Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - نماينده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شوراي اسلامي گفت: زمينه براي توسعه صنايع معدني در دشتستان و رفع مشکلات اين بخش فراهم شود.
به گزارش خبرگزاري آريا ، محمد باقر سعادت در جلسه کارگروه توسعه صادرات غير نفتي استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر ظرفيت بسيار خوب و پتانسيل‌هاي بالايي در بحث تجارت و همچنين سابقه ديرينه‌اي در اين حوزه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماينده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شوراي اسلامي، با بيان اينکه استان بوشهر در گذشته يکي از پر رونق‌ترين استان‌ها در عرصه تجارت بوده است، افزود: کارهايي براي بهبود وضعيت تجارت انجام شده است ولي کافي و راضي‌کننده نيست و انتظارات مردم در اين حوزه بايد برآورده شود.
وي عنوان کرد: در استان بوشهر با وجود داشتن 13 بندر تجاري و 11 گمرک تنها صادرات حدود 7 ميليون تن کالا را داريم.
وي با بيان اينکه با تعامل بين صنعت و وزارت راه مي‌توان اين ميزان را افزايش داد، خاطرنشان کرد: انتظارمان اين است که بتوانيم اين ظرفيت را تا پايان برنامه پنج ساله ششم توسعه به 20 ميليون تن برسانيم.
سعادت تصريح کرد: در بنادر و سواحل استان بوشهر هيچ‌گونه معيشتي خارج از بحث تجارت وجود ندارد و بايد به اين افراد کمک شود که اين مرزبانان بدون مزد براي معيشت زندگي خود با مشکل روبرو نشوند چرا که موجب ترک مرزها خواهد شد.
اين نماينده مردم در مجلس دهم، با اشاره به مشکلات حوزه انتخابيه خود عنوان کرد: شهرستان دشتستان ظرفيت هاي بالايي در صنايع معدني دارد اما مشکلات مختلفي از جمله تسهيل در راه‌ها دارند.
به گزارش مهر، وي گفت: شش ميليون اصله نخل در استان بوشهر وجود دارد که در صورت حمايت بخش عظيمي از مشکل بيکاري در اين حوزه حل خواهد شد./
پايان پيام

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۸۶۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد سبحانی سبحانی افزود: از دلایل بروز آفات کنه‌های تار عنکبوتی خرما می‌توان به گرم شدن تدریجی هوا، کاهش رطوبت نسبی و آغاز فصل وزش باد‌های گرم و خشک در استان بوشهر اشاره کرد.

وی اظهار داشت: تشخیص به‌موقع و مناسب این آفت از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و در صورتی که عملیات سمپاشی به موقع انجام شود می‌تواند از بروز خسارت‌های بیشتر توسط این آفت جلوگری کرد.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه این آفت باعث افت کمی و کیفی محصول خرما می‌شود اظهار داشت: کنه‌های تار عنکبوتی خرما از شیره بافت برگ‌های جوان و به خصوص میوه‌های نارس خرما تغذیه می‌کند.

سبحانی با اشاره به اینکه در اثر آفت تار عنکبوتی اندازه میوه‌های خرمای آسیب دیده کوچک می‌ماند گفت: با خروج مواد قندی و شیره نباتی از میوه خرما، پوست میوه نیز سخت و خشک می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کنه‌ها در زیر تار‌ها تخم‌ریزی کرده و فعالیت دارند اظهار داشت: هنگام طغیان آفت خوشه‌های خرما منظره‌ای غبارآلود به خود گرفته و میوه‌ها به رنگ قرمز تیره در آمده و چروکیده و نامرغوب می‌شوند.

کارشناس امور کشاورزی استان بوشهر هم گفت: نخیلات استان بوشهر در معرض تهدید‌های مختلف و متنوعی هستند که باید با اصول مناسب با آنها مقابله کرد.

عبدالرحیم خادمی با بیان اینکه آفت چوب‌خوار یکی از مهمترین آفت‌ها در نخلستان‌های استان بوشهر است اظهار داشت: آفت چوب‌خوار خسارت‌های گسترده‌ای به نخل وارد می‌کند و به تنه، ریشه و تاج درخت می‌رسد.

وی افزود: این خسارت‌ها باعث می‌شود تا میوه خرما از نظر کیفیت و کمیت افت کرده و در بازار خرما، مشتری‌پسندی لازم را نداشته باشد.

خادمی با اشاره به آلوده‌شدن پاجوش‌های نخیلات به آفت چوبخوار خرما اظهار داشت: این آفت موجب بروز برخی بیماری‌های قارچی در تنه نخیلات شده و همین امر خسارت را دوچندان کرده است.

دیگر خبرها

  • ۱۷ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در بخش اصناف قم انجام شد
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • هدف‌گذاری برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • حمایت از طرح‌های پرورش آبزیان از سیاست‌های اصلی استان است
  • خواسته به حق مردم ایفای مسئولیت‌های اجتماعی صنایع است
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند
  • کنه‌های تار عنکبوتی از آفات نخیلات