Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛محمدپور مدیرکل ارشاد آذربایجان شرقی در نشست با اعضای دبیرخانه دومین همایش نظیره سرایان حیدربابایه سلام با اشاره به اینکه برای فعالیت در ادبیات آذربایجان بستر و ضرورت‌های بالایی وجود دارد گفت: ملزم هستیم در حوزه ادبیات فولکلوریک و شفاهی ورود کنیم و نگذاریم این‌ها که بنا به اقتضا و ضرورت‌های تاریخی به وجود آمده‌اند و ذخایر فرهنگی ما هستند از بین بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد:‌ برجسته و مطرح‌ شدن ادبیات شفاهی و تبیین اهمیت آن در قالب همایش، جشنواره و برنامه‌های متعدد ضرورت است و حتماً باید به این ضرورت‌ها عمل کنیم.

محمدپور افزود‌: ضرورت‌های فرهنگی جامعه ما در حوزه‌های گسترده‌ای وجود دارد اما منابع دولتی محدود است و همه باید به این فکر کنیم که این همه ضرورت و حجم برنامه‌ها را با کدام بستر، منابع، مکانیزم و ساز و کارها پیش ببریم که تعطیل نشوند.

مدیرکل ارشاد استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه ‌به ضرورت‌ها از منظر نیاز فرهنگی نگاه می‌کنیم، گفت: حجم عظیمی از کارها در سطح استان وجود دارد که با منابع محدود دولتی نمی‌توان انجام داد بلکه باید مکانیزم و روشی تعریف و پایه‌ریزی شود که اگر نیازی احساس شد برای استمرار آن و برای راه افتادن یک حرکت و جریان فرهنگی خط و ربط‌های پایدار و پرقوتی ایجاد شود.

محمدپور تصریح کرد:‌ پیوند دادن نیازها و ضرورت‌هایی که به حق هم باید انجام بگیرند، به منابع ناپایدار، روش درستی نیست.

وی با تأکید بر اینکه‌ نباید برگزاری برنامه‌های فرهنگی به منابع محدود دولتی متکی باشند، افزود: ‌افراد متمکنی هستند که اگر باور کنند انجام برنامه‌ای به آینده جامعه و خود آن‌ها و فرزندانشان ضرورت دارد، حتماً کمک می‌کنند. ورود عامه مردم به برنامه‌ها منابع پایدار به حساب می‌آید و این‌گونه مشارکت عمومی شکل می‌گیرد چرا که در انجام چنین ضرورتی، عامه مردم اتفاق‌نظر پیدا می‌کنند.

مدیرکل ارشاد استان آذربایجان شرقی گفت:‌ فعالیت فرهنگی نباید محدود و محصور در بین نخبگان باشد، بلکه باید در عرصه عمومی گسترش یابد و باید استعدادهای مختلف ادبی و هنری را حتی در مناطق دور افتاده و روستاها شناسایی کرده و بستری فراهم شود تا این استعدادها بروز یابند.

محمدپور افزود:‌ احساس نیاز جامعه برای مسائل و ضرورت‌های فرهنگی باید تقویت‌شده و همگانی شود به عبارتی دیگر مسائل فرهنگ و هنر باید به نیاز همگانی در جامعه تبدیل شود و همه در این نوع مسائل مشارکت کنند.

وی برگزاری همایش نظیره سرایان در اهر را حرکتی ارزشمند عنوان کرد و تصریح کرد: ‌وقتی یک جمع فرهنگی به این نتیجه رسیده‌اند که چنین برنامه‌ای را در اهر برگزار کنند،‌ این امیدوارکننده است. ارزش و اعتبار این کار در آن است که یک جمع فرهنگی برای برگزاری آن احساس نیاز کرده‌اند. اساساً باید خاستگاه برنامه‌های فرهنگی خود جمع فرهنگی و مردم باشد.

محمدپور افزود:‌ از برگزاری این همایش در اهر حمایت می‌کنیم و لازم است برای برگزاری آن در دوره‌های بعد سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های لازم انجام بگیرد.

در این نشست محرمی معاون هنری مدیرکل ارشاد استان آذربایجان شرقی، زارعی رئیس اداره ارشاد شهرستان اهر، پیری‌زاده مسئول هماهنگی، دوستی و خضوعی دبیران اجرایی و علمی دومین همایش نظیره سرایان حیدربابایه سلام حضور داشتند.

دومین همایش نظیره سرایان حیدربابایه سلام روز پنج‌شنبه 9 آذرماه در اهر برگزار می‌شود.

 

انتهای پیام/ش

برگزاری دومین همایش نظیره سرایان حیدربابایه سلام درتبریز

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۴۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، امیررضا قیامی آزاد، در آستانه نخستین گردهمایی صنعتگران حوزه فولاد و دانشگاهیان که ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تالار شهید چمران دانشکدگان فنی برگزارمی شود، هدف از برگزاری این همایش را گردهم آوردن فعالان عرصه صنعت و جامعه دانشگاهی در فضای دانشگاهی دانست و اظهار کرد: این گام کوچکی در جهت برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه است.

تقدیر از پایان نامه‌ها و رساله‌های دکترای کاربردی در صنعت فولاد

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، از تقدیر پروژه‌های تحقیقاتی، پایان نامه‌های دانشجویی و رساله‌های دکتری کاربردی در جهت حل مشکالت یا بهینه کردن فرآیند تولید در صنعت فولاد در همایش آینده خبر داد و گفت: بایدفعالیت‌های دانشگاهی به سمت عملگرا و کاربردی بودن حرکت کند.

وی، حل مشکالت و چالش‌های صنعت فولاد توسط دانشگاهیان را مهمترین هدف این گردهمایی برشمرد و افزود: اصلاح الگوی مصرف در سازه‌های فولادی، مصرف و تولید بهینه فولاد به عنوان یک فلز ارزشمند در ساختمانسازی، پلسازی، صنعت خودروسازی، صنعت هوا فضا) موشک و ماهواره (کشتیرانی و کاهش پرتی انرژی و ... از جمله این چالش هاست.

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با تأکید بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف پروفیل و مقاطع فولادی در کشور در ادامه خاطرنشان کرد: در کارخانجات فولادسازی به علت نبود خطوط تولید بهینه با پرتی) اتلاف انرژی مواجه هستیم. هم چنین باید در استفاده از فولاد با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی مانع از اتلاف مصالح حین مصرف شویم.

تأکید بر ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت کشور

قیامی آزاد، آشنایی با مشکلات صنعت فولاد و در مقابل آشنایی صنعت با توانمندی‌های جامعه دانشگاهی در حل مشکلات را از دیگر اهداف برگزاری این همایش عنوان و تصریح کرد: باید مطالب و دروس دانشگاهی اعم از آموزش و پژوهش متناسب با نیاز روز صنعت کشور باشد تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی توانایی حل مسایل حوزه صنعت فولاد را داشته باشند.

وی، دانشجویان همه صنایع و دانشگاهیان در حوزه عمران، مکانیک، مهندسی متالورژی و مواد و مهندسی صنایع رااز مخاطبان اصلی این همایش برشمرد و افزود: صنعتگران فولاد، تولیدکنندگان و همه شرکت‌های مشاور، طراح، پیمانکار، مجری از دیگر مخاطبان این همایش هستند.
دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با بیان این که در این همایش مسئولان اجرایی هم حضور دارند.

گفت: پنل‌های تخصصی به گونه‌ای طراحی شده اند تا همه افراد اعم از صنعتگر، مسئول اجرایی و دانشگاهیان حضورداشته باشند.

قیامی آزاد، با تأکید مجدد بر اینکه مطالب و دروس دانشگاهی باید متناسب با نیاز روز صنعت بازنگری و اصلاح شوند، گفت: پروژ ههای تحقیقاتی دانشگاه‌ها هم باید بنیادین و کاربردی و در جهت حل مشکالت صنایع کشور تعریف شوند.

وی، با بیان اینکه ایجاد تعامل و حفظ برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت ضروری است، یادآور شد: مشکلات صنایع از جمله صنعت فولاد باید به دست دانشگاهیان برطرف شود.

براساس این گزارش، نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با حضور دانشگاهیان، صنعتگران و مسئولان اجرایی روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شهید چمران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانشجویان و علاقه‌مندان صنعت فولاد می‌توانند برای ثبت نام رایگان و شرکت در همایش به لینک https://survey.porsline.ir/s/GKC۹FCQj  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • بهره گیری از ظرفیت‌های مردمی در برگزاری برنامه‌های دهه کرامت
  • برگزاری ویژه‌ برنامه‌های دهه کرامت در مساجد و حسینیه‌ها
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • برگزاری کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در دهه کرامت
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • میزبانی ویژه‌برنامه «یه اردوی خاص» از معلمان
  • برگزاری ۶۰ برنامه فرهنگی در سیستان و بلوچستان