Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعت جمعیت 500 میلیون نفری و تولید ناخالص بیش از 5 تریلیون دلاری را نقاط قوت کشورهای عضو اکو دانست و بر فرصت‌های ورود به عصر اقتصاد دیجیتال تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی در دومین اجلاس وزرای ارتباطات کشورهای عضو اکو که امروز (سه شنبه) در باکو آذربایجان برگزار شد، به سخنرانی پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این سخنرانی بدین شرح است:

آقای رییس، وزرای محترم، آقای ژائو، دبیرکل محترم ITU، خانم ها، آقایان

اجازه دهید خرسندی خود را از مردم و دولت کشور میزبان یعنی جمهوری آذربایجان بخاطر مهمان نوازی گرم و صمیمانه و نیز از آقای رامین قلی زاده وزیر محترم و همکارانش برای میزبانی و سازماندهی چنین رویدادی ابراز نمایم.

همچنین مراتب سپاسگزاری خود را از زحمات آقای خلیل ابراهیم آچکا دبیرکل اکو به واسطه تلاش های با ارزش شان که منجر به تهیه گزارش های مفید و تجزیه و تحلیل های دقیق برای این نشست شد، ابراز نمایم.

این نشست فرصت بسیار خوبی برای آشنا شدن خودمان از ظرفیت ها، خدمات و تولیدات بومی منطقه مان است.

همچنین فرصتی است که دست به دست هم دهیم تا همکاری های دوجانبه، چندجانبه و منطقه ای را برای طراحی تولیدات مشترک، ارایه خدمات مشترک و توسعه و طراحی شبکه مشترک را داشته باشیم.

این حقیقت را باور داریم که حجم بازار مشترک، تولید محصولات ویژه را می طلبد. همچنین ما جمعیتی نزدیک به 500 میلیون نفر با مجموعه تولید ناخالص بیش از 5 تریلیون دلار داریم. این ها نقاط قوت ما هستند که ما را قادر می سازند که همکاری های معناداری را به اجرا بگذاریم.

آقای رییس،

هم اکنون در عصر ورود به اقتصاد دیجیتالی باند پهن با فرصت های زیادی روبرو هستیم. می خواهم تاکید کنم بر اهمیت تحکیم همکاری های منطقه ای در رسیدن به اقتصاد دیجیتالی باند پهن.

اعقتقاد داریم که اقتصاد دیجیتالی مردم محور، فراگیر و توسعه گرا می تواند به دستیابی اهداف توسعه ای بین المللی کمک کند. در سایه همین می توانیم گزارش تهیه شده توسط دبیرخانه اکو با عنوان اقتصاد دیجیتالی برای عصر دیجیتالی، استراتژی منطقه ای 2025 اکو برای توسعه جامعه اطلاعاتی را تاکید کنیم.

ما آمادگی داریم به عنوان نقطه تماس برای اجرای هدف ششم که همان استفاده از فناوری های دیجیتال برای توسعه کشاورزی است و نیز برای اجرای هدف هفتم که همان محیط ICT امن و مطمنن برای منطقه اکو است را عمل کنیم.

البته این اهداف اکو مفاهیم سطح بالایی دارد و لازم است برای اجرای هر کدام از این اهداف چهارجوبی با جزییات تعریف شود.

ما آماده همکاری با دبیرخانه برای تدوین این چهارچوب ها در مشارکت با نهادهای علاقمند در سایر کشورهای عضو هستیم.

آقای رییس

این نشست وزرا برای تبادل نظر و یافتن فرصت های همکاری و بجث پیرامون دیدگاه های جدید بسیار خوب است.

در انتظار گسترش همکاری با طرف های علاقمند هستم. اطمینان دارم چنین همکاری با نفع بشریت بوده و دنیا را برای یک زندگی صلح آمیز مهیا می سازد

از توجه شما سپاسگزارم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۹۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم

رئیس سازمان برنامه و بودجه کشوربا بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سازمان برنامه و بودجه، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در دومین روز حضور خود در بانکوک برای شرکت در هشتادمین جلسه سالیانه اسکاپ، با «آلیس جابانا»، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد و مدیر اجرایی اسکاپ، دیدار و گفتگو کرد.
 داود منظور در این دیدار که در محل کمیسیون اقتصادی و اجتماعی سازمان ملل متحد برای آسیا و اقیانوسیه (اسکاپ) در بانکوک برگزار شد، با تأکید بر لزوم گسترش همکاریها و نقش نهادهای توسعه‌ای مانند اسکاپ در ارتقای توسعه کشورها، گفت: استفاده از ظرفیت نهادهای وابسته به سازمان ملل در راستای توسعه همکاری‌های منطقه ای، تکمیل کریدورها و مقابله با خشکسالی، حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه نیاز به گسترش همکاریهای منطقه‌ای در سطوح مختلف وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی ایران با وجود تحریم‌های ظالمانه، آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشورهای منطقه از جمله کشورهای ترکیه، پاکستان و هند و همچنین گاز مورد نیاز کشورهای اروپایی را دارد.
معاون رئیس‌جمهور با حائز اهمیت خواندن موضوع نشست امسال اجلاس اسکاپ، بر ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در آینده اقتصاد جهان تأکید کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران ضمن علاقه‌مندی به استفاده از تمامی ظرفیت‌های سازمان ملل در مسیر توسعه پایدار، آمادگی دارد در حوزه دیجیتال‌سازی هم همکاری داشته باشد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه با اشاره به مسئله‌محور بودن برنامه هفتم توسعه، گفت: در تأمین منابع مالی مورد نیاز برای رشد اقتصادی، به استفاده از منابع بین‌المللی هم توجه داریم.
وی نقش جمهوری اسلامی ایران در پشتیبانی از فعالیت‌های مرکز سازمان ملل متحد برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا در آسیا و اقیانوسیه (اپدیم) به عنوان یکی از مؤسسات منطقه‌ای زیرمجموعه اسکاپ مستقر در تهران مستقر را اساسی دانست و گفت: ما ضمن استفاده از همه ظرفیت‌های اپدیم، تجربیات موفقی در کاهش بلایا داریم که می‌توانیم آنها را با سایر کشورها به اشتراک بگذاریم.
دکتر منظور افزود: از جمله تجربیات موفق کشورمان، تجارب حاصل شده در مهار و مدیریت منابع آب و شیرین‌سازی آب است که با توجه به تأثیر تغییرات اقلیم بر بروز خشکسالی های پیاپی و کاهش منابع آب، همکاری مشترک به‌ویژه با کشورهای همسایه، اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به کمبود منابع آب به‌عنوان یکی از چالش‌های مهم در سطح جهان، گفت: ما آماده همکاری در زمینه مدیریت منابع آب با سازمان ملل متحد هستیم.
دکتر منظور با بیان اینکه خوشحال میشویم در منطقه به کشورهای مختلف به‌ویژه کشورهای محصور در خشکی در جهت حمل کالا کمک کنیم، گفت: اسکاپ میتواند نقش بیشتری را در این زمینه بازی کند و جمهوری اسلامی ایران نیز آمادگی دارد با تشکیل گروه کاری مشترک با کشورهای منطقه تحت مدیریت اسکاپ، نقش خود را در این زمینه ایفا کند.
وی با تأکید ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها و همکاری با اسکاپ در حوزه اقتصاد دیجیتال، علاقه‌مندی جمهوری اسلامی ایران برای همکاری بیشتر با اسکاپ و کمیته‌های مربوطه را اعلام کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • به اندازه یک استخر هم از اقیانوس فرصت‌ها در آفریقا استفاده نکرده‌ایم
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها
  • حملات تروریستی نتیجه حمایت کشورهای غربی از گروه‌های تروریستی است
  • وزیر دفاع روسیه: مسکو هرگز ناتو را تهدید نکرده است
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • منظور: با وجود تحریم‌ها آمادگی تامین انرژی پایدار منطقه و اروپا را داریم
  • دیدار وزرای دفاع کشورهای عضو شانگهای در آستانه
  • نتانیاهو خواهان طولانی‌شدن جنگ و گسترش آن در منطقه است
  • وحیدی: سفر رئیس‌جمهور به کشورهای همسایه و منطقه فرصت سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند