Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن عشایری‌ پیشکسوت عرصه توانبخشی و حوزه علوم اعصاب در بیست‌ و دومین کنگره‌ کاردرمانی که امروز برگزار شد، گفت: در تحقیقات‌ کشور سوئیس‌ آنچه مسلّم‌ این است که داروهایی مانند ریتالین‌ و غیره تغییراتی در سیستم عصبی ایجاد می‌کند که عوارض‌ آن در سال‌های آتی زندگی بروز می کند و هشدار مصرف دارو روی سیستم عصبی جدی است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: پزشکان‌ با دارودرمانی‌ مشکلی ندارند، اما تجویز بی‌ رویه دارو  و درمان اختلال‌ها جای کار و تعامل بیشتری دارد.

وی از مطالعه دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه علوم اعصاب خبر داد و افزود: متأسفانه کارخانه‌های داروسازی پشت جریانات قرار دارند و در درمان اختلالات باید برنامه خاصی داشته باشیم و از نقش کاردرمانگران‌ غافل نباشیم‌.

وی در ادامه خواستار ایجاد سرفصل‌های جدید در مقطع ارشد و دکترای‌ رشته کاردرمانی‌ شد و افزود: مرزهای علوم اعصاب که با تکنولوژی‌ کار می‌کنند نیازمند سرفصل‌های آموزشی هستند و باید نشان بدهیم که به عنوان پزشک با مسائل دارویی مخالف نیستیم‌ اما آنچه در خارج از کشور دیده می‌شود حضور و مداخله کاردرمانگران‌ در سلامت افراد است و در گام نهایی پزشکان با دارودرمانی‌ و ارائه خدمات تخصصی‌ بیمار را حمایت می‌کنند که امیدواریم در کشور ما نیز شاهد این جریان باشیم‌.

اهمیت کاردرمانی‌ در مباحث‌ علوم اعصاب‌

عشایری گفت: در کشورهای‌ دیگر برای بیش‌ فعالی کودک چهار ساله، مجوز مصرف ریتالین‌ را وجود ندارد، بلکه با چند سال مداخله کاردرمانگران‌، پزشکان تجویز ریتالین‌ را انجام می‌دهند‌ تا فرد درگیر عوارض دارو در سال‌های آتی نشود.

این پیشکسوت عرصه توانبخشی و حوزه علوم اعصاب در جمع اساتید و دانشجویان بیست و دومین کنگره کاردرمانی‌ اظهار کرد: اهمیت کاردرمانی‌ در سلامت‌ موضوعی مهم است و  کاردرمانی‌ در مباحث‌ علوم اعصاب‌ حائز اهمیت است و باید بدانیم در توسعه سیستم عصبی علاوه بر ژنتیک داروهای گوناگونی نقش‌آفرینی‌ می‌کنند که در سنین 50 سالگی به بعد افراد شاهد عوارض این داروها خواهند بود.

وی گفت: برخی از اختلالاتی‌ که در سنین بالا شاهد آن هستیم به دلیل سوء مصرف داروهای تجویز شده است و اعتقاد داریم باید سهم کاردرمانی برای پزشکان اطفال در نظر گرفته شود تا بتوانیم با مداخله این گروه‌ها شاهد‌ ارتقاء سلامت این گروه از هموطنان باشیم.

عشایری‌ گفت: امیدواریم‌ کاردرمانگران‌ بتوانند فلسفه‌ کاردرمانی‌ را فراتر از رشته خود در نظام سلامت تبیین کنند تا شاهد ارتقاء خدمات سلامت در جامعه باشیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۵۹۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • ۱۷ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی‌ها از بازار سهام خارج شد
  • تاثیر سلامت دهان و دندان بر تقویت سلامتی قسمت‌های مختلف بدن
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان