Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - وين - ايرنا - بر خلاف خبر دروغ و مجعول يک رسانه آمريکايي، موضوع توافق هسته اي يا برنامه موشکي ايران در دستور کار نشست روزهاي سه شنبه و چهارشنبه وزيران امور خارجه کشورهاي عضو `ناتو` در بروکسل نيست ؛ بلکه نشست ناتو تحت الشعاع گزارشهاي مربوط به برکناري `رکس تيلرسون` قرار گرفته است.

به گزارش ايرنا ، بخش فارسي `صداي آمريکا` در گزارشي مجعول مدعي شده `اظهارات مسئولان ارشد حاضر در اين نشست (ناتو) نشان مي دهد که موضوع توافق هسته اي ايران و جامعه جهاني و همچنين برنامه موشکي جمهوري اسلامي ايران، جزو دستور جلسات اين نشست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

`
اين خبرسازي ناشيانه صداي آمريکا عليه برنامه هسته اي و موشکي ايران در حالي است که طبق اخبار سايت رسمي ناتو و اظهارات روز دوشنبه دبير کل ناتو در کنفرانس خبري پيش از نشست وزيران امور خارجه ؛ هيچ اشاره اي به وجود توافق هسته اي يا برنامه موشکي ايران در دستور اين نشست ندارد.
اين درحالي است که بي ثباتي در دولت آمريکا و گزارشهاي مطرح شده در خصوص برکناري رکس تيلرسون از مقام وزارت امور خارجه آمريکا نشست ناتو را تحت الشعاع خود قرار داده و صداي آمريکا ترجيح داده با خبرسازي ناشيانه درباره موضوع موشکي ايران ، اين مساله را به فراموشي بسپارد. اين موضوع در کنفرانس خبري روز دوشنبه `ينس استولتبرگ` دبير کل ناتو در بروکسل نيز مطرح شد و دبير کل ناتو با پرسشهاي متعددي در خصوص گمانه زني هاي مربوط به برکناري تيلرسون و تاثير آن بر نشست وزيران امور خارجه ناتو رو به رو شد.
تيلرسون با بيان مطالب کلي در خصوص اينکه آمريکا بزرگترين متحد ناتو است و اعلام تعهد هفته گذشته تيلرسون به شراکت آمريکا و ناتو قصد داشت از کنار اين سوالات عبور کند اما يکي از خبرنگاران بار ديگر بر اين مساله پافشاري کرد و خطاب به دبير کل ناتو گفت : شما به سوال مطرح شده پاسخ نداديد. سوال، درباره همکاري ناتو با آمريکا نبود؛ سوال اين است که آيا وزيران ناتو مي توانند اطمينان داشته باشند که آمريکا قادر به دادن تعهد و بيان يک سياست مشخص در اين نشست هست ؟
دبير کل ناتو در نهايت در مواجهه با اصرار خبرنگاران گفت: ما همواره ديده ايم که وزيران ناتو قادرند به دور از شايعات و گمانه زني ها ، بر وظيفه اصلي خود تمرکز کنند؛ مسائل دشوار زيادي پيش روي ما است از جمله اينکه چگونه بايد به تهديدها پاسخ دهيم و از قدرت روابط فراآتلانتيک اطمينان حاصل کنيم؛ مطمئن هستم که همه وزيران از جمله وزير تيلرسون مي توانند بر موضوعات اصلي از جمله تقويت روابط ناتو - اتحاديه اروپا تمرکز کنند.
همچنين `کي بيلي هاچيسيون` نماينده دائم آمريکا در مقر ناتو در بروکسل نيز روز دوشنبه کنفرانس خبري داشت که همين مساله بار ديگر يکي از سوالات اصلي خبرنگاران بود. خبرنگار واشنگتن پست سوال کرد با توجه به گزارشهاي مطرح شده در خصوص برکناري تيلرسون آيا اين مساله موجب مي شود که متحدان ناتو تضمين هاي او را کمتر جدي بگيرند و آيا مايک پمپئو به عنوان وزير امور خارجه نسبت به ناتو رويکرد متفاوتي خواهد داشت.
نماينده آمريکا در ناتو پاسخ داد: به گمانم رئيس جمهوري و وزير امور خارجه هر دو گفته اند که او همراه (دولت) خواهد بود و من از تعامل با متحدان (در ناتو) مي دانم که او وزير امور خارجه از طرف رئيس جمهوري صحبت مي کند و سياست هاي آمريکا را بيان مي کند.
هاچيسون افزود: در ارتباط با مايک پمپئو ؛ من او را مي شناسم و بسيار دوستش دارم اما هيچ اطلاعاتي ندارم که قرار است در نقشي بجز رياست `سيا` باشد که کارش هم در آنجا عالي است.
تنها مطلبي که در کنفرانس خبري روز دوشنبه دبيرکل ناتو مطرح شد و موجب خبرسازي ناشيانه صداي آمريکا شد؛ سوال خبرنگاري از يکي از کشورهاي حاشيه خليج فارس درباره سياستهاي آمريکا در ارتباط با توافق هسته اي با ايران و `نگراني ها در منطقه بخصوص از سوي عربستان سعودي` بود که هيچ ربطي به دستور کار نشست وزيران امور خارجه ناتو نداشت.
دبير کل سازمان پيمان آتلانتيک شمالي (ناتو) در پاسخ به اين سوال نيز ، بر حمايت ناتو از اجراي کامل برجام تاکيد کرد و گفت: بايد بين برنامه هسته اي و توانايي هاي موشکي ايران يک تمايز روشن قائل شويم.
استولتنبرگ گفت: توافق هسته اي ايران به موضوع امکان ساخت سلاح هسته اي مي پردازد و ناتو در زمان حصول اين توافق از آن استقبال و حمايت کرد؛ اکنون نيز تمرکز ما بر اجراي کامل برجام است زيرا اين مساله تاثير مستقيم بر متحدان ناتو دارد.
دبير کل ناتو ادامه داد: همزمان شاهد بوده ايم که ايران به توسعه توانايي هاي موشکي و آزمايش موشک هاي جديد ادامه مي دهد و اين البته موجب نگراني همه متحدان ناتو بخصوص متحدان اروپايي ما است زيرا آنها در محدوده برد موشکهاي ايران هستند. اين يکي از دلايلي است که انطباق ناتو با اين نوع تهديدها حائز اهميت است و ناتو هم اکنون در حال توسعه و تقويت دفاع موشکي است.
به گزارش ايرنا، نشست وزيران امور خارجه کشورهاي عضو ناتو روزهاي 5 و 6 دسامبر (14 و 15 آذر) در بروکسل برگزار مي شود. اين نشست با هدف بررسي موضوعات مرتبط با امنيت ناتو پيش از اجلاس تابستان 2018 برگزار مي شود. فدريکا موگريني مسئول سياست خارجي اتحاديه اروپا و وزيران امور خارجه سوئد و فنلاند نيز در اين گفت وگوها شرکت خواهند کرد. وزيران امور خارجه روابط با روسيه و توافق مينسک را نيز بررسي مي کنند.
بر اساس خبر منتشر شده در پايگاه اطلاع رساني رسمي ناتو در پي کنفرانس خبري روز دوشنبه دبير کل ناتو ، استولتنبرگ خاطرنشان کرد که در اين نشست دو روزه راههاي توسعه همکاري بين ناتو و اتحاديه اروپا را بررسي مي کنند.
دبير کل ناتو همچنين گفت که وزيران امور خارجه ناتو درباره تهديدات جهاني مانند تهديد ناشي از برنامه هاي تسليحاتي کره شمالي بحث خواهند کرد. نقش ناتو در ايجاد ثبات و مبارزه با تروريسم نيز از جمله ديگر محورهاي دستور کار نشست وزيران خارجه اين سازمان است. وزيران امور خارجه ناتو در نشست کميسيون `ناتو - گرجستان` شرکت مي کنند که اين نشست نيز فرصتي براي تبادل نظر با يکي از نزديکترين شريکان ناتو است.
به گفته دبير کل ناتو ، نشست وزيران امور خارجه اين سازمان با بحثي درباره سياست `درهاي باز ` ناتو و چگونگي حمايت از کشورهاي خواهان پيوستن به ناتو ، به پايان خواهد رسيد.
شبد**1078*9122* خبرنگار: بابک جعفري*انتشار دهنده: مهدي نعمتي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۶۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است

به گزارش قدس آنلاین، علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه نشست معاونان وزیران امور خارجه و نمایندگان ویژه کشورهای عضو گروه اقتصادهای نوظهور موسوم به بریکس در مسکو در جمعه خبرنگاران در خصوص این نشست گفت: مجموعه بریکس یه نقش بسیار جدی و موثری در تحقق چندجانبه گرایی در عرصه مناسبات بین المللی دارد.

وی افزود: نشست امروز نخستین نشست در سطح خودش از چند جهت مهم بود؛ نخستین نشستی بود که مجموعه بریکس در موضوع مهم فلسطین و سایر مسائل مهم غرب آسیا برگزار کرد و مسئولان عالی وزارت خارجه های کشورهای عضو بریکس در این نشست مواضع و دیدگاه‌های خود را مطرح کردند.

باقری با اشاره به اهمیت این نشست اظهار داشت: همه اعضا به اتفاق بر توقف جنایت و نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه تاکید داشتند و اراده خودشان را برای ایفای نقش در جهت کمک به مردم فلسطین به ویژه دسترسی مردم فلسطین به کمک‌های انساندوستانه ابراز کردند.

معاون سیاسی وزیر خارجه همچنین گفت: در این چارچوب ایران با تاکید بر مواضع اصولی خود، تصریح کرد تا زمانی که ریشه مسئله فلسطین که همانا در تجاوز و اشغالگری رژیم صهیونیستی است حل نشود، قطعا اقدامات دیگر جنبه تسکینی دارد و نمی‌تواند مسئله را حل کند. به همین جهت است که در طول 75 سال گذشته هیچ نسخه‌ای به نتیجه نرسیده، زیرا معطوف به این ریشه و موضوع اصلی که تجاوزگری و اشغالگری رژیم صهیونیستی است پرداخته نشده است.

وی با اشاره به اینکه درباره موضوعات دیگر منطقه و تنش‌ها بحث شد، ادامه داد: این نکته مورد تاکید طرف ایرانی بود که وقتی به ناآرامی‌ها در کشورهای منطقه مانند عراق، سوریه و یمن نگاه می‌کنیم،  می‌بینیم که ریشه این‌ها در دخالت خارجی است. اگر این اختیار به ملت‌های منطقه داده شود که خودشان برای آینده تصمیم بگیرند و بیگانگان بر اساس منافع نامشروع خودشان در منطقه دخالت نکنند، زودتر می‌توانیم به ثبات و پایداری در منطقه دست پیدا کنیم.

باقری افزود: نکته مهم دیگر این است که ایران در این نشست به طور جدی تاکید کرد که حاضر است از همه ظرفیت‌های خود برای تحکیم ثبات و بسترسازی برای توسعه کشورهای منطقه و تامین رفاه ملت‌های منطقه استفاده کند و این اراده جدی را حاضر است با دیگر اعضای بریکس به اشتراک بگذارد.

وی با بیان اینکه این نشست از این جهت که اولین نشست بود که ایران به طور رسمی در یک موضوع بسیار مهم در منطقه و جهان در میان اعضای بریکس قرار گرفته بود، شرکت کرد، گفت:  در این جلسه مسئله حمله و تجاوز رژیم صهیونیستی به سفارت ایران در دمشق مورد توجه قرار گرفت و رییس جلسه به طور صریح این اقدام تجاوزکارانه را محکوم کرد و این اقدام صهیونیست‌ها را هم در امتداد رویکرد و سرشت تجاوزگری صهیونیست‌ها برشمرد.

باقری خاطر نشان کرد: ما در این جلسه تاکید کردیم که پاسخ ایران به جنایت رژیم صهیونیستی در دمشق حق قانونی ایران بوده و در چارچوب اقدام متقابل و ایران در قبال هرگونه تعدی و تعرض به سرزمین، منافع و شهروندانش به طور جدی، صریح و بسیار سخت پاسخ خواهد داد.

معاون سیاسی وزیر خارجه افزود: ما نشان دادیم در پاسخ قاطعی که به جنایت و تجاوز صهیونیست‌ها انجام دادیم، راه حل صیانت از ثبات و پایداری منطقه سرجای خودش نشاندن متجاوز است. تا زمانی که متجاوز برای تجاوزگری پاداش دریافت کند یا سکوت ببیند، ما نباید امید به ثبات در منطقه داشته باشیم. 

وی در آخر تصریح کرد: اقدام ایران در پاسخ به جنایت رژیم در سوریه علاوه بر اینکه حق قانونی ایران بود، نشان دهنده اراده ایران برای تحکیم ثبات در منطقه بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • چین: ناتو مسئول اصلی جنگ اوکراین است
  • چین : ناتو مسئول اصلی جنگ اوکراین است
  • وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • استولتنبرگ: وعده‌های ناتو به اوکراین عملی نشد
  • تاکید اعضای بریکس بر توقف نسل‌کشی در غزه
  • معاون سیاسی وزیر امور خارجه: ریشه ناآرامی‌ها در منطقه در دخالت خارجی است
  • محکومیت حمله اسرائیل به سفارت ایران در نشست بریکس
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس با حضور ایران در مسکو
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • آغاز به کار نشست معاونان وزرای خارجه بریکس با محوریت بررسی تحولات منطقه