Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-01@23:22:59 GMT

پادشاهی اوباما در توئیتر

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۲۲۶۰۵

پادشاهی اوباما در توئیتر

توئیتر">بیشترین توئیت پسندیده شده در ۲۰۱۷ متعلق به باراک اوباما است.

ایران آنلاین /در حالی که باراک اوباما کمتر از یکسال است از کاخ سفید خارج شده است اما همچنان فرمانده کل قوای توئیت است! براساس لیست توئیتر، چهل و چهارمین رئیس‌جمهوری آمریکا بیشترین توئیت پسندیده شده در ۲۰۱۷ را به خود اختصاص داده است.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، پست باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا در واکنش به راهپیمایی‌های برتری‌طلبان سفیدپوست در شارلوتزویل در تابستان امسال بیشترین "لایک" را گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پست پیامی از نلسون ماندلا، رهبر ضد آپارتاید به همراه تصویری از کودکانی با سه نژاد مختلف بود. در این پیام نوشته شده بود: "هیچکس با ذهنیت تنفر از فرد دیگری به دلیل رنگ پوست او، سابقه او و یا دین او متولد نشده است."

اوباما همچنین سه مطلب از ۹ مطلب مهم بازنشر شده در سال ۲۰۱۷ را به خود اختصاص داد، در حالی که جانشین او در هیچکدام از این لیست‌ها نبود. در حقیقت ترامپ نزدیک به رده بهترین‌ها هم نبود.

یکی از توئیت‌های او که بیشترین لایک را در ۲۰۱۷ داشت، مربوط به پستی درباره کره‌شمالی بود که ماه گذشته ۶۱۷ هزار و ۱۳۲ بار مورد پسند قرار گرفت. در همین حال یکی از محبوب‌ترین تصاویر ترامپ در توئیتر بیش از ۴ میلیون بار لایک گرفت. بیشترین توئیت بازنشر شده ترامپ ویدیویی مربوط به دعوای او با سی‌ان‌ان بود که ۳۶۳ هزار و ۴۷۷ بار بازنشر شد؛ در حالی که بیشترین توئیت‌ بازنشر شده اوباما بیش از ۱.۷ میلیون بار بازنشر شد.

شبکه اجتماعی توئیتر تنها سه مورد از توئیت‌ها با بیشترین لایک‌های ۲۰۱۷ و ۹ مورد از پست‌هایی که بیشترین بازنشر را داشته، منتشر کرد.

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۲۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد

به گزارش تابناک به نقل از روزیاتو، به نظر می‌رسد برخی از شهر‌ها ثروتمندان را جذب می‌کنند؛ به عنوان مثال شهر نیویورک را در نظر بگیرید که دارای ۳۴۰،۰۰۰ ساکن با ثروتی بیش از ۱ میلیون دلار است. اما بین میلیونر بودن و میلیاردر بودن تفاوت زیادی وجود دارد. پس ثروتمندترین‌ها کجا زندگی می‌کنند؟

اینفوگرافیک زیر با استفاده از داده‌های فهرست جهانی ثروتمندان Hurun در سال ۲۰۲۴، ۲۰ شهری که بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان در سال ۲۰۲۴ را در خود جای داده‌اند، نشان می‌دهد.

 

رکود اقتصاد چین در طول سال گذشته بر ساکنان فوق ثروتمند آن در شهر‌های کلیدی تأثیر گذاشته است. پکن، شهری با بیشترین میلیاردر‌ها در سال ۲۰۲۳، نه تنها جایگاه خود را به نیویورک واگذار کرده، بلکه به رتبه چهارم سقوط کرده و از لندن و بمبئی هم عقب افتاده است.

 

در واقع تمام شهر‌های چین در فهرست ۲۰ شهر برتر بین سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴، بخشی از میلیاردر‌های خود را از دست داده اند.

شهر‌های هند پیشتاز هستند و دهلی نو (۶+) و بمبئی (+۳) بیشترین صعود را داشته اند.

در سطح کشور، چین و ایالات متحده با هم ترکیب می‌شوند و نیمی از شهر‌های برتر را به خود اختصاص می‌دهند. آن‌ها همچنین حدود نیمی از جمعیت ۳،۲۰۰ میلیاردر جهان را در خود جای داده اند.

دیگر خبرها

  • مجری صداوسیما: اصلاح طلبی نطفه‌اش حرام است و اصولگرایی لقمه‌اش!
  • النصر 3-1 الخلیج؛ رونالدو و الهلال دوباره به هم رسیدند
  • مرد سال آسیا شاید به دوئل با رونالدو برسد
  • جام پادشاهی عربستان؛ تلاش النصر برای فتح تنها جام فصل
  • نمایش زجر به قیمت لایک!
  • شبکه‌های اجتماعی یا ماشین‌های معتادساز
  • بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت در این شهر
  • النصر و رونالدو به دنبال شکست طلسم ۳۴ ساله
  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • یک بار دیگر پادشاهی ایران در فوتسال آسیا به همگان اثبات شد