Web Analytics Made Easy - Statcounter

نحوی نژاد، معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی ضمن اشاره به آمار معلولان در کشور، نیاز آنها به خدمات توانبخشی و همچنین لزوم توجه قانون بودجه ۹۷ به حمایت از آنها را ضروری خواند.

ایران آنلاین / نحوی‌نژاد گفت: هزار و سیصد نفر از معلولین، معلولانی هستند که نیازمند خدمات توانبخشی هستند که اگر ناتوانان جسمی را هم در نظر بگیریم تعدا آنها خیلی بیشتر از عدد مذکور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: ۳۵ درصد از این معلولین که دارای پرونده در سازمان بهزیستی هستند را بانوان و ۶۵ درصد را آقایان تشکیل می‌دهند و معلولیت شایع، معلولیت جسمی، حرکتی است که حدود ۳۰ درصد را به خودش اختصاص داده است.

نحوی نژاد گفت: سازمان بهزیستی و بنیاد شهید و امور ایثارگران در کشور، مراقبت از معلولین را در کشور بر عهده دارند. سازمان‌های کلیدی و مهم دیگر هم می توانند با هماهنگی به ارائه خدمات به معلولین بپردازند که مهمترین آنها سازمان آموزش و پرورش استثنایی، وزارت راه و شهرسازی و شهرداری‌ها در جهت مناسب‌سازی معابر و جاده‌ها می‌توانند نقش بسزایی داشته باشند. وزارت ارشاد و سازمان صدا وسیما هم می‌توانند نقش مهم و به سزایی داشته باشند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: حمایت از افراد دارای معلولیت از سال ۵۹ به بعد آغاز شد، اما ساماندهی جامع حمایتی آن در چهار چوب قانون به سال ۸۳ بازمی‌گردد که چون این قانون بصورت طرح به مجلس ارائه شد، از ضمانت های اجرایی و اعتباری خوبی برخوردار نیست.

نحوی‌نژاد گفت: دولت خود را موظف دید تا این طرح را بصورت لایحه تقدیم مجلس کند که شهریور ۱۳۹۴ یعنی حدود دو سال ونیم است که به مجلس ارائه کرده است و نمایندگان مجلس نهم براساس مطالباتی که نمایندگان داشتند بند هایی را به این لایحه افزودند.

معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی گفت: در مجلس دهم مجددا روی این طرح کار و تمام ایرادات آن برطرف شده و تنها نگرانی ما بسته شدن بودجه ۹۷ می باشد که در این صورت، اجرای قانون یکسال با تاخیر خواهد بود.

وی در خاتمه گفت: در صورتی که این طرح به مرحله اجرایی برسد، زندگی معلولین بصورت چشمگیری متحول می شود./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۸۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد بسیاری داشته است.

امیرحسین بانکی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در رابطه با وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت اظهار کرد: این قانون در مقایسه با دیگر قوانین مصوب در مجلس یازدهم به حد نصاب خوبی رسیده است، چرا که بیشتر قوانینی که در مجلس یازدهم تصویب کرده‌ایم؛ هنوز وارد فاز اجرا نشده است، اما این قانون تا ۵۰ درصد اجرایی شده است، لازم به ذکر است که ما در مجلس یازدهم قوانین اقتصادی بسیار خوبی را تصویب کرده‌ایم که هنوز اجرایی نشده است تا مردم آثار آن را ببینند.

وی افزود: با در نظر گرفتن این نکته که تنها نیمی از قانون اجرا شده است؛ شاهد اثرگذاری بالای آن هستیم، برای مثال زمانی که قانون را شروع کردیم، افت سالانه موالید ما ۱۲.۵ درصد بود، اما در حال حاضر مطابق آمار ثبت احوال این نرخ به ۱.۶ درصد رسیده است، یعنی از ۱۲.۵ به این عدد رسیده‌ایم، اما بعضی از افراد به طور مداوم در رسانه‌ها می‌نویسند، ۱.۶ درصد یعنی حدود ۱۵ هزار تولد کاسته شده است، بنابراین قانون جوانی جمعیت شکست خورده است!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این افراد در حال سوءاستفاده از بی‌اطلاع مردم هستند و اشاره‌ای به ۱۲.۵ درصد ابتدای اجرای قانون نمی‌کنند و شیب نزولی را بیان نمی‌کنند.

بانکی‌پور تصریح کرد: جالب است بدانید که اصل باروری مادران ما در بازه سنی ۲۵ تا ۴۰ سال است و تعداد مادران ما در این بازه سنی در چهار سال گذشته به مراتب کمتر شده است، اما به‌رغم کاهش تعداد مادران در دوره باروری، توانسته‌ایم افت موالید را به شدت کم کنیم، نرخ باروری نیز افتی نداشته است و حتی در ۱۴ استان نیز رشد داشته است، امروز تعداد والدین دارای سه، چهار و پنج فرزند نیز به نسبت سال‌های گذشته رشد زیادی داشته است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: تولد فرزند سوم، چهارم و پنجم افزایش یافته است و نرخ باروری در ۱۴ استان کشور رشد کرده است، در حالی که نرخ سالانه باروری‌رو به افول بود، اما در حال حاضر توانسته‌ایم از افت آن پیشگیری کنیم، نباید فراموش کرد که نرخ باروری در کشور از سال ۹۵ به بعد حدود ۲۵ درصد افت کرده بود، اما امروز متوقف شده است.

کد خبر 750584

دیگر خبرها

  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • نحوه رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در سند تحول
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان