Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر > محیط زیست ایران - همشهری آنلاین:
نخست وزیر مالزی اعلام کرد که این کشور با هدف محیط زیست پاکیزه برای نسل‌های آینده به دنبال کاهش انتشار کربن به میزان ۴۰ درصد در سه سال آینده است.

به گزارش ایرنا، نجیب تون رزاق نخست وزیر مالزی گفت که انتشار کربن در کشور مالزی تا سال 2015 در مقایسه با سال 2005 میلادی 33 درصد کاهش یافته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در نشست بین‌المللی گفتگوی جوانان که در مرکز تجارت جهانی پوترا در شهر کوالالامپور در حال برگزاری است، با اشاره به این که مالزی به نحو مطلوبی در مسیر درست قرار دارد، تصریح کرد: مالزی مصمم است تا سال 2030 نیز 45 درصد از کربن را کاهش داده و تا سال 2050 نیز به طور کامل به حذف کربن دست یافته باشد.

در این برنامه که به طور مستقیم از شبکه 3 تلویزیون مالزی پخش می‌شد، نجیب تون رزاق تاکید کرد که دیگر نمی‌توانیم منتظر کشورهای دیگر در غرب بمانیم تا برای تغییرات جوی اقدامی انجام دهند.

به گفته وی، اقدامات و سیاست‌های گوناگونی برای تمرکز بر رشد فناوری‌های سبز و حمایت از پایداری در برنامه‌های نهم، دهم و یازدهم مالزی از سال 2006 تا 2020 اتخاذ شده است.

وی همچنین افزود که این قبیل اقدامات و سیاست‌گذاری‌ها شامل ارتقاء رشد فناوری‌های سبز، پذیرش مصرف پایدار و اعمال تولیدی، حفظ منابع طبیعی و ایجاد مقاومت برابر تغییرات جوی و بلایایی طبیعی است.

نجیب تون رزاق در بخشی دیگری از سخنان خود با واقعی خواندن تعهدات مالزی در قبال بهبود وضعیت تغییرات اقلیمی تصریح کرد که دولت مزایای سیاسی کوتاه مدت را بر منافع ملی اولویت نمی‌دهد.

نخست وزیر مالزی همچنین در خصوص مسائل امنیت سایبری نیز تصریح کرد: تخمین زده شده است که در پایان هر روز، به طور تقریبی یک میلیون بدافزار جدید ایجاد و 30 هزار سایت هک می‌شوند.

وی تاکید کرد که اقدامات و برنامه‌های گوناگونی از جمله آگاهی امنیت سایبری برای همه در نظر گرفته شده که هدف از آن آموزش عموم به منظور استفاده مطلوب از فناوری‌های آنلاین و ایجاد توافق با کشورهای دیگر برای همکاری و مشارکت در سیاست‌گذاری‌های فضای سایبری است.

نخست وزیر مالزی در ادامه بیان کرد: از آنجایی که بخش زیادی از زندگی، تجارت و تعاملات با یکدیگر در فضای مجازی رخ می‌دهد، دولت تعهد جدی در قبال جوانان دارد.

این روزها مالزی که در آستانه چهاردهمین انتخابات سراسری قرار دارد، شاهد نشست‌های متعدد انتخاباتی است.

در همین زمینه: افزایش ۷ هزار نفری تلفات آلودگی هوا در یک‌سال آلودگی هوا سالانه سبب مرگ ۳۵ هزار ایرانی می‌شود برنامه بزرگ چین برای مقابله با آلودگی هوا آلودگی هوا به سلامت روان آسیب می‌رساند تعطیلی ۴۰ درصد از کارخانه‌های چین به خاطر آلودگی هوا

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۵۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲.۴ درصدی موالید مادران زیر ۲۴ سال
  • آسمان‌خراش‌ها؛ قاتل یا ناجی شهرها؟
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • کاهش ۲۵ درصدی وقوع جرم سرقت در اردبیل
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده