Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان سلمان کرمی مسئول اداره حفاظت محیط زیست منوجان گفت: اخیرا مشاهده می شود کشاورزان در مزارع خود جهت گرم نگهداشتن محیط کشاورزی و جلوگیری از سرما زدگی محصولات بدترین و پرخطرترین راه حل را پیش میگیرند و اقدام به آتش زدن لاستیک های فرسوده میکنند

وی افزود: این اقدام سبب تولید گازهای سمی شده و آلودگی هوا و تخریب محیط زیست را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی گفت: وجود مواد سمی فراوان از قبیل اکسیدهای گوگرد، اکسیدهای نیتروژن، اکسیدهای کربن، هیدوکربن های فرار و هیدرو کربن های پلی آروماتیک و سایر ترکیبات گاز های مضر ناشی از سوزاندن لاستیکهای فرسوده، اثرات مخربی بر سلامتی انسان خصوصا افراد سالخورده و کودکان و موجودات زنده و محیط زیست دارد.

مسئول اداره حفاظت محیط زیست شهرستان تصریح کرد: این گازهای مخرب و کشنده تا شعاع چند کیلومتری در فضا پراکنده شده و شاید با چشم دیده نشوند ولی بشدت برای کودکان و افرادی که بیماریهایی ریوی تنفسی و دارند خطرناک است.


وی از کشاورزان فهیم خواست تا بخاطر سلامت کودکان خود و سایرین این کار را ترک کنند تا خدای ناکرده شاهد حوادث ناگواری نباشیم

انتهای پیام/س

 

 

آتش زدن لاستیک های فرسوده موجب تولید گازهای سمی می شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • سند جامع مدیریت پسماند ایلام تهیه می‌شود
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • پلمب دو واحد آلاینده غیر مجاز تولید زغال در رباط کریم 
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد