود.

درحالی این ادعا مطرح شد که پس از مدتی منصور کبگانیان، دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی‌کشور هم اعلام کرد که براساس گزارش‌های غیررسمی‌ در برخی از بخش‌ها، سند آموزش ۲۰۳۰ هنوز به‌طور کامل متوقف نشده است.

تلاش ما برای گفت‌وگو با حجت‌الاسلام محمدیان برای بررسی دقیق ماجرا و این‌که آیا مستنداتی از اجرای ۱۶ بند دیگر سند ۲۰۳۰ وجود دارد یا خیر، بی‌نتیجه ماند. از این‌رو به‌سراغ چندنفر از اعضای کمیسیون آموزش مجلس که مسئولیت نظارت بر این ماجرا را برعهده دارند رفتیم تا ماجرا را زبان آنان جویا شویم.

علیرضا سلیمی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در این‌‌باره می‌گوید: نقل‌قول‌هایی به ما شده، ولی هنوز مستنداتی در این‌باره به ما نرسیده است.

او ادامه می‌دهد: واقعیت این است که جای نگرانی وجود دارد و نگرانی‌ها بسیار جدی است، بنابراین اگر کسانی‌که اسنادی در این‌باره دارند، مستندات را به کمیسیون آموزش مجلس بدهند، حتماً برخورد قانونی خواهیم کرد، چون سند ۲۰۳۰، معضلاتی جدی را برای کشور ایجاد خواهد کرد، ضمن این‌که بعد از نهی صریح رهبر معظم انقلاب، اگر این اتفاق افتاده باشد از ابزارهای قانونی مجلس برای برخورد قانونی استفاده خواهیم کرد. سلیمی ‌تأکید می‌کند: تاکنون گزارش مستندی در این‌باره به‌دست ما نرسیده است.

 شاید اطلاعات برخی بیشتر باشد

محمد قمی، دیگر عضو کمیسیون آموزش مجلس هم به خبرنگار ما می‌گوید: وقتی رهبر معظم انقلاب گفتند که این موضوع منتفی است و رئیس جمهور هم توقف آن را اجرایی کرده است، به‌نظر نمی‌رسد کسی این سند را پیگیری کند. سند ۲۰۳۰ دیگر وجود ندارد و همه می‌گویند که از دستور خارج شده و پرونده آن بسته شده است، بنابراین بعید به‌نظر می‌رسد که اجرا شود.

او با بیان این‌که اجرای این سند به‌معنای مخالفت صریح با دستور رهبر معظم انقلاب است، تأکید می‌کند: اساس این ماجرا بنا به دستور رهبری، منتفی و پرونده آن کاملاً بسته شده است، ضمن این‌که هیچ گزارشی هم در این‌باره به‌‌دست ما نرسیده است، مگر این‌که اطلاعات برخی در این‌باره بیشتر باشد.

قمی‌ یادآور می‌شود: البته ممکن است شرایط مشترکی در دانشگاه وجود داشته باشد که فکر کنند مربوط به سند ۲۰۳۰ است، درحالی‌که اجرای سند ۲۰۳۰ کاملاً متوقف شده است.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس هم در این‌باره به خبرنگار ما می‌گوید: هیچ گزارشی در این‌باره نداشتیم. وزرای وزارتخانه‌های مربوطه هم مسئول اجرای قانون‌اند و در آخرین جلسات، پرونده سند ۲۰۳۰ بسته شد.

میرحمایت میرزاده ادامه می‌دهد: در این‌باره نه چیزی شنیده‌ایم، نه نامه و گزارشی به دستمان رسیده و نه چیزی دیده‌ایم، ضمن این‌که مسئولان دولت پایبند به قانون‌اند و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در این‌باره روشن بوده و فصل‌الخطابی است که ماجرا تمام شود.

او تأکید می‌کند: کسانی‌که ادعا کرده‌اند چنین چیزی در دانشگاه‌ها وجود دارد، مستنداتشان را ارائه کنند تا مجلس پیگیری کند. تاکنون گزارشی از دانشگاه‌ها در این‌باره به‌دست ما نرسیده است.

منبع: روزنامه قدس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، «محسن اسلامی» با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انتخابات در برخی از حوزه‌ها به دور دوم کشیده شده است. حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

وی اضافه کرد: در این حوزه‌های انتخابیه ۹۰ نفر برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس شورای اسلامی با هم رقابت می‌کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به شیوه برگزاری انتخابات در مرحله دوم، تصریح کرد: انتخابات در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی را در شعب مشاهده نکنیم و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آموزش لازم به دست اندرکاران انتخاباتی داده شده است

اسلامی اظهار کرد: آموزش لازم به همکاران ما در ستاد انتخابات و ۲۲ حوزه انتخابیه داده شده است و تربیت مدرس، آموزش لازم را دریافت و طی ۱۰ روز گذشته به مدرسان استانی آموزش داده‌اند و آنها(مدرسان استانی) در حال آموزش باقی همکاران در استان‌ها هستند.

