Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل پنجم پژوهش‌های باستان‌شناسی ایرانی‌آلمانی در محوطه تاریخی ریوی با کشف بقایای مهمی از دوران مفرغ تا پایان دوران ساسانی به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما معاون اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مهم‌ترین دستاورد فصل پنجم کاوش های محوطه تاریخی ریوی را آشکار شدن بخشی از یک تالار ستون‌ دار از دوران هخامنشی در بخش جنوبی محوطه عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 علی اکبر وحدتی افزود: در پژوهش ‌های باستان ‌شناسی که از سال 1391 در محوطه تاریخی ریوی آغاز شد، باستان‌ شناسان به بقایای استقراری از دوران‌های مفرغ، آهن، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی دست یافتند.

وی افزود: بر اساس این پژوهش‌ها، از دوران اشکانی و ساسانی نیز شواهد معماری و باستان‌شناسی مختلفی از محوطه ریوی به دست آمد که حاکی از توالی استقراری پس از دوران هخامنشی در این محوطه تاریخی است.

معاون میراث فرهنگی استان افزود: در روند مطالعات باستان‌شناسی فصل پنجم در محوطه تاریخی ریوی، علاوه بر شکل گیری سه گمانه باستان‌ شناسی در بخش‌های مختلف این محوطه، دشت سملقان برای شناسایی محوطه‌های اقماری مرتبط با محوطه ریوی، بررسی شد. محوطه ریوی یکی از مهم‌ترین محوطه‌های دوران تاریخی شمال شرق کشور است که پژوهش‌های باستان‌شناسی هدفمند آن می‌تواند باعث ارتقای شناخت از هویت تاریخی منطقه و تقویت صنعت گردشگری در خراسان شمالی شود.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۷۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف گنج هخامنشی و ساسانی از قاچاقچی عتیقه در چالوس

آفتاب‌‌نیوز :

محسن سلیمانی فرمانده انتطامی چالوس در جمع خبرنگاران در چالوس اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر اینکه فردی قصد فروش چندین قطعه شیء تاریخی در شهرستان چالوس را دارد، موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی شهرستان قرار گرفت.

وی افزود: پس از هماهنگی‌های قضائی، ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی، متهم را شناسایی و دستگیر کردند.

سرهنگ سلیمانی گفت: در این عملیات اشیا تاریخی به تعداد ۳۰۸ قطعه، شامل اقلام زینتی وزیور آلات شامل گوشواره، انگشتر، مهره‌های سنگی و مروارید متعلق به دوران ساسانی، هخامنشی و عصر اسلام کشف شد.

فرمانده انتظامی چالوس تصریح کرد: این اشیاء کشف شده توسط کارشناس میراث فرهنگی تایید شده، اما هنوز قیمت گذاری نشده است.

او در ادامه با اشاره به اینکه این اشیاء بخشی از فرهنگ و تمدن کشور است، افزود: متهم پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفی شد و موضوع در دست بررسی است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • از باستان‌شناسی خلیج‌فارس غافل مانده‌ایم
  • کشف گنج هخامنشی و ساسانی در چالوس
  • اراضی محوطه ربع رشیدی بسیار مهم و حساس از نظر باستان شناسی است
  • کشف اشیای تاریخی دوره ساسانی و هخامنشی در چالوس
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران؛ یک خانه و کوچه‌اش پیدا شد!
  • کشف گنج هخامنشی و ساسانی از قاچاقچی عتیقه در چالوس
  • جزییات کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران اعلام شد
  • کشف ۳۰۸ قطعه اشیای تاریخی دوره ساسانی و هخامنشی در چالوس
  • کشف معماری ۴۵۰۰ ساله در شرق ایران