Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام عبدالحمید خدری عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی درباره ارزیابی‌اش از عملکرد حسن روحانی بعد از آغاز به کار دولت دوازدهم گفت: دولت آقای روحانی حدود سه، چهار ماه است که کار خود را آغاز کرده است و به نظرم برای ارزیابی دولت باید به ایشان مهلتی یکساله داد.

ایران آنلاین / وعده‌ها و شعارهای روحانی را از وی مورد مطالبه قرار می‌دهیم

وی با بیان اینکه ما وعده‌ها و شعارهایی را که آقای روحانی در ایام انتخابات مطرح کرد و بر آن اساس رای آورد را حتما مطالبه خواهیم کرد، اظهار داشت: ما به عنوان نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی حتما آن وعده‌ها و شعارها را مورد پیگیری قرار داده و از ایشان مورد مطالبه قرار خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده اصلاح‌طلب مردم بوشهر در مجلس ادامه داد:‌ آقای روحانی در مورد وزرا افراد معتدلی را معرفی کردند و ما امیدوار هستیم ایشان از افراد معتدل و اصلاح‌طلب در سایر مناصب دیگر هم استفاده کند.

تعامل دولت و فراکسیون امید باید طرفینی باشد

خدری در پاسخ به این سوال که فراکسیون امید چه برنامه‌ای برای تعامل با دولت دارد؟ تصریح کرد: برنامه فراکسیون امید تعامل و حمایت از دولت تحت هر شرایطی است البته ما انتقاداتی هم داریم و معتقد هستیم که تعامل باید طرفینی باشد یعنی باید دید دولت نسبت به فراکسیون امید چه نگاهی دارد مگرنه حمایت تحت هر شرایطی اشتباه است.

عملکرد فراکسیون امید براساس انتظارات مردم نبوده است

وی با اشاره به عملکرد فراکسیون امید خاطرنشان کرد: متاسفانه عملکرد فراکسیون امید در این مدت نیز براساس انتظارات مردم نبوده است هرچند که توقعات فزاینده‌ای نیز نسبت به این فراکسیون وجود دارد. با این حال، درخصوص مسائل اجتماعی و بسیاری از حوزه‌های دیگر مردم از ما انتظار دارند. مثلا در موضوع پدیده شاندیز، زن و بچه مردم به مدت ۱۰ روز در خیابان تحصن کردند تا به حقشان برسند اما ما چه اقداماتی کردیم.

باید سعی کنیم بیشتر در مجلس تاثیرگذاری داشته باشیم

این عضو کمیسیون انرژی افزود: مطالبات اجتماعی از فراکسیون امید بیشتر از اینهاست و ما باید سعی کنیم بیشتر در مجلس تاثیرگذاری داشته باشیم.

اکثریت را در مجلس نداریم/ موضع‌گیری‌هایمان باید شفاف‌تر و تلاش‌هایمان بیشتر شود

خدری در پاسخ به این سوال که چه دلیل موجب کاهش اثرگذاری فراکسیون امید شده است؟ ابراز داشت: بسیاری از افراد با لیست امید وارد مجلس شدند اما حتی یک جلسه نیز در فراکسیون امید شرکت نکردند. هم‌اینک تعداد اعضای فراکسیون امید به گونه‌ای نیست که بگوییم اکثریت را در مجلس داریم اما موضع‌گیری‌هایمان باید شفاف‌تر و تلاش‌هایمان بیشتر شود هرچند که ممکن است آن تلاش منتج به نتیجه نشود./ایلنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۸۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم

سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به آثار مخرب دفع غیر بهداشتی پسماند‌ها به ویژه زباله‌های بیمارستانی گفت:رهاسازی مقداری از این پسماند‌ها منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و در نتیجه آلودگی محصولات و مواد غذایی می‌شود.

گروه بهداشت و درمان بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛«فاطمه محمدبیگی» سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتگو با بازارنیوز پیرامون میزان آسیب‌زا بودن عدم بازیافت و یا معدوم‌سازی بهداشتی پسماند‌ها اظهار کرد:یکی از مهمترین مواردی که در فراکسیون محیط زیست مجلس پیگیری می‌کنیم موضوع دفع بهداشتی پسماند‌ها به ویژه پسماند‌های عفونی و بیمارستانی است.


سخنگوی فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به مخرب بودن زباله‌های بیمارستانی افزود: این نوع پسماند‌ها به دلیل شاخص آلایندگی بسیار بالای خود می‌تواند مضرات و خطرات زیادی برای بهداشت انسان، حیوان و یا محیط انباشته شده در آن داشته باشد؛ لذا، با توجه به این موضوع، آیین نامه‌ای تدوین شده که طی آن دفع پسماند‌های بیمارستانی به شکل ویژه‌ای صورت بپذیرد.


وی تصریح کرد: هر ساله سازمان نظام پزشکی کشور با قراردادی که بین مطب‌ها، درمانگاه‌ها و مراکز بیمارستانی با سازمان دفع پسماند‌ها منعقد می‌سازد این چالش را مدیریت می‌کند. در حال حاضر ما نیازمند ارتقاء سطح استاندارد دفع پسماند‌ها و همچنین تفکیک آن‌ها از مبداء به ویژه زباله‌های بیمارستانی هستیم.


این عضو کمیسیون بهداشت مجلس تاکید کرد: رهاسازی مقداری از پسماند‌های بیمارستانی منجر به آلودگی زیست محیطی زمین‌های کشاورزی و سپس آلودگی مواد و محصولات غذایی می‌شود.


مشروح گفته‌های محمدبیگی را در کلیپ زیر مشاهده کنید؛

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: دفع پسماند ، پسماند مخرب ، محیط زیست ، آلودگی محیط زیست ، فاطمه محمدبیگی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TAG

دیگر خبرها

  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • نظر شورای نگهبان درباره آخرین مصوبات مجلس و اساسنامه‌های دولت + جزئیات
  • بخش خصوصی؛ امید ایران توانمند
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس