Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراغه - ایرنا - معاون ارتباطات حوزوی دفتر رهبر انقلاب با تاکید بر لزوم توجه به فرهنگ اسلامی گفت: مبانی فکری و فرهنگی غرب به واسطه نشر ارزش های انقلاب اسلامی در دنیا متزلزل شده است.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام احمد مروی شامگاه چهارشنبه در آیین عمامه گذاری طلاب حوزه های علمیه مراغه افزود: انقلاب اسلامی و ارزش های آن، فرهنگ غرب را با تقویت معنویت و توجه به مقدسات به چالش کشیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: دشمنی های نظام سلطه و غرب با تفکر انقلاب اسلامی و نظام اسلامی ادامه خواهد داشت لیکن برای مقابله با این توطئه ها باید خود را مجهز به علم و تقوا و معنویت کرده و شرایط جامعه را برای آحاد مردم تبیین کنیم.
وی با بیان اینکه روحانیت وظیفه رصد توطئه های دشمنان را دارد اضافه کرد: اگر امروزه چیزی از آموزه های دینی و ارزش های اسلامی باقی مانده، همه به برکت مجاهدت روحانیون و علما در طول تاریخ است.
حجت الاسلام مروی با اشاره به تاکیدات رهبری در خصوص لزوم هوشیاری در برابر هجمه های فرهنگی دشمن گفت: دشمن با ایجاد چالش و شبهات در جامعه در صدد بدبین کردن جوانان نسبت به دینی، اعتقادات مذهبی و ایجاد بی تفاوتی در برابر مسائل جامعه و تغییر ارزش ها در نزد مردم است.
وی افزود: امروز شمشیرها غلاف شده و کتاب ها به میدان آمده و هجمه های دشمن در قالب فرهنگ غربی در جامعه در حال گسترش بوده و ایستادگی در برابر این توطئه ها مستلزم هوشیاری آحاد جامعه است.
نماینده ولی فقی در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز نیز در این آیین با اشاره به جایگاه روحانیت در ترویج فرهنگ اسلامی در جامعه گفت: طلابی که به لباس روحانیت درآمده و در کسوت سربازی امام زمان (عج) خدمت خواهند کرد؛ باید ویژگی های بارز شخصیت بزرگ پیامبر اکرم (ص) را الگوی خود قرار دهند.
حجت الاسلام سیدمحمدعلی آل هاشم افزود: وجود روحیه عفو بخشش در کنار محبت و مهربانی خصایل نیک پیامبر اسلام (ص) بود که باید الهام بخش آحاد جامعه قرار گیرد.
وی اظهارکرد: پیامبر اکرم (ص) همواره نمونه برجسته اخلاق انسانی و شایسته ترین الگو برای بشریت در راه کمال و تعالی انسان هاست.
به گزارش ایرنا، در این آیین و همزمان با سالروز میلاد با سعادت پیامبر اکرم (ص)، 19 نفر از طلاب حوزه های علمیه مراغه به لباس روحانیت ملبس شدند.
هم اکنون پنج حوزه علمیه برادران و خواهران در شهرستان مراغه فعال است.
شهرستان مراغه با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 127 کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان شرقی واقع است.
خبرنگار: ابراهیم مطلوبی**تنظیم:عیسی عطاپور** انتشار: محمد عزیزی راد
3077/7487/518

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۲۶۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: در بحث جمعیت ابتدا تشکر می‌کنم از مجموعه‌های فعال فرهنگی و حلقه‌های میانی، مدیر کل امور بانوان استانداری همدان که زحمات زیادی در حوزه جمعیت در استان کشیدند.

وی ادامه داد: ریشه اصلی جمعیت به فرهنگی که به صورت تاریخی در جامعه ریشه دار شده بر می‌گرد و با توجه به شعارهایی که در دهه هفتاد مطرح شده و حتی قبل از انقلاب در فضاهای شهری بین اقشار مختلف مطرح بوده که فرزند کمتر را نماد روشنفکری نماد امروزی بودن می‌دانستن و متأسفانه این فرهنگ همچنان حاکم است مشکل اصلی جمعیت در جامعه را فرهنگی دانستند.

شعبانی با اشاره به اینکه بعضی‌ها مسائل اقتصادی را در بحث مسئله جمعیت بیان می‌کنند، افزود: شاید برای بعضی خانواده‌ها اقتصاد مهم باشد اما یک نکته وجود دارد که ضعف اقتصاد بر این نگاه فرهنگی تأثیر گذاراست اما ریشه اصلی همان مسئله فرهنگی است که به اندیشه و جهان بینی جامعه برمیگردد که شاید نیازمند اصلاح باشد.

امام جمعه همدان تصریح کرد: نکته حائز اهمیت توجه به عملکرد خانه های بهداشت و مراکزی که در علوم پزشکی به صورت مستقیم با خانم های باردار در ارتباط هستند این مجموعه‌ها در اصلاح فرهنگ بسیار تأثیرگذار هستند و وزارت بهداشت و درمان یکی از مهمترین ارکانی است که می‌تواند در اصلاح این شرایط کمک کند.

وی اظهار کرد: هر چقدر حلقه های میانی تلاش بکنند خانه‌های بهداشت و پزشکان که جامعه به آنها مراجعه می‌کنند در این موضوع مؤثرتر هستند.

شعبانی در پایان گفت: باید دقت کرد که ما در حوزه جمعیت از کجا ضربه خورده ایم از همانجا درصدد اصلاح شرایط باشیم.

کد خبر 6090771

دیگر خبرها

  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی
  • ضرورت مشارکت همه جانبه متولیان عفاف و حجاب در جامعه
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • ایستادگی امروز مردم غزه برآمده از ایثارگری‌های شهدای انقلاب اسلامی است
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • روش‌های قهری در ارتباطات فرهنگی جوابگو نیست
  • مبانی تئوری و فکری محکم اسلام علت ماندگاری انقلاب اسلامی است
  • عیار تسلیم‌ناپذیری دربرابر ظلم