وی اعلام کرد: گرچه رأی دادن در شیوه الکترونیکی بسیار ساده است، اما یک ویدئوی آموزشی از سوی کمیته فناوری ستاد انتخابات کشور تهیه شده است که برای آموزش همگانی به صداوسیما و ستادهای انتخابات ارسال شده است. در برخی از مراکز عمومی مثل نماز جمعه و یا نمایشگاه کتاب، آموزش‌های لازم به مردم داده می‌شود.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با تأکید بر اینکه کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند، گفت: رأی‌دهنده با این پیش فرض وارد شعبه می‌شود و با ارائه هریک از مدارک هویتی پنج‌گانه (کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت)، احراز می‌شود. برای فرد یک کارت رأی دادن صادر شده و در اختیار او قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

اسلامی با بیان اینکه سپس کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درمی‌آید، اظهار کرد: کد هر نامزدی که وارد شود، اطلاعات او در صفحه به نمایش درمی‌آید. نهایتاً رأی‌دهنده اتمام رأی دهی را ثبت می‌کند و پرینتی از رأی، رأی‌دهنده از زیر صندوق الکترونیکی قرار می‌گیرد. رأی‌دهنده کارت تعرفه را به منشی ما در شعبه، تحویل می دهد و سرانجام کارت شناسایی خود را دریافت می‌کند. فرآینده رأی‌دهی الکترونیکی ساده و در یک وقت بسیار کم صورت می‌گیرد.

۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه در مرحله دوم انتخابات فعال است

وی گفت: در حوزه‌هایی که اشاره کردم ـ حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه داریم ـ که شامل شعب شهری، روستایی، ثابت و سیار می‌شود. براساس تجربه‌ای که در مرحله دوم وجود دارد، تعداد شعب مرحله دوم نسبت به مرحله اول، کمتر است. البته در این دوره، نظر هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه را دریافت کردیم و نظر آنها ملاک اصلی ما بود. اگر هیأت اجرایی در آن حوزه انتخابیه تشخیص داده بود که هیچ حوزه‌ای کم نشود، ما همان را اعمال کردیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور یادآور شد: عوامل اجرایی در کل ۲۲ حوزه انتخابیه مشخص شده و تا ۱۳ اردیبهشت در سامانه جامع انتخابات نهایی خواهد شد.

اسلامی با بیان اینکه در خصوص تبلیغات انتخاباتی نامزدها و سامانه شفافیت به نامزدها اطلاع‌رسانی شده است که حتما تبلیغات و هزینه‌های خود را وارد کنند، خاطر نشان کرد: تبلیغات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغات که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود. البته امکاناتی در استان‌ها از ناحیه دستگاه‌های اجرایی در اختیار نامزدها قرار گرفته که می‌توانند استفاده کنند.

استان‌ها تعرفه‌های انتخاباتی را از فردا دریافت می‌کنند

وی گفت: صداوسیما هم قرار است مناظراتی را در شبکه‌های استانی برای ۹۰ کاندیدا تنظیم کند که همگی در حال ضبط است و از تاریخ اعلام شده، پخش خواهد شد.
دبیر ستاد انتخابات کشور خاطرنشان کرد: در استان تهران، صرفا حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس الکترونیکی خواهد بود و در حوزه انتخابیه ورامین و قرچک ثبت رأی به صورت تعرفه است. تعرفه‌ها هم چاپ شده و در حال ارسال است. استان‌ها تعرفه‌ها را از فردا دریافت می‌کنند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • مناظره در باره نقش مردم در حکومت در دیدگاه های آیت الله مصباح یزدی و آیت الله مرتضی مطهری
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • قرآن، سندی برای اثبات «خلیج همیشه فارس» + فیلم
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • انگلیس قصد دارد ارتش خود را با موشکهای ساخت داخلی مجهز کند
  • کمک 500 میلیارد دلاری چین به پروژه شهر هوشمند نئوم
  • جزئیات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • علیرضا بیگی : پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود / تا زمانی که شایعات در این باره وجود دارد نباید اصرار بر حضورش در نماز جمعه داشت
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • ویدیو/ هوش مصنوعی مس می‌خورد؟