Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بیش از شش‌ هزار و ۶۵۰ پروژه بهداشتی در استان‌ها در حال اجرا است که برای تکمیل آنها ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار هزینه می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، علیرضا رئیسی صبح امروز در نشست با خبرنگاران در بوشهر با تاکید بر تکمیل پروژه پرونده الکترونیک سلامت اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم وزارت بهداشت، تکمیل پروژه پرونده الکترونیک سلامت ایرانیان است که برنامه‌های مهمی در این پروژه اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از استقرار پزشک خانواده خبر داد و افزود: پزشک خانواده یکی از نیازها و زیرساخت‌های اصلی پروژه سلامت در جامعه است که این مهم در 10 استان به صورت آزمایشی اجرا می‌شود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تا پایان امسال نظام ارجاع و پزشک خانواده در 10 استان اجرا می‌شود خاطرنشان کرد: طرح نظام ارجاع در استان‌های گلستان، اردبیل، زنجان، یزد، بوشهر، آذربایجان و دیگر استان‌ها تا پایان سال اجرا می‌شود که نتایج آن به دیگر استان‌ها تعمیم می‌یابد.

رئیسی تکمیل پرونده الکترونیک، پزشک خانواده، نظام ارجاع، توسعه پروژه‌های دندانپزشکی را از اولویت‌های معاونت بهداشتی وزارت بهداشت دانست و افزود: بیش از شش‌ هزار و 650 مرکز بهداشتی در سراسر کشور در حال ساخت است که 2 هزار پروژه آن در دهه فجر امسال افتتاح می‌شود.

وی افزود: برای تکمیل پروژه‌های در دست معاونت بهداشتی 800 میلیارد تومان اعتبار هزینه می‌شود.

معاون بهداشتی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زلزله کرمانشاه پرداخت و با اشاره به اینکه خدمات معاونت بهداشتی  به آسیب‌دیدگان در کوتاه‌ترین زمان ارائه شد افزود: در جریان زلزله کرمانشاه که 11 هزار نفر مصدوم شدند ضمن ارائه تمام خدمات بهداشتی و درمانی به آنها، آسیب دیدگان واکسن‌های مختلف برای پیشگیری از بروز بیماری دریافت کردند.

رئیسی بیان کرد: در جریان زلزله کرمانشاه 84 مرکز بهداشتی درمانی تخریب و 194 مرکز خسارت دیدند که طرح بازسازی آنها در دستور کار قرار گرفته است و این در حالی است که خدمات بهداشتی در کانتینرهای مجهز به مراجعه کنندگان ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

R41363/P1357/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۰۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها

به گزارش خبرآنلاین، وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

مهر در خبری نوشت: بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902151

دیگر خبرها

  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • سازمان بهداشت جهانی ۴۴۳ حمله به تاسیسات بهداشتی غزه را ثبت کرد
  • بررسی پروژه‌های ریلی از جمله خط‌آهن سریع‌السیر تهران-مشهد
  • تکمیل باند دوم جاده امیدیه تا سه راهی آغاجاری
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد