Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - صادق خان شهردار لندن بر لزوم اتحاد همگاني مسلمانان در برابر توهين هاي رئيس جمهوري آمريکا تاکيد کرد و گفت:دونالد ترامپ چيزي از ديپلماسي نمي داند.
به نوشته روزنامه پرشمارگان پاکستاني داون ، صادق خان امروز (پنجنشبه) در سفر به پاکستان و شهر لاهور در گفت و گو با جئو نيوز از تصميم ترامپ در مورد بيت المقدس انتقاد کرد و گفت که او نمي داند با اين اقدام، چه تخلف و اقدام نادرستي را مرتکب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با تاسف بار خواندن تصميم ترامپ مبني بر به رسميت شناختن بيت المقدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي گفت:همه جهانيان بايد در برابر اين اقدام و توهين ها متحد شده و به ترامپ بفهمانند که دچار اشتباه شده است.
شهردار لندن بر لزوم اقدام سازمان ملل و جهانيان براي تغيير موضع ترامپ از اين تصميم تاکيد کرد.
صادق خان همچنين تصميم رئيس جمهوري آمريکا درباره قدس را خطرناک عنوان کرد و ادامه داد:در اين مورد بسيار نگران هستم.
حضور صادق خان شهردار لندن به پاکستان نخستين سفر رسمي اين مقام به اين کشور است.
وي در سفر به لاهور با شهباز شريف سر وزير ايالت پنجاب پاکستان نيز ديدار و گفت و گو کرد.
رئيس جمهوري پاکستان نيز روز پنجشنبه با محکوميت اقدام دونالد ترامپ رييس جمهوري آمريکا در خصوص به رسميت شناختن بيت المقدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي، از ترامپ خواست از تصميم خود صرفنظر کند.
همچنين سراج الحق رئيس حزب جماعت اسلامي پاکستان و علامه راجا ناصر عباس جعفري رييس حزب وحدت مسلمين پاکستان با محکوميت اقدام ترامپ در خصوص بيت المقدس، اعلام کردند که فردا (جمعه) در سراسر اين کشور در اعتراض به تصميم ترامپ در مورد بيت المقدس راهپيمايي سراسري برگزار مي کنند.
وزارت امور خارجه پاکستان و دفتر نخست وزير اين کشور نيز چهارشنبه شب با انتشار بيانيه مطبوعاتي با اين اقدام ترامپ مخالفت کردند.
به گزارش ايرنا دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا چهارشنبه پانزدهم آذرماه اعلام کرد که بيت المقدس را به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي به رسميت مي شناسد.
وي در سخناني در کاخ سفيد گفت:از وزارت خارجه مي خواهم که آماده شود تا انتقال سفارت آمريکا از تل آويو به بيت المقدس را آغاز کند.
با وجود مخالفت هاي گسترده جهاني و منطقه اي، رئيس جمهوري آمريکا روز چهارشنبه تصميم خود را براي به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و شروع روند انتقال سفارت اين کشور از تل آويو به قدس اعلام کرد.
کنگره آمريکا در 23 اکتبر 1995 طرح انتقال سفارت آمريکا به قدس را تصويب کرد.
دولت هاي مختلف آمريکا از آن زمان تاکنون از اجراي اين مصوبه کنگره امتناع کرده اند. ترامپ در تبليغات انتخابات رياست جمهوري آمريکا وعده داده بود که اين مصوبه را اجرا کند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۱۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند

استاندار کرمان با تحسین اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش «شهردار شو» با حضور دهه هشتادی‌ها گفت: انقلاب اسلامی از روز اول تکیه اصلی‌اش بر نسل جوان و نوجوان بود و این اقدام کار بسیار بزرگ و منحصربفرد و فراموش شده‌ای بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، محمدمهدی فداکار امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان با تحسین اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان در راه‌اندازی پویش شهردار شو با حضور دهه هشتادی‌ها، اظهار کرد: انقلاب اسلامی از روز اول تکیه اصلی‌اش بر نسل جوان و نوجوان بود و این اقدام کار بسیار بزرگ و منحصربفرد و فراموش شده‌ای بود.

وی با بیان اینکه در جنگ تحمیلی به عنوان اولین بحران کشور بعد از انقلاب که به قول شهید سلیمانی بهترین فرصت‌ها در آن فراهم شد، عمده رزمندگان همین نسل جوان بودند و افزود: مردم توقعات متعدد دارند شاید یک شهردار نتواند پاسخگوی همه انتظارات باشد، اما وقتی جمع زیادی مشارکت می‌کنند پاسخگویی بهتر می‌شود و پیامد تصمیماتشان را هم می‌پذیرند.

استاندار کرمان خطاب به دهه هشتادی‌ها حاضر آن‌ها را مدیران فردای جامعه دانست که شهامت به خرج دادند و مسئولیت شهردار محله را پذیرفتند و گفت: راه‌اندازی این پویش با محوریت مسجد اتفاق خوشایندی بود که موجب تقویت رابطه مسجد با نوجوانان و جوانان شد.

در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان که با حضور دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت، استاندار کرمان در تالار خیام دانشگاه حضرت ولیعصر (عج) برگزار شد، گروه سرود پسران سلیمانی به سرپرستی بلال حسنی به اجرای برنامه پرداختند و از رئیس و اعضای شورای شهر رفسنجان نیز به مناسبت روز ملی شوراها تقدیر شد.

مجید کهنوجی شهردار رفسنجان در این مراسم با تشکر از شورای شهر مردمی گفت: اگر شهرداری موفقیتی دارد، به خاطر نیت الهی و حمایت شورا از شهردار و شهرداری است.

کد خبر 748901

دیگر خبرها

  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • آذربایجان‌غربی جز استان‌های پیشرو در توسعه دیپلماسی منطقه‌ای است
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • ادعای فعالیت نظامی چین در تنگه تایوان پس از پایان سفر بلینکن
  • سقوط ین با اقدام بانک ژاپن