Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) گفت: شهید «سعید قهاری‌سعید» همواره راهبردی تفکر کرده و همیشه میدانی در صحنه عمل حضور داشت و پیش‌قراول در صحنه هم‌آوردی بود.

به گزارش ایسنا، سردار نورالله نوراللهی امروز در یادواره سردار شهید سعید قهاری‌سعید که در مسجد جامع اسدآباد برگزار شد، اظهار کرد: امروز باید بر این باور باشیم که جامعه ما نیاز به اسطوره‌سازی و اسطوره اساطیری و افسانه‌ای ندارد و شهیدان ما الگو و اسوه حسنه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه خداوند اسوه حسنه را برای ما قرار داده و پیامبر اکرم(ص) در سطر همه اسوه‌ها قرار دارند، افزود: کسانی‌که الهی و ولایی عمل کرده و تابع بوده‌اند، اسوه هستند و باید این اسوه‌ها را در فضای مجازی در نبرد کلامی و ژورنالیستی به خوبی بیان و تبیین کنیم.

نوراللهی تصریح کرد: امروز نبرد کلامی در فضای مجازی در همه ابعاد آن حاکم شده و اگر عملیات کلامی همه‌جا را تحت سیطره خود قرار داده، نیاز به بازگو کردن و معرفی فداکاری و ازخودگذشتگی کسانی‌که انقلاب را 40 سال به پیش بردند و دشمنان را مستأصل کردند، برای نسل جوان داریم.

این همرزم شهید در ادامه خاطرنشان کرد: بازگو کردن و معرفی رشادت‌ها و فداکاری‌ها و ایثارگری و شجاعت شهدا برای نسل جوان موجب آن خواهد شد تا شهید قهاری‌های دیگری از نسل جوان ظهور کنند.

وی با بیان اینکه شهید حججی یکی از شهیدانی بود که پا به جای شهید قهاری گذاشت، اظهار کرد: شهید حججی، حجتی برای امت شد و شهادت شهید حججی بیانگر آن است که نسل جوان از نسل گذشته هیچ چیز کم نداشته و همواره در مسیر زندگی نیازمند الگویی دست یافتنی است که باید به آنان الگو داده شود.

نوراللهی افزود: برگزاری یادواره شهدا به این معناست که شهدا هیچ‌گاه فراموش نخواهند شد و زمینه برای تبیین این بزرگواران مستعد بوده و این یادواره‌ها همواره بشارت‌دهنده و امیدبخش خواهند بود.

وی در ادامه یادآور شد: شهید قهاری کسی بود که رهبر پژاک بعد از به شهادت رساندن این شهید والا مقام توسط این گروه تروریستی در کنگره حزب ورشکسته پژاک اذعان داشت «ما فرمانده متفکر و پارتیزان کهنه‌کار جبهه مقابل خود را حذف کردیم» و این حقیقتی است که شهید قهاری فرمانده‌ای به حق متفکر و پارتیزان کهنه‌کار بود که دشمن نیز در گفته‌های خود به آن معترف شد.

معاون هماهنگ‌کننده دانشگاه افسری و تربیت پاسداری امام حسین(ع) خاطرنشان کرد: اگر می‌خواهیم چون شهید قهاری قله‌نشین قلب‌ها شویم باید خادم مخلص مردم بوده و با مردم صادقانه دارای تعامل و مراوده باشیم.

وی با اشاره به اینکه شهید قهاری مردی بود که خستگی را خسته کرد، گفت: اخلاص، مجاهدت در راه خدا، ایمان، اراده مستحکم، ژرف‌اندیشی، شجاعت، صبوری و مقاومت از جمله ویژگی‌های شهید قهاری بود که این ویژگی‌ها را در همراهی و هم‌رزمی شهیدانی چون شهید بروجردی، ناصر کاظمی، احمد کاظمی، محمود کاوه و شهید متوسلیان به دست آورده بود.

این همرزم شهید تصریح کرد: ویژگی صبر شهید بروجردی، مردم‌داری شهید متوسلیان، چالاکی شهید کاوه، شجاعت شهید احمد کاظمی و مدیریت شهید ناصر کاظمی در شهید قهاری خلاصه شده بود و موجب آن شد تا در تمام عمر گرانبهای خود قله‌نشین و عزیزدل‌ها باشد.

وی با تأکید بر اینکه اگر شهید صبوری همه عمر خود را به انجام تکلیف سپری کرد و همواره صبور بود به علت وجود پشتیبانی قوی چون همسر بزرگوار ایشان در خانه بود، اظهار کرد: در مکتب شهید قهاری نمی‌توانم و نداریم و منفی‌نگری معنایی نداشت و هیچ‌گاه از خود سستی نشان نداده و همواره خطرپذیر بود.

نوراللهی با بیان اینکه قهاری به اوج یقین رسیده بود و امروز همه ما به تفکرات چون شهیدقهاری نیازمندیم، یادآور شد: باید چنین مردان بزرگ و مدیران متفکر را به عنوان الگو در جامعه معرفی کرد و به شخصیت آنان بیشتر پرداخت چرا که جوانان و نسل جوان تشنه شناخت چنین شخصیت‌های دست‌یافتنی و حقیقی که افسانه‌ای نیستند، هستند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۵۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟

ایسنا/خراسان رضوی مشاغلی وجود دارد که افراد با انجام آن، ۴۰ درصد کمتر در معرض آسیب شناختی بعد از ۷۰ سالگی قرار دارند.

تحقیق جدید خطرات زوال شناختی روی ۷۰۰۰ نفر در ۳۰۵ شغل مورد بررسی قرار گرفت.

وقت آن است که در کلاس هنر یا آشپزی ثبت‌نام، کتاب بازی‌های فکری و پازل را باز یا یک بار دیگر سعی کنید به ایتالیایی یا آلمانی تسلط پیدا کنید.

شواهد علمی جدیدی به‌دست آمده است که به‌نظر می‌رسد آنچه را که بسیاری گمان می‌کردند، تأیید می‌کند؛ اینکه در مغز شما، مانند بسیاری از چیزها، ممکن است «ااگر از آموخته‌هایتان استفاده نکنید به فراموشی سپرده شوند.»

نتایج تحقیق جدید نروژی نشان داد افرادی مجبور بودند از مغز خود در زمینه شغلی زیاد استفاده کنند، ۴۰ درصد کمتر در معرض آسیب شناختی در سنین بالای ۷۰ سال بودند، نسبت به افرادی که شغلشان بیشتر به کارهای روزمره متکی بود.

ترینه هولت ادوین از بیمارستان دانشگاه اسلو، محقق اصلی این تحقیق، در بیانیه‌ای گفت: ما الزامات مشاغل مختلف را بررسی کردیم و دریافتیم که تحریک شناختی در محل کار در مراحل مختلف زندگی در دهه‌های ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ سالگی شما، با کاهش خطر ابتلا به اختلالات شناختی خفیف بعد از ۷۰ سالگی مرتبط است.

وی افزود: یافته‌های ما ارزش داشتن شغلی را نشان می‌دهد که به تفکر پیچیده‌تر به‌عنوان راهی برای حفظ بالقوه حافظه و تفکر در دوران پیری نیاز دارد.

این تحقیق بر اساس مطالعه ۷۰۰۰ نفر در ۳۰۵ شغل انجام شد و محققان مشاغل را در چهار گروه دسته‌بندی کردند، از مشاغلی که به بیشترین تفکر و خلاقیت نیاز داشتند تا مشاغلی که کمترین نیاز را داشتند. برای مثال معلمان در دسته اول بودند. مشاغل پستچی و نگهبان در گروه چهارم قرار گرفتند.

حتی پس از محاسبه متغیرهایی مانند سن، جنسیت، تحصیلات و درآمد، محققان دریافتند افرادی که در گروه چهارم قرار داشتند ۶۶ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به اختلالات شناختی یا زوال عقل بالای ۷۰ سال بودند.

یا برعکس، افرادی که در گروه اول بودند، گروهی که باید همیشه در آن تفکر کرد، ۴۰ درصد کمتر از گروه اول دچار اختلال شناختی شدند.

خوب، بنابراین نمی‌توانیم نتیجه بگیریم که انجام جدول کلمات متقاطع یا یادگیری یک ساز موسیقی خطر را تا ۴۰ درصد کاهش می‌دهد. این حداکثر مزیتی است که در طول دهه‌ها به‌دست آمده است و در کسانی که مشاغل هیجانی داشتند در مقایسه با کسانی که مشاغل خسته‌کننده و معمولی داشتند، مشاهده شده است.

تمرین دادن مغز

اما این تحقیق به داده‌هایی افزود که نشان می‌دهد تمرین دادن مغز، به‌عبارت دیگر، فکر کردن زیاد و انجام کارهایی که شما را از نظر ذهنی به چالش می‌کشد، به‌راستی برای آن مفید است.

این یافته، شاید به‌طرز شگفت‌آوری، موضوعی بحث‌برانگیز میان محققان پزشکی باشد. بسیاری از محققان برجسته در این زمینه در هر دو طرف بحث موضع گرفته‌اند و یافتن مطالعاتی که شما را به این فکر می‌اندازد که آیا کل ماجرا دروغ است یا خیر، کار سختی نیست.

یکی از چالش‌های عمده تحقیقات در این زمینه بیشتر به امکان تحقق آن بستگی دارد.

به این دلیل که هیچ راهی برای تکرار شرایط آزمایشگاهی در دنیای واقعی وجود ندارد. ما نمی‌توانیم یک میلیون جفت از دوقلوهای همسان را جدا کنیم، آنها را در ۲ موسسه پزشکی مختلف برای تمام عمرشان حبس کنیم سپس، برای مثال، فقط یک گروه را برای دهه‌ها تحت تربیت مغز و تحریک شناختی قرار دهیم و دریابیم چه اتفاقی می‌افتد.

بیشتر تحقیقات مجبور بوده‌اند بر خوداظهاری یا مداخله نظارت شده کوتاه‌مدت تکیه کنند.

این چیزی است که این تحقیق جدید در نروژ را به‌ویژه جالب می‌کند. این تحقیق، مشاغلی را مورد بررسی قرار داد که تعداد زیادی از مردم در طول چندین دهه انجام داده بودند. بنابراین محققان توانستند اثرات تحریک شناختی پایدار و تمرین را در درازمدت بررسی کنند.

این یک آزمایشگاه و کامل نیست، اما شروع بسیار خوبی است.

در همین حال شایان‌ذکر است کسانی در جامعه علمی که نسبت به مزایای تحریک ذهنی بر سلامت مغز مشکوک هستند، اغلب سعی می‌کنند به سؤالی متفاوت از بقیه پاسخ دهند.

به‌طور معمول، محققان پزشکی برای اثبات چیزی انتظارها رو بالا می‌برند سپس در دستیابی به آن شکست می‌خورند. آنان اغلب به‌سرعت به این نکته اشاره می‌کنند که A منجر به B می‌شود در حالی‌که به‌راستی ثابت نکرده‌اند، فقط اینکه، ارتباط آماری قوی بین A و B وجود دارد.

خوب قابل قبول است اما در دنیای واقعی ما با سوالات متفاوتی سروکار داریم. چه احتمالی وجود دارد که این یافته کمک‌کننده باشد و هزینه‌ها و خطرات آن چیست؟

بسیاری از مردم مدت‌ها قبل از اینکه محققان پزشکی به‌طور قطعی ثابت کنند که سیگار باعث سرطان ریه می‌شود، سیگار را ترک کردند. اگر منتظر اثبات این موضوع بودند، بسیاری از آنان همان ابتدا به‌دلیل سرطان ریه می‌مردند.

این امر تحت هیچ شرایطی عملی نیست. زوال عقل، بیماری وحشتناک است، بیماری آلزایمر شایع‌ترین نوع زوال عقل است. هر چیزی که به‌طور قابل قبولی ممکن است خطر را کاهش دهد ارزش امتحان کردن را دارد. به‌خصوص اگر به اندازه انجام جدول کلمات متقاطع جذاب باشد، یادگیری آلات موسیقی و یادگیری یک زبان جدید آسان‌تر از ترک سیگار است.

منابع

https://www.marketwatch.com

https://www.morningstar.com

https://finance.yahoo.com

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • علی اصغر حسن زاده: تفکر ما سورپرایز کردن تیم ها در جام جهانی است!
  • وزیر دفاع پیام صادر کرد
  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • وزیر دفاع: راهبرد نیروهای مسلح تامین امنیت خلیج فارس است
  • مروری بر جنایات گروهک منافقین؛ترور یک نوجوان پیش چشمان مادر
  • السنوار شطرنج باز قهاری است/ هر بار ما را غافلگیر می‌کند
  • مشاغل بدون آسیب شناختی کدامند؟
  • استقرار شناور یدک‌کش بُرنا در حوضچه بندر جاسک
  • تصاویر دوربین مداربسته از تعقیب و آزار دختران نوجوان توسط اوباش | صحنه مجروح شدن جوان با غیرت کاشمری با چاقو | ویدئو
  • سپاه همواره در صحنه حضور دارد