Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنفیسا خانم 12 ساله در باغ وحش رویف روچی در حومه شهر کراسنویارسک روسیه، دست در دماغ به دنبال چیزی می گردد ... آفتاب‌‌نیوز : سال 2017 میلادی نیز به پایان خود نزدیک شد. عکاسان حرفه‌ای و آماتور در این سال نیز مانند سال های گذشته، برای شکار لحظه های ناب به کمین نشسته بودند. عکس هایی تماشایی از لحظه های تکرار نشدنی که تماشای آنها، خالی از لطف نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با «تابناک باتو» همراه شوید تا از تماشای این تصاویر زیبا، لذت ببرید.

آنفیسا خانم 12 ساله در باغ وحش رویف روچی در حومه شهر کراسنویارسک روسیه، با این ژشت خنده دار به چه چیزی فکر می کند؟!

مردی در حال حمل گربه خانگی خود در میان شکوفه های درختان گیلاس در دانشگاه تونگجی شهر شانگهای چین.

یگ گوزن شمالی سفید و البته نادر که در اطراف شهر وارملند سوئد دیده شده است.

تخلیه‌ی گله‌ خوک‌ها در آب توسط پرورش دهندگان خوک در یک مزرعه در شنیانگ استان لیائونینگ چین.

یک میمون سنجابی در حال استراحت روی شاخه‌ی درخت در یک روز گرم در باغ وحش ژنگژو در استان هنان چین.

پنج بز در حال بالا رفتن از سر و شانه‌ی شاگردان یک کلاس یوگای هشت نفره در باشگاه ورزشی جنس فارم در شهر ناتینگهام ایالت نیوهمپشایر آمریکا.

شکار تصویری زیبا از دو گوزن ایستاده در مه غلیظ صبحگاهی در ریچموند پارک شهر لندن.

چهره‌ی یک اورانگوتان زال نادر 5 ساله پس از نجات از اسارت در منطقه کاپوآس هولو استان کالیمانتان مرکزی کشور اندونزی.

ژست جالب جورج لوئیس 5 ساله برای عکس با پروانه های بوف (جغدی) در نمایشگاه پروانه‌ها در موزه تاریخ طبیعت شهر لندن بریتانیا.

مارتین هررای 58 ساله که از کودکی عاشق خروس‌ها بوده و 20 سال از عمر خود را صرف پرورش و آموزش خروس‌های مورد علاقه خود کرده است، در کنار خروس های خود عکس یادگاری می گیرد.

مردی در حال رانندگی از میان خرچنگ‌های انبوهی که اتوبانی در کوبا را فرا گرفته‌اند.

یک سگ ماده در حال شیر دادن به 4 توله ببر تازه متلد شده در منطقه حفاظت شده ژیژیاکو در استان شاندونگ چین.

حمله‌ی یک عقاب طلایی به یک پهپاد نظامی در هنگام برگزاری مانور نظامی در پایگاه مونت دِ مارسان نیروی هوایی فرانسه.

همبازی شدن یک سگ با کریستینا هیزلت در یکی از سلول های زندانی که حالا تبدیل به یک بخش حمایت از حیوانات شده است.

یک بچه شانپانزه هفت روزه در آغوش مادرش در باغ وحش مچلن بلژیک.


منبع: تابناک

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۰۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز 15 اردیبهشت برابر 4 می را ورق می‌زنیم.

***

آنا آناستازی

۴ می ۲۰۰۱ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۰ خورشیدی، آنه آناستازی، روان‌شناس آمریکایی درگذشت. آناستازی به‌دلیل توسعه پیشگامانه روان‌سنجی، اندازه‌گیری و درک ویژگی‌های روان‌شناختی معروف است. کار اصلی او، تست روانشناختی معروف به گورو آزمون در سال ۱۹۵۴ است. در این تست، او توجه خودش را به روش‌هایی جلب کرد که نشان می‌داد رشد صفات فردی متاثر از آموزش و وراثت است. او بررسی کرد که چگونه متغیرهای اندازه‌گیری این ویژگی‌ها تفاوت‌ها در آموزش، فرهنگ و زبان را شامل می‌شود. سال ۱۹۷۲، آناستازی اولین زنی بود که در نیم‌قرن دوم قرن بیستم به‌عنوان رئیس انجمن روانشناسی آمریکا انتخاب شد. برای دستاوردهایش، او مدال ملی علم آمریکا را در سال ۱۹۸۷دریافت کرد.

