Web Analytics Made Easy - Statcounter

جنبش حوثی انصارالله یمن می‌گوید که علی عبدالله صالح، رئیس جمهور پیشین این کشور، در برخورد با ائتلاف نظامی به رهبری عربستان سعودی صادق نبود، زیرا او با ریاض مخفیانه همکاری می‌کرد. این جنبش دوران صالح را بدترین دوران در تاریخ یمن توصیف کرد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی شبکه پرس تی وی، محمد البخیتی، یکی از اعضای اصلی شورای سیاسی جنبش حوثی انصارالله یمن، در مصاحبه‌ای با تلویزیون پرس تی وی در روز دوشنبه، چند ساعت پس از اینکه صالح در درگیری‌های میان شبه نظامیان اش و مبارزان حوثی در حومه صنعا کشته شد، این اظهارات را مطرح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مقام حوثی، مرگ صالح در روز دوشنبه را به عنوان نقطه عطفی در تاریخ یمن توصیف کرد، زیرا نیروهای یمنی "یک توطئه خطرناک علیه ملت" را خنثی کردند.
وی افزود: "امروز یمن شاهد یک مرحله تاریخی است، شاید یکی از مهم‌ترین مراحل تاریخی ... خطرناک‌ترین توطئه علیه این ملت خنثی شده است. "
"وقتی ما وی را متهم به توطئه کردیم درست می‌گفتیم. ما صادقانه گفتیم که صالح در مقابله با تجاوز شرکت نمی‌کند و اینکه استفاده از کارت‌های فتنه داخلی در یمن در مقابله با تجاوزات تاثیر خواهد گذاشت. ما همچنین صادقانه گفتیم که صالح در مقابله با تجاوز مشارکت نمی‌کند و (هشدار دادیم) که (سوء) استفاده از فتنه داخلی یمن در مقابله با تجاوزات تاثیر خواهد داشت. "
"علیرغم همه این‌ها و با وجود فتنه داخلی، جبهه ضد متجاوزین تحت تاثیر قرار نگرفته است ...، چون بسیاری از مبارزین مشغول خنثی کردن این فتنه بوده اند. "
البخیتی ادامه داد: "ما همچنین دوران صالح را که بدترین دوران تاریخ یمن بود، به پایان رسانده ایم و وارد مرحله جدیدی شده ایم. اضافه می‌کنم که شکاف‌های موجود در داخل کشور را پر کرده ایم. از آنجا که صالح در مقابله با تجاوز رو راست نبود، بطور مخفیانه و نه به صورت عمومی و آشکار با متجاوزان همکاری می‌کرد. "
وی همچنین خاطر نشان کرد: "این نشان می‌دهد کسانی که با تجاوز مبارزه می‌کنند مردم یمن هستند که توسط رهبر جنبش انصارالله یمن، عبدالمالک الحوثی، هدایت می‌شوند. یک اراده مردمی در مقابله با این تجاوز و در برابر این تجاوز وجود دارد. اگر به خاطر این اراده مردمی که یک اراده واقعی است نبود ما نمی‌توانستیم در برابر این تجاوز خارجی و اختلافات سیاسی و فتنه انگیزی موفق شویم. "

مردم از حوثی‌ها حمایت می‌کنند
عضو اصلی شورای سیاسی جنبش حوثی انصارالله یمن گفت:: "این لحظه تاریخی، پیامدهای بسیاری خواهد داشت. در سطح محلی ما قادر خواهیم بود تمام شکاف‌ها را پر کنیم ... و قادر خواهیم بود تا بر مقابله با تجاوز خارجی متمرکز شویم ... باید گفت: آن‌ها متوجه نشده اند که این آخرین ابزاری بود که داشتند. "
البخیتی گفت: "اما مردم توانستند بر این (مشکلات) فائق آیند؛ چون اراده مردم در حمایت از رهبری عبدالمالک الحوثی و مقابله با این تجاوز قرار دارد. "
"استفاده از موشک‌های جدید کروز علیه امارات متحده عربی نیز تاثیر بزرگی در تغییر آینده یمن و کل منطقه خواهد داشت. "

فتنه در یمن پایان یافته است
بخیتی با اشاره به اینکه ما (انصارالله) به صالح اجازه دادیم تا در مقابله با تجاوز شرکت کند گفت: ... گرچه او این کار را انجام نداد ...، ولی محبوبیتش افزایش یافت، در نتیجه خطر وی نیز افزایش یافت. اما پس از آنکه اعلام کرد به متجاوزین پیوسته و مقابله با تجاوزکاران را یک نبرد بی فایده توصیف کرد، در معرض (حمله) قرار گرفت.
عضو شورای سیاسی جنبش حوثی انصارالله یمن همچنین گفت: "رهبران مردمی حزب وی از این سخنان او شوکه شدند. چون دقیقا روز قبل از آن گفته بود مخالف تجاوز است و در عرض یک ساعت اعلام کرد که مبارزه با این تجاوز بی فایده است. "
البخیتی در ادامه خاطر نشان کرد که به اعتقاد آن‌ها این فتنه به پایان رسیده است، چون صالح بطور مخفیانه با متجاوزین همکاری می‌کرد و هنگامی که"کنگره عمومی خلق" که پایگاه مردمی او بود مطمئن شد صالح با تجاوزکاران همکاری می‌کند، محبوبیت وی افزایش یافت. "
البخیتی ضمن اشاره به این موضوع که طرفداران حزب هوشیار شده اند گفت: همین موضوع افراد بیشتری را به سمت جبهه نبرد سوق می‌دهد، چون صالح با بسیاری از کسانی که در حزب او بودند اختلاف نظر داشت و از حضور آن‌ها در جبهه و مقابله با متجاوزین جلوگیری می‌کرد.
وی افزود: "کشورهایی که این تجاوز را آغاز کردند، تمام کارت‌های خود را مورد استفاده قرار دادند. آن‌ها در ابتدا با مداخله نظامی مستقیم می‌خواستند نبرد را به نفع خود تغییر دهند، اما این اتفاق نیفتاد؛ بنابراین بار دیگر به عناصر یمنی متوسل شدند تا از آن‌ها حمایت کنند. اما این (استراتژی) نیز به جایی نرسید. هنگامی که عربستان سعودی متوجه شد در مقابله با مبارزین یمنی در مرزهای خود نا توان است، سعی کرد از یمنی‌ها برای محافظت از مرزهای خود استفاده کند، اما این کارت هم هیچ موفقیتی به دست نیاورده است.
البخیتی در ادامه گفت: "بنابراین تلاش برای استفاده از تجاوز خارجی، (سوء) استفاده از اختلافات سیاسی، و تمامی این کارت‌ها هیچ موفقیتی برای آن‌ها نداشت. آنچه که باقی مانده بود، این بود که به فروپاشی داخلی و نابودی و رنج مردم یمن دل ببندند. "
وی افزود: "تلاش برای استفاده از اقتصاد به عنوان یک سلاح هم هیچ تاثیری روی این کشور نداشته و باعث شده تا خصومت مردم یمن نسبت به این کمپین افزایش یابد.
"هنگامی که صالح سخنرانی کرد، نه تن‌ها از تغییر موضع خود در برخورد با تجاوز به کسی که خواستار تجاوز بود صحبت کرد، بلکه در واقع می‌خواست این تصور را ایجاد کند که پیروزی فتنه و خائنین (در برابر ما) به جنگ خاتمه می‌دهد و پایانی بر رنج‌ها خواهد بود. اما حالا این کارت (استراتژی) شکست خورده است. کارت فتنه از دست صالح افتاده است. "
عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله ضمن بیان اینکه مذاکرات با حزب صالح پس از انتخاب رهبر جدید ممکن خواهد بود گفت: آنچه که لازم است این است که رهبران محترم پاک دست حزب صالح باید پیشگام شوند و رهبری نجیب را انتخاب کنند. چون اگر این کار را کنند، از آن‌ها حمایت خواهد شد.
بخیتی همچنین گزارش‌ها مبنی بر وجود درگیری (حال حاضر) در صنعا را رد کرد و تأکید نمود این‌ها دروغ هایی است که توسط آژانس‌های خبری خارجی منتشر می‌شود.
"این‌ها دروغ محض است، ما در اینجا فقط بمبارانهای هواپیماهای عربستان سعودی را داریم ... که اکنون غیرنظامیان را بمباران می‌کنند. "
وزارت کشور یمن روز دوشنبه با انتشار بیانیه‌ای مرگ علی عبدالله صالح را در جریان درگیری‌ها در صنعا تأییدکرد. این وزارتخانه افزود که نیروهای یمنی، با حمایت جنبش مردمی حوثی انصارالله، تمامی مواضعی که پیش از این در اختیار شبه نظامیان صالح در صنعا بودند را تحت کنترل کامل خود درآورده اند.
چند ساعت بعد، عبدالمالک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، در یک پیام تلویزیونی گفت که این جنبش با شکست دادن توطئه علی عبدالله صالح و نیروهایش موفق به مهار یک تهدید بزرگ علیه امنیت کشور شده است.
وی افزود علیرغم اینکه صالح در ابتدا تظاهر به مخالفت با تجاوز عربستان می‌کرد، در نهایت مسیرش را تغییر داد و با تجاوزگران همراهی نمود.
رهبر انصار الله با اشاره به اینکه مواضع اخیر صالح آشکارا در حمایت از دشمنان یمن بود گفت: مواضع وی که توسط یک جبهه متحد رسانه‌ای دشمن حمایت می‌شد، حتی باعث تعجب اعضای حزب خود او نیز شده بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم

اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس اعلام کرد که این جنبش خواهان توافقی است که پایان جنگ و تجاوزات رژیم صهیونیستی را تضمین کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اعلام کرد که این جنبش خواهان دستیابی به یک توافق جامع است که به تجاوزگری پایان دهد و عقب‌نشینی ارتش اسرائیل از نوار غزه را تضمین و یک توافق جدی برای مبادله اسیران محقق کند.

هنیه افزود: ما هیئت خود را با مواضع مثبت با تکیه بر این نکته با اهمیت که اولویت ما توقف جنگ علیه مردم است و یک موضع اساسی است، به قاهره فرستادیم.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس  ادامه داد: مفهوم توافق چیست اگر آتش بس اولین نتیجه آن نباشد.

هنیه در ادامه گفت که جهان گروگان یک حکومت افراطی شده است و سران آن می خواهند برای ادامه تجاوزات و گسترش دایره درگیری‌ها، توجیهات دائمی اختراع کند.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس اظهار داشت، آمریکا که به تجاوزات اشغالگران سرپوش گذاشته است، باید به جای تهیه سلاح های مخرب و نابودکننده به اشغالگران جلوی آن‌ها را بگیرد.

در سایه حواشی متعدد مربوط به مذاکرات قاهره درباره توافق آتش بس در غزه، رسانه‌های عبری گزارش دادند که حماس اصرار دارد که پایان جنگ در توافقنامه به شکل مکتوب نوشته شود و تنها به تضمین‌ها قانع نیست.

یک منبع مصری آگاه درباره دور جدید مذاکرات که در قاهره برای بحث درباره تبادل اسرا و پایان تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه برگزار شد اعلام کرد که اکنون توپ در زمین اسرائیل است و حماس خواستار شفاف سازی برخی بندهای ذکر شده در پیشنهاد توافق می‌باشد که اخیراً به این جنبش تحویل داده شد.

حمد عبدالهادی، نماینده جنبش حماس در لبنان اعلام کرد: نرمش حماس در مذاکرات غیرمستقیم درباره آتش‌بس در غزه و تبادل اسرا هرگز به‌معنای عقب‌نشینی این جنبش از چهار شرط اصلی خود که قبلاً اعلام کرده بود نیست؛ یعنی توقف کامل جنگ، خروج کامل نیروهای اشغالگر از نوار غزه، بازگشت آوارگان غزه به مناطق خود و بازسازی این منطقه و ارسال کمک‌های مستمر و کافی به آن.

منابع عبری: حماس تاکید دارد پایان جنگ در توافق نوشته شودمقاومت: حماس توافقی را که شامل آتش‌بس دائمی نباشد، نمی‌پذیرد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییاتی از توافق آتش‌بس غزه؛ حماس برای پایـان جنگ چه چیزی را پذیرفت؟
  • پایان دور اول مذاکرات قاهره/ هیئت حماس مصر را ترک کرد
  • پایان دور کنونی مذاکرات برای آتش بس در غزه/ هیئت حماس امشب قاهره را ترک می‌کند
  • اسرائیل پاسخی به مطالبات مقاومت فلسطین نمی‌دهد
  • دور کنونی گفت‌وگوهای آتش‌ بس پایان یافت
  • حماس: دور کنونی گفت‌وگوهای آتش‌بس پایان یافت
  • هیئت مذاکره‌کننده حماس در قاهره، امشب عازم دوحه می‌شود
  • هنیه: حماس خواهان رسیدن به یک توافق جامع است
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • هنیه: خواهان توافقی برای تضمین خروج اشغالگران از غزه هستیم