Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به غیر مجاز بودن برخی مواد غذایی موجود در بازار گفت: مردم از خرید محصولات غذایی غیر مجاز و غیر بهداشتی خودداری کنند.

دکتر کامبیز حسن زاده روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: معاونت غذا و دارو تقلبی و غیر مجاز بودن عسل با نام تجاری شهد ناب با شماره پروانه ساخت جعلی 25421 /15 را تایید کرده است لذا شهروندان از خرید این محصول خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در هنگام خرید باید به آرم تجاری کالا و تاییدیه وزارت بهداشت توجه کرد، افزود: نشانگرهای تغذیه بر روی محصولات غذایی سالم و قابل مصرف نصب شده و مردم هنگام خرید حتما به برچسب و نشانگر رنگی کالا، پروانه ساخت، شناسه کارگاهی، تاریخ تولید و انقضای آن توجه کنند.
دکتر حسن زاده به مردم توصیه کرد برای اطمینان از سلامت کالاها حتما از مراکز معتبر اقدام به خرید کرده و از دست فروش ها و مراکزی که فاقد مشخصات بهداشتی هستند، خرید نکنند.
به گزارش ایرنا، نشانگرهای رنگی تغذیه ای بر روی برچسب محصولات غذایی مطابق ضوابط و قوانین سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تدوین شده و دارای تاریخ تولید و پروانه ساخت معتبر است.
این نشانگرهای رنگی به مصرف کننده کمک می کند به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی انتخاب آگاهانه داشته باشد.
رنگ قرمز، بیانگر میزان زیاد؛ رنگ زرد(نارنجی) بیانگر میزان متوسط و رنگ سبز، بیانگر میزان اندک این شاخص‌ها در محصول غذایی است.
خبرنگار: شیوا اردلان منش ** انتشار دهنده: مجید سلیمانی
7352/9102

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی مه‌ولات گفت: برای سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲، ۱۷میلیارد تومان غرامت در بخش کشاورزی مه ولات پرداخت شده است.

هادی ساربان ۱۱ اردیبهشت در جلسه ستاد بیمه محصولات کشاورزی و دام این شهرستان به پرمخاطره بودن بخش کشاورزی و وقوع خشکسالی در سال‌های اخیر و همچنین اهمیت بیمه در بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی گفت: در بیمه‌های کشاورزی ۶۵ درصد حق بیمه توسط دولت و کمتر از ۳۵ درصد توسط کشاورز پرداخت می‌شود که در سال گذشته طبق گزارش صندوق بیمه محصولات کشاورزی کل حق بیمه پرداختی توسط کشاورزان ۷.۹ میلیارد تومان بوده در حالی که ۱۷ میلیارد تومان به بیمه‌گذاران غرامت پرداخت شده است.

مدیر جهاد کشاورزی مه ولات خشکسالی و سرما را از مهمترین عوامل خسارت‌زای سال گذشته دانست و از کشاورزان خواست برای ضمانت، محصولات کشاورزی خود را بیمه کنند.

مدیرعامل صندوق بیمه محصولات کشاورزی در این جلسه اظهار کرد: این صندوق در سال گذشته ۱۵ محصول را تحت پوشش بیمه قرار داده که از این تعداد ۸ محصول در سال گذشته خسارت دیده و در این بین بیشترین غرامت پرداختی مربوط به محصول پسته به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان است.

خزاعی در پایان از اقساطی شدن حق بیمه محصولات کشاورزی و تخفیفات ویژه حق بیمه در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در سال زراعی جدید در شهرستان مه ولات تاکنون ۸۱۱ فقره بیمه‌نامه برای ۱۳ محصول صادر شده است که بیشترین تعداد مربوط به محصول پسته ۵۷۱ فقره و به مساحت ۲۴۰۵ هکتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ذبح‌کننده غیرمجاز دام در خرمشهر محکوم به پرداخت جزای نقدی شد
  • معدوم‌سازی بیش از ۲۳۰ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد در لامرد
  • چرا این ماده غذایی کالا‌ی مورد علاقه سارقان است؟
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • شناسه دار شدن محصولات آرایشی و بهداشتی
  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود