Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه به لحاظ زیرساختی شهرستان ضعیفی هستیم، گفت: مسیر توسعه شهرستان به سمت کشاورزی خواهد بود.به گزارش بلاغ به نقل از سیمرغ ما، مجتبی حبیب‌نژاد در همایش شوراهای اسلامی و دهیاران بخش تالارپی شهرستان سیمرغ ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدا، اظهار کرد: اولین وظیفه شوراهای اسلامی در روستاها سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی جهت توسعه عمران و آبادانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: سند چشم‌انداز توسعه ۱۴۰۴، قانون برنامه ششم توسعه و قانون بودجه دولت فصل الخطاب است و باید به‌عنوان پارلمان محلی سیاست‌گذاری‌ها متناسب با موارد مطرح‌ شده باشد.

فرماندار سیمرغ با بیان اینکه شورا باید برنامه‌ریزی لازم را داشته باشد و کار کردن به‌صورت فله‌ای امکان‌پذیر نیست، تصریح کرد: میزان سهم بری شهرستان از بودجه استانی کمتر از یک درصد است و نمی‌تواند همه دغدغه عزیزان را پوشش دهد.

وی افزود: تازه شهرستان شدیم و آمایش سرزمینی در سیمرغ صورت نگرفته است، آمایش سرزمینی به ما نشان می‌دهد چه هستیم، که هستیم و به کجا می‌خواهیم برویم.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه با تهیه سند آمایش برنامه‌ریزی درستی برای آینده صورت می‌گیرد، اظهار کرد: شوراهای اسلامی باید برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت خود را در جهت توسعه حوزه انتخابی داشته باشند.

وی ادامه داد: این برنامه‌ها باید متناسب با سند آمایشی که تعریف کرده‌ایم باشد.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه این توان برای دولت فراهم نیست که همه اعتبارات را برای دستگاهی خاص قرار دهیم، تصریح کرد: انتظار داریم درخواست‌های شما کارشناسانه، منطقی و متناسب با ساختارهای سیاسی، اجتماعی و فرهنگی شهرستان بوده و قابلیت اجرایی داشته باشد.

وی افزود: فرماندار به‌عنوان نماینده دولت خادم شما در تمام مراحل و امور مرتبط با شورای اسلامی است، آنچه قانون می‌گوید فصل الخطاب است و آنچه در سند آمایشی مطرح‌ شده است باید لحاظ شود. حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه شهرستانی صرفاً کشاورزی هستیم، تأکید کرد: دولت ۱۲ میلیارد تومان در بخش کشاورزی شهرستان هزینه کرد و طی چهار سال یک‌هزار هکتار از اراضی شالیزاری شهرستان تجهیز و نوسازی شده است.

وی ادامه داد: برای بخش تالارپی حدود ۴٫۵ میلیارد تومان از محل تملک دارایی سرمایه استان که سهم بری شهرستان است تأمین و ردیف اعتباری برای آن تعریف‌شده است.

فرماندار سیمرغ با بیان اینکه به لحاظ زیرساختی شهرستان ضعیفی هستیم، تصریح کرد: مسیر توسعه شهرستان به سمت کشاورزی خواهد بود.

وی افزود: با مطالعه و بررسی‌های انجام‌شده در سند آمایش توسعه شهرستان در مسیر تقویت و توسعه کشاورزی و صنایع وابسته دیده‌ شده است و شوراهای عزیز در برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده این موضوع را به‌عنوان محور و اصل توسعه روستا قرار دهد.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه روستاهای ما باید در بخش کشاورزی بمانند و توان اقتصادی کشاورزان هم باید ارتقا پیدا کند، اظهار کرد: نسبت به میزان اشتغال استان وضعیت خوبی داریم.

وی ادامه داد: حضور دو نماینده در مجلس شورای اسلامی فرصت بسیار خوبی است که شوراهای اسلامی باید از آن برخوردار شوند.

فرماندار سیمرغ بابیان اینکه میزان جرم و جنایت، سرقت، نارسایی‌های اجتماعی و فرهنگی شهرستان بسیار پایین‌تر از سایر شهرستان‌های مازندران است، تصریح کرد: شهرستانی سبز و پاک هستیم اما در حوزه‌های زیرساختی بسیار عقب هستیم.

وی افزود: نمی‌توانیم شهرستان توسعه‌ یافته داشته باشیم مگر آنکه به حوزه زیرساخت‌ها توجه ویژه داشته باشیم.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه انتظارم کمک است، تأکید کرد: ضعف عمده این شهرستان عدم مشارکت مردم در پروژه‌های عمرانی است، در کدام روستا پروژه فعال طرح هادی داریم و چرا مشارکت نداریم؟

وی ادامه داد: با حضور مدیرکل بنیاد مسکن استان از پروژه‌های طرح هادی روستایی بازدید داشته و از ایشان خواستم این پروژه‌ها را فعال کنند.

فرماندار شهرستان سیمرغ با بیان اینکه از همه شوراهای عزیز می‌خواهم که مشارکت داشته باشند، تصریح کرد: اولویت با روستاهایی است که مشارکت داشته باشند و در حوزه ایجاد درآمد برای روستا هم بتوانند حرفی برای گفتن داشته باشند.

وی افزود: آقایان شورا شما به‌عنوان سیاست‌گذار در روستا منصوب می‌شوید و اگر نتوانید درست سیاست‌گذاری کنید مطمئن باشید پسرفت خواهیم داشت.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه با وضع موجود راضی نیستم، تأکید کرد: بخشداران اگر نتوانند در بحث زیرساختی روستاها موفق شوند و از حالت سکون خارج کنند در ارزیابی آنان اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: شهرستان فقیری نیستیم اما سطح مشارکت مردم بسیار پایین است، مردم شهرستان در بانک ثامن این شهر ۲۸ میلیارد تومان موجودی داشتند.

فرماندار شهرستان سیمرغ بابیان اینکه باید تغییر نگاه فرهنگی را در مردم ایجاد کنیم و این وظیفه شما شوراها است، تصریح کرد: مردم‌باور دارند همه کارها را باید دولت انجام دهد.

وی افزود: در حوزه آب‌رسانی و از نظر منابع آبی از شهرستان‌های غنی هستیم و آب شرب شهرستان جویبار و بخش بهنمیر را تأمین می‌کنیم اما ۹۰ کیلومتر از شبکه‌های آب‌رسانی شهرستان فرسوده است و ۳۰ درصد هدر رفت آب‌داریم.

حبیب‌نژاد با اشاره به اینکه اصلاح تمام این شبکه در توان دولت نیست، اظهار کرد: اگر تمامی اعتبارات یک‌ساله شهرستان در اختیار اداره آب قرار گیرد نمی‌توانیم یک خط پروژه اداره آب را به اتمام برسانیم.

وی ادامه داد: این موضوع همکاری شوراهای اسلامی و دهیاران روستاها را می‌طلبد تا با تقویت نگاه مشارکت مردم در بحث پروژه‌های عمرانی در مسیر حل مشکلات گام بردارند.

فرماندار شهرستان سیمرغ با تأکید بر اینکه نمایندگان مجلس شورای اسلامی فرصتی برای شهرستان هستند، تصریح کرد: طی سال‌های گذشته در بحث تأمین قیر رایگان برای شهرستان اقداماتی صورت گرفت اما با توجه به اینکه آسفالت رایگان در اختیار شهرستان قرار می‌گرفت از این فرصت استفاده نکرده و حتی ۱۰۰ متر آسفالت هم در شهرستان انجام نشد.

وی افزود: استان مازندران رتبه نخست را در کشور کسب کرد و همه شهرستان‌ها هم از این فرصت استفاده کردند، چرا باید مشارکت آن‌قدر پایین باشد که کوچه‌پس‌کوچه‌های شهر و روستا خاکی باشند.

حبیب‌نژاد در پایان گفت: انتظار دارم در مشارکت پروژه‌ها و طرح‌های عمرانی مشارکت داشته باشید تا بتوانیم توانمندی شهرستان را توسعه بخشیم.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۰۹۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند

به گزارش خبرنگار مهر، مالک رحمتی ظهر روز شنبه در جلسه‌ای که به مناسبت روز شوراها در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد، اظهار کرد: نقطه مهمی که امروز باید به آن اشاره کرد، این است در کنار همه مطالب درست و کارشناسی که بیان شد، شاه بین این است اگر بخواهیم در نظام مدیریتی با هر نسبت محتوایی موفق شویم، نیازمند اتحاد و انسجام مدیریتی هستیم اگر موفق نشویم بهترین برنامه‌ها هم سر منزل مقصود نمی‌رسند.

وی ادامه داد: امروز سومین سال عملکرد شوراها است و جمع شده‌ایم تا تجدید قوا برای سال بعد کرده و در سال نتیجه ماحصل بهتری ایجاد شود.

