Web Analytics Made Easy - Statcounter

امسال نزدیک به یک میلیون و ۸۹۴ هزار تن پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی طرح استمرار در کشور تولید می شود.


پیش بینی می شود امسال نزدیک به یک میلیون و ۸۹۴ هزار تن پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی طرح استمرار در کشور تولید شود.

به گزارش امتداد نیوز از وزارت جهاد کشاورزی، مدیر کل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت افزود: پیش بینی تولید پیاز ۳۶۴ هزار تن و سیب زمینی طرح استمرار ۲۰۷ هزار تن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین اصغری میزان تولید گوجه فرنگی طرح پاییزه و زمستانه امسال را حدود یک میلیون و ۳۲۳ هزار تن برآورد کرد.

وی گفت: کشت سه محصول پیاز، سیب زمینی و گوجه فرنگی طرح استمرار با هدف تامین بازار در فصل پاییز و زمستان در مناطق گرم جنوب کشور و دراستان های خوزستان، جنوب کرمان و فارس،بوشهر و سیستان و بلوچستان برنامه ریزی می شود.

اصغری ادامه داد: برنامه ابلاغی ما برای کشت امسال پیاز طرح استمرار پاییزه در سطح ۱۰ هزار و ۶۲۰ هکتار و سیب زمینی طرح استمرار ۶۷۳۰ هکتار برنامه بود که در مورد پیاز تقریبا ۹۶ درصد و سیب زمینی ۸۲ درصد آن تحقق یافته است.

وی اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش ها تا کنون پیاز طرح استمرار در سطح ۱۰ هزار و ۲۱۳ هکتار و سیب زمینی بیش از ۵۵۵۰ هکتار کشت شده است.

وی برنامه ابلاغی برای کشت گوجه فرنگی طرح پاییزه و زمستانه را ۳۲ هزار و ۲۹۰ هکتار عنوان کرد و گفت: از این میزان ۹۸.۷ درصد تحقق یافته که در سطح ۳۱ هزار و ۸۸۵ هکتار می باشد.

مدیر کل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت با بیان این که انواع سبزیجات برگی، هندوانه، طالبی، خربزه، خیار و گوجه فرنگی قابلیت تولید در محیط گلخانه ای را دارند، تصریح کرد: در مورد سیب زمینی و پیاز که سطح کشت آنها وسیع است به دنبال راه کارهایی برای کاهش مصرف آب هستیم.

اصغری افزود: اکنون بخش عمده ای از پیاز به منظور صرفه جویی در آب،نشا کاری می شود و در اراضی کشت سیب زمینی، آرایش کاشت در حال تغییر است و سیستم آبیاری تیپ در اراضی زیر کشت این دو محصول در حال اجرا است.

وی در عین حال بر مدیریت آفات، بیماری های گیاهی و علف های هرز در زمان کاشت، داشت و برداشت محصولات سبزی و صیفی و جالیزی تاکید کرد.

مدیر کل دفتر امور محصولات علوفه ای و جالیزی معاونت امور زراعت با اذعان به این که برای صادرات محصولات سبزی، صیفی و جالیزی محدودیتی وجود ندارد، اظهار کرد: در شش ماهه سال جاری یک میلیون و ۴۴۰ تن انواع محصولات سبزی و صیفی و جالیزی به ارزش ۴۲۹ میلیون دلار از کشور صادر شده و در مورد محصولاتی مانند هندوانه، خربزه و سبزیجات تازه افزایش صادرات داشتیم.

وی اضافه کرد: عمده این صادرات به کشورهای عراق، بحرین، عمان، سومالی، انگلستان، آذربایجان، ترکمنستان و افغانستان صورت گرفته است.

اصغری گفت: با توجه به محدودیت منابع پایه آب و خاک کشور و فسادپذیر بودن محصولات سبزی و صیفی باید تلاش شود آنچه تولید می کنیم خوب مصرف شود و کیفیت بسته بندی ها نیز بهبود یابد تا در تامین امنیت غذایی موفق باشیم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۳۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی

امید صادقی در ارتباط با طرح تحقیقاتی با عنوان «بررسی ارتباط بین مصرف گوجه و مصرف لای کوپن که ماده مؤثر آن است و سطح خونی لای کوپن با ریسک و خطر ابتلاء به سرطان» در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اثرات ضد سرطان گوجه به خاطر لای کوپن است که رنگدانه گوجه محسوب می‌شود و جزو آنتی اکسیدان‌ها است.

وی به اثر پیشگیری و درمان کننده گوجه بر انواع سرطان‌ها اشاره کرد و افزود: دریافت بالای لای کوپن در مصرف کنندگان نسبت به کسانی که مصرف پایین گوجه دارند، خطر ابتلاء به سرطان را کمتر می‌کند و هر ۱۰ واحد افزایش لای کوپن در بدن (در قالب مصرف گوجه) می‌تواند ۵ درصد خطر ابتلاء به سرطان را کاهش دهد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: اثرپیشگیری گوجه بر ابتلاء به انواع سرطان، مورد بررسی قرار گرفت که مصرف آن، خطر سرطان ریه و پروستات را بهتر کاهش می‌دهد و جنبه پیشگیری از این دو سرطان را دارد.

وی اثر ضد سرطانی گوجه پخته را بیشتر از خام آن دانست و ادامه داد: مصرف گوجه عامل کاهش ابتلاء و مرگ و میر ناشی از سرطان می‌شود.

صادقی گفت: دراین مطالعه صرفاً اثر ضد سرطانی گوجه مورد بررسی قرار گرفت که در فاز بعدی مطالعه می‌شود که آیا اشکال مختلف گوجه مثل سس گوجه، رب گوجه یا سس کچاب و انواع مختلف محصولات حاصل از گوجه نیز اثر ضد سرطانی دارد؟

وی افزود: اثر بخشی مصرف یک تا دو گوجه در روز بر پیشگیری از سرطان در این مطالعه بدست آمده است، ضمناً مصرف زیاد گوجه عوارض خاصی بدنبال ندارد و تنها مصرف بیش از حد آن برای افرادی که مبتلا به بیماری‌های خاص مثل رفلاکس معده هستند و عامل ترش کردن معده می‌شود، توصیه نمی‌شود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در عصر حاضر با بروز بالای سرطان مواجهیم بنابراین ارتباط بین دریافت‌های غذایی و بروز سرطان باید مورد بررسی قرار گیرد.

کد خبر 6097137

دیگر خبرها

  • قیمت انواع سبزیجات برگی و غیربرگی اعلام شد
  • بازار سیب‌زمینی، پیاز و گوجه‌فرنگی تامین است
  • آلرژی بهاری دارید؟ این مواد غذایی را بخورید
  • آیا آجیل ها آفلاتوکسین دارند ؟
  • خاستگاه بسیاری از غذا‌های ملی ممکن است شما را شگفت زده کند!
  • ترفندی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان که هر کسی نمی‌داند
  • بارندگی قیمت محصولات جالیزی در مشهد را افزایش داد
  • کاهش آلرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش آلفرژی بهاری با مصرف این مواد غذایی
  • کاهش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روزانه ۲ عدد گوجه فرنگی