Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

نشست هماهنگی تجار ایرانی مقیم ارمنستان به منظور توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین تهران و ایروان در ارمنستان برگزار شد.

در این نشست سید کاظم سجادی با تقدیر از تلاش‌ها و زحمات کلیه تجار و فعالان اقتصادی در برگزاری همایش تجاری ایران و ارمنستان که به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد برقراری روابط دیپلماتیک برگزار شد، ابراز امیدواری کرد که برگزاری این نشست پنجره جدیدی را برای توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری بین دو کشور ایجاد کرده و فعالان اقتصادی استان‌های مرزی کشورمان و به ویژه مناطق آزاد تجاری مغری و ارس از ظرفیت‌های فراهم شده در این همایش بهره‌برداری لازم را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سفیر کشورمان با اشاره به ملاقات روز گذشته محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان با کارن کاراپتیان نخست‌وزیر ارمنستان و تاکید طرف ارمنی برای ایجاد شرکت مشترک جهت سازماندهی فعالیت‌های اقتصادی دو طرف خواستار مشارکت کلیه تجار و فعالان اقتصادی ایرانی که در کشور ارمنستان فعالیت‌های تجاری دارند، شد.

 سجادی تشکیل این شرکت را به منظور نقش آفرینی بیشتر در عرصه تجاری، بازرگانی و اقتصادی ارمنستان و حل کردن مشکلات فنی و حقوقی تجار ضروری دانسته و افزود: سفارت جمهوری اسلامی ایران در ایروان تمام تلاش خود را جهت بالا بردن پرچم اقتصادی به منظور افزایش حجم تجارت خارجی بین دو کشور بالا برده و با توجه به موقعیت جغرافیایی ارمنستان راه برای ورود کالاها و محصولات ایرانی به کشورهای اتحادیه اورآسیا و روسیه فراهم خواهد شد.

در ادامه این نشست جواد وعیدی از تجار فعال ایرانی موقعیت ویژه ارمنستان را به عنوان سر پل اقتصادی بین ایران و اروپا دانست و تاکید کرد: هدف از تشکیل شرکت مشترک، حمایت از تجار و فعالان اقتصادی ایرانی در ارمنستان است و این شرکت قرار است چتر حمایتی خود را به کلیه کسانی که در این کشور کارهای تجاری، اقتصادی، بازرگانی و فنی و مهندسی دارند کشیده و ضمن ارائه حمایت‌های معنوی و فنی اعتبار بیشتری به فعالیت‌های آنان بدهد.

وعیدی بر ضرورت همکاری و همراهی اتحادیه تجار، اتاق مشترک بازرگانی و انجمن دوستی ایران و ارمنستان جهت ایجاد و پویایی این شرکت اشاره کرده و افزود که کشور ارمنستان در چند سال آینده نقش مهمی در تجارت خارجی ایران ایفا خواهد کرد و به عنوان یکی از کانون‌های تجارت منطقه‌ای مبدل خواهد شد.

در ادامه این دیدار، شرکت کنندگان در این نشست با معرفی زمینه‌های شغلی خود راه‌های توسعه همکاری‌های تجاری و اقتصادی بین دو کشور را بررسی و بر ضرورت رفع برخی موانع جزئی در صادرات و واردات کالاها و محصولات ایرانی به ارمنستان تاکید کردند.

به گزارش ایسنا، وزیر خارجه کشورمان در سفر خود به ایروان در هفته جاری آخرین تحولات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی میان دو کشور را با مقامات ارمنی بررسی کرد.

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۰۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند

معاون اول رییس جمهور گفت: ایران و زیمباوه باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری شود.

به گزارش ایسنا، محمد مخبر عصر امروز (شنبه) در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت نیز می باشد، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ده ساله همکاری های دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه ها و قراردادهای امضاء شده هر چه سریع تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عرضه جهانیِ تولید ایرانی علیه تحریم‌ها
  • راه درازی تا فعلیت رساندن کامل ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان داریم
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازرگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید
  • آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای تجار و بازگانان ایرانی/ضرورت صادرات برای تحقق جهش تولید