وی افزود: تمامی اقدامات و موفقیت‌ها در سایه انسجام و وحدت بین مدیریت شهری، متولیان و دستگاه‌های اجرایی بوده و در این زمینه از نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی تشکر می‌کنم که سبب وحدت در استان شدند و تمامی ائمه جمعه شهرستان‌ها روحیه تعامل، همفکری و همکاری دارند و باید از آنها تقدیر و تشکر کرد.

رحمتی بیان کرد: فرمانداران، بخشداران، دهیاران، شوراهای شهر و روستا زحمت کشیده و با اتحاد و انسجام به سمت برنامه ریزی، آرمان‌ها و اهداف خود پیش می‌روند، وحدت کاری پا برجا است و امیدوارم این به بعد با کمیت و کیفیت بیشتر شاهد این اتحاد و انسجام باشیم.

وی خاطرنشان کرد: باید بدانیم اساساً انقلاب اسلامی دنبال چیست؟ امام خمینی (ره) و خیل عظیم شهدا دنبال چه بودند؟ یک پاسخ دارد مردم به سرنوشت خود و بر اراده کشور حاکم شوند و اراده مردم در چارچوب انتخابات در تمامی چارچوب‌ها ساری و جاری است.

وی اضافه کرد: اراده مردم برای اداره کشور از رهبری تا شورای یک روستا حاکم بوده و همواره در این نظام حضور مردم سرنوشت را تعیین می‌کند و شما منتخبین مردم انجام وظیفه می‌کنید و باید از این مهم صیانت و مراقبت کرد که بهترین مسیر عملکرد مدیران است.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: انتخاباتی که پشت سر گذاشتیم چهلمین انتخابات انقلاب اسلامی بود که در کشور انجام می‌شد و در طول ۴۵ سال ۴۰ نوبت انتخابات داشتیم که در دنیا بی سابقه است و اراده مردم در جای جای نظام اداری باید حاکم شود.

وی تاکید کرد: کار نیمه تمام یک سوم نمایندگان در دور دوم ۲۱ اردیبهشت ماه به اتمام می‌رسد و امیدواریم در حوزه‌های انتخابی باقی مانده شاهد اراده و دعوت شما از مردم برای حضور باشکوه آن باشیم، تا دور دوم چون دور اول باشکوه برگزار شود، از همه عزیزان دارای تریبون خواهشمندم مانند دور اول از همه دعوت کنند بهترین نمایندگان را وارد چارچوب اسلامی کرده و خدمت کنند.

وی یادآور شد: آنچه در انقلاب اسلامی منجر به دستاورد شد در سه رکن بود؛ خدا محوری و اعتقاد بر خداوند منان، اعتماد به نقش مردم در همه عرصه‌ها و نکته سوم تبعیت از امام و ولی فقیه است که اگر رعایت شود شاهد رشد و شکوفایی در نظام اداری می‌شویم اما اگر نباشند هندسه انقلاب اسلامی بهم می‌ریزد و این سه مورد رکن انقلاب اسلامی است و باید صیانت کنیم اعتماد و اعتقاد ما به خدا کم نشود.

مالک رحمتی با بیان اینکه شوراهای انتخاب شده مظهر انتقال قدرت دولتی به مدیریت مردمی هستند، گفت: امام خمینی (ره) بر تشکیل شوراها بسیار تاکید داشتند؛ بنابراین جایگاه شوراها بسیار مهم بوده و از نظر رهبر معظم انقلاب در موارد متعدد بیان شده است و جایگاه آن را بیش از پیش متوجه بوده و حمایت کنیم تا تضعیف نشود.

وی متذکر شد: باید جلسه‌ای برگزار شود تا بررسی کنیم کدام وظایف بهتر است با اختیارات استانی به شوراها واگذار شود همچنین اگر دولت بتواند امورات حاکمیتی، سیاست گذاری، راهبری و نظارتی را از توجه و از تصدی گری پرهیز کرده و به شوراها واگذار کند، بهتر می‌شود تا صرفاً سیاست‌گذار، ناظر و پشتیبان کننده باشیم.

وی همچنین اظهار کرد: اگر می‌خواهید شوراها موفق شود، از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنید و به سمت نگاه بلند مدت، همه جانبه و آینده نگری پیش روید، متأسفانه گاهاً متوجه می‌شویم نگاه‌ها موسمی و فصلی و موردی است، اما شوراها نگاه توسعه‌ای و همه جانبه داشته باشند.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: نکته دوم منافع شخصی، گروهی و سازمانی را در گرو منافع عمومی و مردم ببینیم و از تفرقه بین شوراها و نگاه‌های سلیقه‌ای پرهیز کنیم و اتحاد و انسجام حاکم شده و روحیه تعاون و همکاری بیشتر شود.

وی افزود: قاطعیت شجاعت در حفظ بیت المال هم فراموش نشود در مورد افزایش عوارض و هزینه پروانه و امورات ساخت و ساز مسکن هم حداقل افزایش‌ها رخ دهد گاهاً متوجه می‌شویم ارقام نجومی مصوب شده اما وظیفه ما است قیمت تمام شده مسکن را کنترل کنیم، مسئله مسکن در محوریت مباحث شورا باشد به افزایش قیمت اجاره و مسکن حساسیت نشان داده و مقوله مسکن را دور نبینند.

وی ادامه داد: فرمانداران از نظرات شورای شهر بیشتر استفاده کنند فکر نکنید چون فرماندار و استاندار هستیم علامه داریم از نظرات آنها استفاده شده و مکلف شوند نظرات خود را برسانند.

رحمتی افزود: از روزهای آغازین مدیریت در استان بر توسعه متوازن بسیار تاکید کرده‌ایم، اگر همه شهرستان‌ها باهم توسعه یابند استان توسعه یافته می‌شود یکی از مقوله‌های مهم توسعه روستاها و مسئله روستاها است، اقدامات خوبی آغاز شده اما در بطن آن شوراهای روستا است و باید از روستاها و شهرهای متوسط شروع کنیم.

وی خاطرنشان کرد: مسئله بعدی مقوله گردشگری است مردمی‌ترین صنعت گردشگری است اگر می‌خواهیم با توسعه مواجه شویم می‌توان گردشگری در روستاها و شهرها را رونق داده و بوم گردی را ترویج دهیم در کنار آن توجه به نشاط عمومی ورزش عمومی همگانی و قهرمانی به ویژه در شهرهای کوچک مهم است.

وی گفت: در حوزه جوانی جمعیت آذربایجان شرقی نیازمند کار ویژه و جهادی هستیم چراکه میانگین رشد استان از کشور پایین‌تر است وباید توسعه دهید و طرح جوانی جمعیت در دستور کار شوراها قرار گیرد و حساسیت نشان دهند تا بیش از پیش موفق شویم و شاخص نظارتی عملکردی تمرکز و حمایت داشته باشند تا بیشترین نتیجه را ببریم.

استاندار آذربایجان شرقی اذعان داشت: شفافیت مالی شوراها و پاسخگویی مورد بعدی است، نکته اول توجه به هویت بخشی به شهرها و روستاها است اولین مسئله زیباسازی محیطی و معماری شهری است و باید حساسیت نشان دهیم و بر المان و نشان‌هایی که هویت را بولد می‌کنند تمرکز کنیم و ارزش دینی و فرهنگی در میادین اصلی و خیابان فرعی قابل توجه باشد.

وی اضافه کرد: در کنار کارهای سیاسی و عمرانی از کارهای فرهنگی و اجتماعی نباید غافل بود باید شوراها و شهردار و فرمانداران فایل و برنامه ویژه باز کنند و اولین بخش آن جوانان باشد، به فکر مسائل فرهنگی و اجتماعی جوانان باشید و اقدامات شایانی انجام دهید؛ مقوله بعدی امر بانوان است که قسمت بالایی در امر جمعیتی تشکیل داده‌اند قرارگاه بانوان ارزشی انقلابی متعهد و متخصص تشکیل شود.

وی در پایان یادآور شد: شعار سال از اقدامات کلیدی است باید در این زمینه اقداماتی را تعیین کنیم در تحقق شعار سال روستاها و بخش‌ها با توانمند سازی روستاییان با صنعت تحول روستا موفقیت‌های شایانی را فراهم کنیم و این مورد با محوریت جذب سرمایه‌گذار انجام شود.

کد خبر 6090093

دیگر خبرها

  • تلاش کارگران منجر به ایجاد امنیت اقتصادی می‌شود
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • غرق‌شدن مرد میانسال در آب‌بندان سیمرغ
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • شوراها از نگاه بخشی و کوتاه مدت پرهیز کنند
  • بیجار از نبود هتل مناسب رنج می‌برد/ لزوم توسعه زیرساخت‌های فرهنگی
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • غرق شدن مرد ۵۵ ساله سیمرغی در آب‌بندان لاله‌زار