Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که طی هفته‌ گذشته قیمت تخم مرغ افزایش یافته بود و در برخی از نقاط پایتخت به شانه‌ای ۱۵ هزار تومان و دانه‌ای ۵۰۰ تا ۶۰۰ تومان رسیده بود،مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران مرغ تخم‌گذار، عامل این گرانی را تصمیمات نادرست برخی از دستگاه‌های نظارتی از جمله سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان دانست و اعلام کرد که به زودی با توزیع تخم مرغ ارزان قیمت، بازار متعادل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌ گزارش ‌ایسنا، در هفته‌ گذشته قیمت تخم مرغ در برخی از نقاط پایتخت به شانه‌ای ۱۵ هزار تومان و دانه‌ای ۶۰۰ تومان رسیده بود و این افزایش قیمت کم کم به دیگر نقاط شهر نیز کشیده می‌شد. این‌ در حالی است که اتحادیه مرکزی مرغداران مرغ تخم گذار در راستای قانون تمرکز وظایف بازرگانی بخش کشاورزی موظف به تنظیم بازار از طریق تامین به موقع محصول شده است.

اما رضا ترکاشوند، مدیرعامل این اتحادیه در این باره به ایسنا، گفت‌: حدود ۱۰ روز گذشته و قبل از این که قیمت تخم مرغ به این حد برسد، تقاضا کردیم تا این محصول را به صورت عرضه مستقیم در بازار به ویژه‌ میادین میوه و تره بار توزیع کنیم، اما مسئولان سازمان میادین به ما اعلام کردند که  سازمان حمایت قیمت مصوبه پایین تری برای تخم مرغ را ابلاغ کرده است و با این  قیمت امکان توزیع وجود ندارد.

وی افزود: در آن برهه زمانی اعلام آمادگی کردیم که هر شانه تخم مرغ را ۱۲ هزار تومان در میادین میوه و تره بار به صورت شیرینگ پک شده توزیع کنیم تا شانه‌ای ۱۲ هزار و ۶۰۰ تومان به دست مصرف کنندگان برسد، اما مسئولان سازمان حمایت اجازه این کار را به ما ندادند تا این  که شاهد افزایش قیمت این محصول بودیم و در نهایت نیز در طی چند روز گذشته در ستاد تنظیم بازار مصوب کردیم تا در حاشیه بازار بتوانیم تخم مرغ را به قیمت شانه‌ای ۱۱ هزار و ۶۰۰ تومان به صورت شیرینگ پک نشده به دست مصرف کنندگان برسانیم که البته از امروز (پنجشنبه) آمادگی خود را برای عرضه این محصول اعلام کرده‌ایم، اما  هنوز سازمان حمایت به عوامل خود این مساله را اعلام نکرده بود و امیدواریم که در روزهای آینده توزیع تخم مرغ برای به تعادل رساندن بازار آغاز می‌شود.

رئیس اتحادیه مرکزی مرغداران مرغ تخم گذار در ادامه‌ صحبت‌های خود همچنین، تصریح کرد: در زمینه بسیاری از محصولات کشاورزی به ویژه‌ تخم مرغ با توجه به رقابتی بودن آن بازار و سیستم عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت این محصول پروتئینی است. بنابراین بسیاری ادبیات بازار را نمی‌دانند و چنین تفکراتی در سیستم نظارتی و بین مردم وجود دارد، اما به هیچ وجه نباید این مساله را مطرح کرد که تولید کننده محصولش را گران می فروشد.

وی اظهار کرد:  چرا که در بازار رقابتی تخم مرغ، تولید کننده تعیین کننده قیمت نیست. بنابراین باید با فراغ بال اجازه داد تا تولید افزایش یابد و بخش خصوصی به ویژه‌ اتحادیه مرکزی مرغداران مرغ تخم گذار به عنوان متولی تنظیم بازار بتواند در حاشیه این بازار با برقرار کردن تعادل در سیستم عرضه و تقاضا قیمت را کنترل کند. امیدواریم که با آغاز توزیع تخم مرغ  قیمت نیز متعادل نیز شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۵۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جواد کرمی در جلسه تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه رسالت اصلی تنظیم بازار کاهش التهاب بازار است افزود: برای رصد و مدیریت منظم بازار در کنار همکاری مردم لازم است قبل هر اتفاقی در عرصه ی عرضه و تقاضا  آسیب شناسی و پیشگیری شود.

وی افزود: باتوجه به افزایش کرایه خودرو های حمل و نقل عمومی در سطح شهر لازم است نظارت ها در این حوزه نیز افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مدیریت جمع آوری سیب صنعتی در استان بیان کرد: سیب تولیدی در استان بر پایه صادرات تولید می شود و تمامی محصول قابلیت استفاده در آذربایجان غربی ندارد هرچند در این زمینه ظرفیت های خوبی در بخش فراوری وجود دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته قیمت سیب صنعتی بسیار مطلوب بود گفت: جمع آوری بهداشتی این محصول خواسته شهروندان بود که بعد از تلاش های بسیار و همکاری سردخانه داران محقق شد.

کرمی درباره صادرات سیب نیز گفت: استانداری تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار سیب درختی در ماههای گذشته انجام داده است حتی عوارض ۳۵ درصدی وضع شده برای این محصول نیز اعمال نشد تا بازار مدیریت شود.

وی افزود: کشاورزان بخش عمده ای از سیب درختی تولیدی خود را در ایام عید عرضه کردند و براساس اطلاعات سامانه جامع انبارها میزان سیب موجود در استان ارزیابی و به‌زودی این اطلاعات نشر خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ ارزان‌ترین گوشی هوشمند بازار
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • دلیل عرضه طلای تقلبی در بازار چیست؟
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان