Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-05-02@03:44:55 GMT

روزهای مناسب برای حجامت

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۹۹۳۵۴

به گزارش خبرگزاری بسیج، در طول سال ایامی برای حجامت مناسب‌تر است، مناسبت‌ترین ایام را می‌توان در فصل بهار یافت اما در فصل پائیز، نیز اگر هوا سرد نباشد، روزهای خوبی برای حجامت می‌توان یافت.

با بررسی تقویم‌ها و روایات معطوف به حجامت، مشخص می‌شود این روزها، روزهای خوبی برای حجامت هستند؛ از 12 آذر  1396 مصادف با 14 ربیع الاول 1439 تا روز سه‌شنبه 14 آذر برابر با 16 ربیع الاول روزهای مناسب حجامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزهای چهارشنبه و جمعه باید از حجامت مگر در شرایط بسیار ضروری، پرهیز کرد بنابراین روز پنجشنبه 16 آذر امسال و مجدداً روزهای شنبه 18 آذر تا سه‌شنبه 21 آذر روزهای مناسبی برای حجامت هستند و پس از آن تا یک ماه روزهای مناسبی برای حجامت نداریم بنابراین روزهای مناسبی که بر شمردیم را غنیمت بشمارید.

از روز چهارشنبه 22 آذر ساعت 17:28 دقیقه، قمر در عقرب آغاز می‌شود و این حالت نجومی تا شنبه 25 آذر ساعت 4:36 صبح ادامه دارد؛ بر اساس روایات در این حالت نجومی باید از انجام کارهای مهم مانند ازدواج، مسافرت، معامله مهم و حجامت پرهیز کرد.

به علاوه روز پنجشنبه 23 آذر مصادف با آغاز ماه رومی کانون اول است که به روایت رسیده از امام رضا(ع) ماه مناسبی برای حجامت نیست؛ پایان این ماه نیز 23 دی (25 ربیع الثانی) است و پس از آن نیز به دلیل برودت ایام، به سختی می‌توان روزهای مناسب برای حجامت یافت.

بنابراین اگر مایل به حجامت هستید روزهای 12 تا 14 آذر و نیز 16 آذر و 18 تا 21 آذر را  فراموش نکنید؛ لازم به یادآوریست ساکنان شهرهای بزرگی مانند تهران که در معرض آلودگی‌های فراوان جوی و غذایی هستند، خوب است که برای حظ سلامت خود، سالی سه مرتبه حجامت را در برنامه سالانه خود داشته باشند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۹۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • امروز فرصت مناسبی است که اساتید ماهیت واقعی تمدن غرب را برای جوانان تبیین کنند
  • آغاز بارندگی‌ها در خوزستان/ اوج بارش‌ها روزهای پنج‌شنبه و جمعه است
  • با پرداخت های به موقع راه آهن عملکرد مناسبی در آماده به کاری لکوموتیوها داشتیم
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • تقویم نجومی امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فعالیت سامانه بارشی در کرمانشاه شدت می یابد
  • ویژگی پالت پلاستیکی استاندارد چیست ؟
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای برگزاری جشن‌های مردمی است
  • رنگ‌های مناسب هر فصل رو بشناسیم (فیلم)