نتی ماریا استیونز

۴ می ۱۹۱۲ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۲۹۱ خورشیدی، نتی ماریا استیونز، ژنتیک‌دان و نسل‌شناس آمریکایی درگذشت. استیونز در سال آغاز جنگ داخلی متولد شد اما باوجود شرایط سخت و فرصت‌های تحصیلی محدود زنان، یکی از اولین زنان آمریکایی بود که به‌دلیل مشارکت در تحقیقات علمی به شهرت رسید. در مقام یک زیست‌شناس سلولی و متخصص ژنتیک، سهم بزرگ او در علم به عنوان یکی از اولین دانشمندانی بود که دریافت جنسیت با تفاوت واحد بین دو گروه اسپرم که با یا بدون وجود یک کروموزوم ایکس هستند تعیین می‌شود. به‌عبارتی دیگر، او به‌همراه ادموند بیچر ویلسون، جانورشناس و ژنتیک‌دان آمریکایی، نخستین دانشمندانی در تاریخ بودند که اساس کروموزومی جنسیت را توصیف کردند.

جوزف کارپو

۴ می ۱۷۶۴ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۱۴۳ خورشیدی، جوزف کنستانتین کارپو جراح و آناتومیست انگلیسی به‌دنیا آمد. کارپو کسی است که نخستین‌بار از روشی کهن که در هند استفاده می‌شد شیوه مدرن جراحی ترمیمی بینی را معرفی کرد. او در این روش، بینی را با پوستی که از روی پیشانی فرد برداشته بود بازسازی کرد. کارپو ابتدا این عمل را روی چند جسد تمرین کرد. سپس در ۲۳ اکتبر ۱۸۱۶ در بیمارستان دوک یورک در چلسی انگلستان، یک افسر ارتش بریتانیا را که بینی‌اش را به دلیل اثرات سمی درمان‌های جیوه برای کبدش از دست داده بود اما استخوان‌های بینی‌اش کامل بود عمل کرد. او عمل دیگری را روی مردی انجام داد که بینی و گونه‌اش با شمشیر مثله شده بود. این دو عمل موفقیت‌آمیز اولین جراحی پلاستیک مدرن را نشان می‌دهد. کارپو نتایج این شیوه جراحی را در سال ۱۸۱۶ منتشر کرد. اما این تکنیک از زمان‌های قدیم در هند انجام می شد، همچنین گاسپاره تالیاکوتزی، جراح ونیزی، در سال ۱۵۹۸ توضیح داده بود که چگونه می‌توان پوست جایگزین بینی را از پوست شانه یا بازو پیوند زد، اما این روش پس‌از تالیاکوتزی در ایتالیا ماندگار نماند.

اولین قاطر همانندسازی‌شده

۴ می ۲۰۰۳ میلادی برابر با ۱۵ اردیبهشت ۱۳۸۲ خورشیدی، اولین کرّه قاطر همانندسازی‌شده دنیا به نام آیداهو جم در دانشگاه آیداهو در ایالت یوتاه آمریکا به دنیا آمد. پژوهشگران بااستفاده از سلول جنین قاطر و تخمک اسب، این قاطر را همانندسازی کردند. قاطرها تقریباً همیشه عقیم هستند زیرا الاغ‌ها ۶۲ کروموزوم و اسب‌ها ۶۴ کروموزوم دارند و قاطرها درنهایت ۶۳ کروموزوم دارند. تولیدمثل سرده‌ اسب‌ها ازجمله گونه‌های اسب، الاغ و قاطر در آزمایشگاه و بااستفاده از لقاح مصنوعی و همانندسازی بسیار دشوار است و به‌همین‌علت، میزان موفقیت این همانندسازی بسیار پایین بود. اما سرانجام پس‌از ۳۰۷ بار تلاش، ۲۱ حاملگی و سه بارداری تا آخرین مراحل، سرانجام آیداهو جم اولین کرّه‌ای بود که به‌دنیا آمد.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 15 اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • لحظات پرواز یازده ساعته بمب افکن‌های اتمی روس در مرز آمریکا
  • شاهکار المپیاکوس در ویلا پارک و برد دراماتیک بنفش‌ها در لحظات پایانی
  • فیلم/روایت استاد دانشگاه کلمبیای آمریکا از لحظات دستگیری‌اش به دست پلیس نیویورک
  • شکار نازی‌ها
  • پیروزی 3-0 رئال مادرید مقابل اتلتیکو مادرید با هت تریک کریستیانو رونالدو (لیگ قهرمانان اروپا - 2 می، 2017)
  • مسابقه عکاسی با موضوع آب در ایران برگزار می‌شود
  • همکاری هنرمندان ایران و فرانسه برای مسابقه عکاسی درباره آب
  • فیلم| سیل در سردشت | لحظات غافلگیر شدن مردم را ببینید
  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