Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام حزب اعتماد ملی گفت: مسئولان نگران مطرح شدن مسائل سیاسی در دانشگاه نباشند چراکه طرح مسائل سیاسی هیچ گونه ضرری برای امنیت دانشگاه و دانشجویان ندارد بلکه از ضروریات دانشگاه‌هاست.

به گزارش ایسنا - منطقه کهگیلویه و بویراحمد، حجت‌الاسلام و المسلمین رسول منتجب‌نیا در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت روز دانشجو به دعوت انجمن اسلامی دانشجویان پیرو خط امام (ره) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یاسوج برگزار شد، با اشاره به فرا رسیدن ۱۶ آذر روز گرامیداشت مقام و جایگاه دانشجو، تصریح کرد: روز دانشجو از آن جهت اهمیت پیدا کرد و در کشور ما از پیش از پیروزی انقلاب و پس از آن مورد توجه بوده است که سه دانشجوی عزیز خون پاکشان را در راه آزادی، شرف و مبارزه با استکبار و استبداد نثار کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دانشجویان با نثار خون خود نشان دادند که رژیم ستمشاهی با سرکوب کردن نمی‌تواند حاکمیت خود را تثبیت و به دنیا ثابت کند که ایران و مردم ایران تسلیم شده‌اند و هیچ اعتراضی علیه استکبار وجود ندارد.

قائم مقام حزب اعتماد ملی خاطرنشان کرد: از سال ۳۲ روز ۱۶ آذر به عنوان یک جریان در دانشگاه‌های ایران مورد توجه دانشجویان قرار گرفت تا در سال ۴۸ که رژیم ستمشاهی وارد دانشگاه شد و دانشجویان را سرکوب کرد اما دانشجویان از پای ننشستند و همچنان این جریان را ادامه دادند تا به عنوان یکی از جریانات تاثیرگذار در پیروزی انقلاب قلمداد شود.

منتجب‌نیا تصریح کرد: نقش دانشجو در پیروزی انقلاب اسلامی بی‌بدیل بود که امام راحل نیز بارها از آن یاد کرد. ۱۶ آذر به دانشجو اختصاص یافت تا دانشجویان جایگاه دانشجو را در کشور مرور کنند و نقش دانشجویان در حرکت‌های اجتماعی بر کسی پوشیده نیست.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: جوان دانشجویی که عصاره حرکت، نشاط، انرژی و عقلانیت است می‌تواند موتور حرکت جامعه، شاقول خفتگان باشد و جامعه را بیدار و هدایت کند.

منتجب‌نیا با بیان اینکه نسبت به آزادی دانشجویان چند دیدگاه وجود دارد، تصریح کرد: نگاه اول این است که دانشجویان آزاد مطلق باشند هرچه خواستند انجام شود و هر چه می‌خواهند بگویند که قبل از انقلاب فرهنگی پیش‌آمده، کشور به همین دلیل مجبور به تعطیلی دانشگاه‌ها شد.

وی ادامه داد: نگاه دوم این است که دانشجو را با سیاست چه‌کار و باید نگاهش به پژوهش و علم باشد و باید فضای دانشگاه منهای سیاست باشد که مقام معظم رهبری این تئوری و نظریه را رد کرده‌اند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه نگاه سوم می‌گوید که دانشجو باید در سیاست ورود داشته باشد اما به گونه‌ای که ما می‌خواهیم کانالیزه عمل کند، اظهار کرد: این نگاه یک نگاه تحمیلی بر دانشجوست که با آزادی دانشگاه و دانشجویان مغایرت دارد و دین مبین اسلام نیز با هر گونه اجبار و اکراه حتی در انتخاب دین مخالف است. باید در دانشگاه‌ها همه امور حول محور دانشجو و اساتید باشد و نباید به دانشجو تحمیل کنیم که آنطور که من فکر می‌کنم او باید فکر کند. این یک نوع زورگویی و استبداد است.

منتجب نیا تاکید کرد: نگاه چهارم معتدل و قانونمند است و می‌گوید آزاداندیشی برای همه دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه در چارچوب قانون است. دانشجو نباید با مشت، لگد، توهین، تهمت یا خشونت حرف‌هایش را به کرسی بنشاند بلکه با استدلال و برهان و منطق باید مسائل را مطرح کند و شأن دانشگاه اینگونه است، شأن دانشجو و استاد در دانشگاه این است که خودش انتخاب کند، نه آنطور که دانشگاه را به عنوان اتاق جنگ و حرکت‌های غیرقانونی قرار دهد.

وی با بیان اینکه کجای امنیت دانشگاه با برگزاری کرسی آزاداندیشی برای چهره‌های دو طیف اصولگرا و اصلاح‌طلب خدشه‌دار می‌شود؟ گفت: بهترین روش رشد و تعالی دانشجویان همین برگزار کرسی‌های آزاداندیشی است و یک دانشجو را در صورتی مفید می‌دانیم که سیاسی باشد.

این عضو سابق شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز افزود: مسئولان وزارت علوم، بهداشت و درمان و دانشگاه بزرگ آزاد این میراث گران‌سنگ امام راحل، مقام معظم رهبری و آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، نباید نگران مطرح‌شدن مسائل سیاسی در دانشگاه باشند. طرح مسائل سیاسی هیچ گونه ضرری برای امنیت دانشگاه و دانشجویان ندارد بلکه از ضروریات دانشگاه‌هاست.

منتجب‌نیا با بیان اینکه شنیده‌ام برخی جاها لیستی از افراد و چهره‌های سیاسی برای حضور در دانشگاه‌ها تهیه کرده‌اند، اظهار کرد: با تهیه این لیست می‌خواهند بگویند که چه کسانی در دانشگاه حضور یابند و چه کسانی نباید حضور یابند. مگر می شود یک بال را بشکنیم و بال دیگر را تقویت کنیم؟ این اقدام کانالیزه کار هر کسی که باشد درست نیست.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاه جای فعالیت سیاسی است اما به معنای اینکه احزاب و تشکل‌ها بخواهند در دانشگاه شعبه بزنند، نیست. سیاست دانشگاه باید توسط دانشجویان تعیین شود. دین اسلام از تنگ‌نظری‌هایی که برخی به نام دین ارائه می‌دهند، مبراست چراکه دین اسلام راه زندگی کردن خوب، با عزت و سربلندی را به ما نشان می‌دهد و می‌گوید نه افراط و نه تفریط.

این عضو سابق شورای مرکزی مجمع روحانیون مبارز خطاب به برخی دانشجویان که سبب بر هم زدن نظم جلسه شدند، گفت: در دانشگاه‌های سراسر کشور حضور یافتم اما هیچ دانشگاهی مثل دانشگاه آزاد واحد یاسوج نبود و بی‌نظم‌تر از این جلسه که عامل بی‌نظمی آن عده‌ای بودند که خود را مکتبی می‌دانند، نبوده است. تا آخر عمرم این بی‌نظمی برخی دانشجویان را فراموش نمی‌کنم.

منتجب نیا اضافه کرد: من هم به عنوان طرفدار آقای روحانی و هم به عنوان رفیق ۴۰ ساله او لازم می‌دانم دولت را نقد کنید. من نیز به خاطر عدم استفاده از جوانان در مدیریت‌ها از رئیس‌جمهور انتقاد دارم. چرا شعار دادید اما از جوانان استفاده نمی‌کنید؟ هیچکس فراتر از نقد، نظارت، سوال و پاسخگویی نیست. هر دولتی باشد، روحانی یا هرکس دیگری، انتقاد باید سازنده باشد. با شلوغ کردن و هیاهو کردن نمی‌توان نقد کرد بلکه تخریب دولت نظام جمهوری اسلامی است. اصولگراها از آقای روحانی انتقاد کنند اما اجازه دهند اصلاح‌طلبان هم اصولگراها را نقد کنند.

به گزارش ایسنا، در این نشست هشت نفر از دانشجویان با سلایق مختلف سوالات خود را مطرح کردند. البته این نشست با حواشی و بی‌نظمی‌هایی همراه بود که با مدیریت حراست دانشگاه، آرامش بر جلسه حاکم شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا

به گزارش خبرآنلاین مدتی است دانشجویان دانشگاه های آمریکایی و اروپایی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پا خواسته اند و اعتراضات گسترده شان به گوش جهانیان رسیده است.

به گزارش فارس، در این رابطه عبداله معتمدی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: این اتفاق بی سابقه و میمونی است که بیداری واقعی در فضای دانشگاهی را نشان می دهد.

وی افزود: با توجه به اتفاقاتی که افتاده دانشگاه علامه طباطبائی هم آمادگی دارد سوابق تحصیلی استادان و دانشجویان علوم انسانی دانشگاهیان آمریکایی که اخراج شده را برای پذیرش بررسی کند.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی اضافه کرد: ما حتی آمادگی داریم از این افراد برای حضور در مجامع علمی دانشگاه دعوت کنیم تا از ارزیابی و تجربیات شان از اتفاقاتی که در کشورهای اروپایی و آمریکایی رخ می دهد استفاده کنیم.

معتمدی در ادامه گفت: اگر رشته تحصیلی این افراد با رشته تحصیلی دایر در دانشگاه علامه طباطبائی مطابق باشد آمادگی داریم به این دانشجویان بورس تحصیلی ارائه کنیم و حتی آمادگی آموزش زبان فارسی از طریق وبینار و فضای مجازی در دوره های معینی به آنها داریم تا با زیان فارسی آشنا شوند.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902273

دیگر خبرها

  • شلیک مستقیم پلیس آمریکا به دانشجویان دراعتراضات ضد صهیونیستی
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • ادامه اعتراضات ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • تداوم بارش‌های همدان تا فردا صبح/ مسافران نگران مسدود شدن جاده‌ها نباشند
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • مشت آهنین علیه خیزش دانشگاهیان آمریکا اثرگذار نیست/ فعال شدن بسیج دانشجویی این بار در ایالات متحده
  • جذب ۴۰ میلیارد تومانی تسهیلات بانکی دانشجویی در مازندران
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه‌ورزی دانشجویان