Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مرکز لرزه‌نگاری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با توجه به اینکه گسل مشا می‌تواند کانون سطحی را تحت‌تأثیر قرار دهد گفت: نزدیک‌ترین گسل بسته به فعال بودن می‌تواند ارتباط مستقیم با زمین‌لرزه داشته باشد، همچنان که زمین‌لرزه اخیر به گسل مشا متصل بود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دماوند، بهزاد پورمحمد ظهر امروز در نشست ستاد حوادث شهرستان دماوند که با حضور مسئولان شهرستان برگزار شد، با بیان اینکه کشور ایران از سوی اوراسیا و عربستان تحت فشار قرار دارد اظهار داشت: دو صفحه اوراسیا و عربستان با سرعت 30 میلی‌متر در سال در حال نزدیک شدن هستند که این اتفاق سبب شده گسل‌های زیادی در کشور به وجود بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در 10 سال گذشته 11 هزار زمین‌لرزه در کشور ثبت شده است بیان کرد: کشور ما با توجه به قرار گرفتن در کمربند آلپ هیمالیا جزو مناطق لرزه‌خیز و حادثه‌خیز جهان است، همچنان که طبق آمار هر یک روز در میان، یک زمین‌لرزه بالای چهار ریشتر در کشور ثبت می‌شود.

معاون مرکز لرزه‌نگاری مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران با بیان اینکه در کشور چهار پهنه لرزه‌خیز وجود دارد افزود: پهنه لرزه‌خیز مکران، ایران مرکزی، زاگرس و البرز- آذربایجان در کشور هستند که استان تهران در پهنه لرزه‌خیز البرز- آذربایجان قرار گرفته که دارای گسل‌های خاصی است.

پورمحمد در ادامه با بیان اینکه اکنون 125 ایستگاه در کشور زمین لرزه‌ها را رصد می‌کنند تصریح کرد: ایستگاه‌های لرزه‌نگاری عموماً در ارتفاعات و نزدیک به گسل‌ها هستند؛ همچنین در استان تهران 10 ایستگاه لرزه‌‌نگار وجود دارد که برای دست‌یابی به اطلاعات قوی‌تر و بهتر باید تعداد این ایستگاه‌ها را به 40 برسانیم.

وی با اشاره به ایستگاه لرزه‌نگاری در روستای هاشمک شهرستان دماوند افزود: شهرستان دماوند دارای چندین گسل است که مهّم‌ترین آن گسل مشا با 190 کیلومتر است، که فعال شدن آن بر گسل شمال تهران تأثیرگذار است و چندین گسل‌ فرعی مانند سربندان و زرین‌کوه نیز وجود دارد.

معاون مرکز لرزه‌نگاری موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران در پایان با بیان اینکه برای گسل مشا باید 20 ایستگاه لرزه‌نگاری اختصاص داده شود خاطرنشان کرد: گسل مشا می‌تواند کانون سطحی را تحتأثیر قرار دهد اما معمولاً نزدیک‌ترین گسل بسته به فعال بودن می‌تواند ارتباط مستقیم با زمین‌لرزه داشته باشد، همچنان که زمین‌لرزه اخیر به گسل مشا و شاخه‌های فرعی شناخته نشده آن متصل بوده است.

انتهای پیام/

R7840/P1357/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۷۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • قلعه خواجه لرزید
  • زمین لرزه ای به بزرگی ۳.۴ ریشتر شهرستان نقده را لرزاند
  • فیلم رقص شدید خودرو و منازل ژاپنی‌ها در زمین‌لرزه وحشتناک امروز!
  • وقوع زمین‌لرزه ۶.۹ ریشتر در جنوب ژاپن+ فیلم
  • (ویدئو) وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله
  • وضعیت عجیب این خودرو در لحظه وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن | ویدئو
  • زلزله ۶.۹ ریشتری ژاپن را لرزاند
  • زلزله شدید ۶.۹ ریشتری این کشور را لرزاند
  • وقوع زلزله ۶.۹ ریشتری در ژاپن