Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:13:13 GMT

خانواده‌ها مانند گذشته به صورت کلی برنج نمی‌خرند

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۰۳۴۷۴

خانواده‌ها مانند گذشته به صورت کلی برنج نمی‌خرند

وضعیت اقتصادی خانواده‌های ایرانی به گونه‌ای است که مانند گذشته به صورت سالیانه برنج خریداری نمی‌کنند.

غلامرضا خانکشی کارشناس ارشد برنج کشور در گفت‌و‌گو با ایسنا توقف ثبت سفارش برنج توسط وزیر جهاد کشاورزی را اقدامی بسیار مثبت عنوان کرد، گفت: با توجه به ثبت سفارش یک میلیون تنی که از قبل انجام شده بود، نیاز نبود که بخواهیم مقدار بیشتری برنج وارد کنیم و در مجموع  ادامه واردات برنج خارجی، موجب رکود بازار برنج داخلی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: خانواده‌های ایرانی دیگر مانند زمان گذشته کیسه‌های صد کیلویی برنج نمی‌توانند خریداری کنند و معمولا به‌ صورت مقدار بسیار کمتر خریداری می‌کنند، بنابراین نمی‌توان گفت که نیاز به برنج تمام شده است، زیرا همچنان تقاضا برای این محصول در بازار وجود دارد.

خانکشی پور خاطر نشان کرد: ضریب خوداتکایی محصول برنج در مرز ۷۰ درصد است و می‌توان با ارتقای تولید عملکرد سطح تولید برنج را در هر هکتار افزایش داد و میزان این درصد را بالا برد.  

وی در مورد قیمت برنج در مقایسه با سال گذشته تصریح کرد: اگر چه در مقطعی از زمان پس از برداشت محصول شاهد افزایش‌ 15 درصدی قیمت برنج نسبت به سال گذشته بودیم اما مجددا با اشباع شدن بازار داخلی از برنج خارجی قیمت این محصول بازهم کاهش پیدا کرد‌.

مدرس دانشگاه جامع علمی - کاربردی درباره مسکوت ماندن پروژه خودکفایی برنج اظهار کرد: در دولت گذشته پروژه خودکفایی کلید خورد و اقدامات مناسبی نیز به انجام رسید، اما در حال حاضر این پروژه به دلایل مختلف از حرکت باز ایستاده است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۳۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی مه‌ولات گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۱۷میلیارد تومان غرامت در بخش کشاورزی مه ولات پرداخت شده است.

هادی ساربان ۱۱ اردیبهشت در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی و دام این شهرستان به پرمخاطره بودن بخش کشاورزی و وقوع خشکسالی در سال‌های اخیر و همچنین اهمیت بیمه در بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی گفت: در بیمه‌های کشاورزی ۶۵ درصد حق بیمه توسط دولت و کمتر از ۳۵ درصد توسط کشاورز پرداخت می‌شود که در سال گذشته طبق گزارش صندوق بیمه محصولات کشاورزی کل حق بیمه پرداختی توسط کشاورزان ۷.۹ میلیارد تومان بوده در حالی که ۱۷ میلیارد تومان به بیمه‌گذاران غرامت پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات خشکسالی و سرما را از مهمترین عوامل خسارت‌زای سال گذشته دانست و از کشاورزان خواست برای ضمانت، محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی در این جلسه اظهار کرد: این صندوق در سال گذشته ۱۵ محصول را تحت پوشش بیمه قرار داده که از این تعداد ۸ محصول در سال گذشته خسارت دیده و در این بین بیشترین غرامت پرداختی مربوط به محصول پسته به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان است.

خزاعی در پایان از اقساطی شدن حق بیمه محصولات کشاورزی و تخفیفات ویژه حق بیمه در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در سال زراعی جدید در شهرستان مه ولات تاکنون ۸۱۱ فقره بیمه‌نامه برای ۱۳ محصول صادر شده است که بیشترین تعداد مربوط به محصول پسته ۵۷۱ فقره و به مساحت ۲۴۰۵ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خرید و تجهیز ۲۸ دستگاه ماشین‌آلات سبک و سنگین در سال گذشته
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • کمبودی در عرضه چای نداریم
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • سعدمحمدی: خریداری ۱۵ دستگاه تراک یکصد تنی برای معدن جانجا
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال