Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کارشناسان حاضر در کنفرانس سازمانهاي مردم نهاد و کار داوطلبانه بر ضرورت تقويت انسجام اجتماعي تاکيد کردند.
به گزارش جام نيوز، پنل سوم کنفرانس «سازمانهاي مردم نهاد و کار داوطلبانه» با موضوع عوامل موثر بر ترويج فعاليت هاي داوطلبانه برگزار شد.
در اين برنامه که با حضور مريم رسوليان، عضو هيات مديره مجتمع آموزشي رعد، نوش آفرين انصاري، عضو بازنشسته هيات علمي دانشگاه تهران و عضو شوراي کتاب کودک، مسعود حبيبي، رييس سازمان جوانان هلال احمر و محمد نصيري، مديرکل خيرين و موسسه هاي خيريه سلامت وزارت بهداشت برگزار شد؛ مسعود حبيبي با اشاره به اهميت ترغيب افراد به انجام فعاليت داوطلبانه، گفت: ابتدا بايد ديد که انگيزه فعاليت هاي داوطلبانه چيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

يکي از آنها انگيره هاي بشردوستانه است، يکي ارضاي حس شخصي، ديگري انگيزه هاي شغلي و يا اجتماعي و يا حتي معنوي است.
وي ادامه داد: در زلزله کرمانشاه حادثه اي که منجر شد تا گروه هاي زيادي به صورت داوطلبانه وارد کار شوند، همين نيروها را يک ماه ديگر، نمي شود براي کار در منطقه زلزله زده پيدا کرد، متاسفانه انسجام اجتماعي پايين است، سوال اينجاست که ما چه کاري بايد انجام دهيم تا فعاليت هاي داوطلبانه استمرار داشته باشد؟ بايد پوزيشن هاي لازم را براي فعاليت هاي داوطلبانه فراهم کنيم، بايد توانايي جذب نيروي تازه را داشته باشيم، افراد را توانمند کنيم، از آنها حمايت کنيم، داوطلبان را تحت پوشش بيمه قرار دهيم، اگر خسارتي به آنها وارد شد، آن را جبران کنيم.
در ادامه نوش آفرين انصاري، عضو بازنشسته هيات علمي دانشگاه تهران و عضو شوراي کتاب کودک، به نقش دولت در فعاليت هاي داوطلبانه اشاره کرد و گفت: اولين تلاش بايد اين باشد که دولت براي کار سازمان هاي مردم نهاد ارزش قائل شود، خيلي خوب است اگر سازمان هاي مردم نهاد در درون دولت نقشي پيدا کنند. از سوي ديگر، دولت بايد مشخص کند که از چه راه هايي مي تواند جامعه را از ارزش کار داوطلبانه آگاه کند؟ چه برنامه هاي براي اين بخش دارد؟»
وي به منسجم نبودن فعاليت داوطلبانه اشاره کرد و ادامه داد: حضور داوطلب فقط نبايد در بحران باشد، در زندگي روزمره هم بايد اين افراد فعال باشند.
همچنين محمد نصيري، مديرکل خيرين و موسسه هاي خيريه سلامت وزارت بهداشت، هم به عنوان آخرين سخنران اين پنل، سخنراني خود را با اين جمله شروع کرد که تعريف درستي از کار داوطلبانه وجود ندارد و گفت: ما در بخش قوانين مرتبط با فعاليت هاي داوطلبانه نواقصي داريم، هيچ نيرويي به اندازه داوطلب در پيشبرد اهداف خيريه موثر نيست. ما بايد اين حس را در داوطلب ايجاد کنيم که وجودش مفيد است.
مهر
115

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۴۷۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟

به گزارش همشهری آنلاین، عبدالمطهر محمدخانی؛ رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران در روزنامه همشهری نوشت، روسای جمهور در ادوار مختلف، سفرهای استانی به بخش‌های مختلف کشور را در دستور کار داشتند اما کلانشهر «تهران» به‌دلیل آنکه پایتخت و محل حضور وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است، هرگز جایگاهی در برنامه‌ها نداشت و از این‌رو شهرداری در همه ادوار تنها هزینه حضور دولت را پرداخت می‌کرد و در مواجهه با گره‌های موجود نمی‌توانست دولت را تمام‌قد با خود همراه کند که این روند مشکلات بسیاری را به تهران تحمیل کرد.
از سوی دیگر، شهرداری در برخی پروژه‌ها نیاز به همراهی دولتمردان دارد که هرگز از سوی دولت‌های گذشته عملیاتی نشده است. حضور شهردار تهران در هیأت دولت از همان روزهای ابتدایی رهاوردهای بسیاری برای شهر داشته ‌که یکی از آنها همراهی دولت برای انعقاد قراردادهای واردات واگن و وسایل حمل‌ونقل برقی و همچنین بازدید رئیس‌جمهور از جنوب پایتخت بود. روز پنجشنبه در یک رخداد کم‌نظیر، دولت سیزدهم تصمیم گرفت تا از بخش‌های مختلف جنوب تهران بازدیدی داشته باشد و طی دیدار با مردم، گره از مشکلات شهروندان باز کند؛ بازدیدی که برای نخستین‌بار طی ادوار مختلف انجام شده بود و شهروندان توانستند دغدغه‌های خود را با رئیس‌جمهور، وزرا و مدیران شهری به‌صورت همزمان در میان بگذارند. در این میان رئیس‌جمهور، وعده افتتاح چند مرکز درمانی و بیمارستانی را به مردم منطقه۱۷ داد؛ منطقه‌ای که در این زمینه دچار کمبود سرانه است. نوسازی بافت فرسوده نیز یکی از دغدغه‌های مردم در جنوب شهر تهران است که ارائه بسته‌های تشویقی و هماهنگی با شهرداری برای نوسازی در دستور کار رئیس‌جمهور قرار گرفت. مسئله کمبود برق و خاموشی نیز دیگر دغدغه مردم تهران به‌خصوص در فصل تابستان است که رئیس‌جمهور در این خصوص عنوان کرد: «با تولید ۸۰۰۰مگاوات برق، ناترازی رفع شده است.» همچنین بحث وجود بافت مسکونی در حریم ریلی راه‌آهن دیگر مطالبه شهروندان بود که دولت برنامه‌های خود را برای رعایت حریم ریلی و حل پلاک‌های مسکونی‌ تشریح کرد. در این دیدار خبری خوش به پایتخت‌نشینان داده شد: ۱۳هزار پلاک در منطقه۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به‌عنوان پلاک فرسوده هستند و درصورت موافقت هیأت دولت با امکان ساخت‌وساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود و امکان ساخت ۳۰هزار واحد مسکونی فراهم خواهد شد. وزیر کشور نیز به همراه مدیران شهری بازدیدی از عملیات عمرانی فاز دوم پروژه بزرگراه شهید بروجردی، ابرپروژه باغ‌راه حضرت فاطمه زهرا(س) و شن‌چاله‌ها داشت که برای رفع معارضان پروژه بروجردی نیز دستوراتی از سوی وی صادر شد. همچنین بنا شد تا دولت طرحی برای انتقال بازار آهن شادآباد ارائه کند. صیانت از حریم پایتخت دیگر موردی بود که در این بازدید بر آن تأکید شده است. یکی دیگر از موضوعاتی که سال‌ها مردم منطقه۱۷ را درگیر کرده، وجود تیرهای برق معارض و فرسوده بود و حضور این تیرها باعث سختی رفت‌وآمد خودروهای امدادی می‌شد که رئیس‌جمهور دستور جمع‌آوری این تیرها را دادند. بازدید صورت‌گرفته در ششم اردیبهشت‌ماه، آورده‌های بسیاری برای پایتخت‌نشینان به‌خصوص مردم جنوب شهر داشت و به یاری خدا، گره مشکلات چندین و چندساله پایتخت ‌باز خواهد شد. به‌نظر می‌رسد طی ادوار مختلف شهرداری این هماهنگی بین مدیریت شهری و دولت در نوع خود کم‌نظیر است و پیوند دولت خدمتگزار و شهرداری تهران با یکدیگر را می‌توان به‌عنوان مسیری برای بهبود چالش‌های موجود در پایتخت دانست که به‌عنوان یک الگو برای ادوار بعدی درنظر گرفته خواهد شد.

کد خبر 847383 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها علیرضا زاکانی شهرداری شهردارى تهران تهران

دیگر خبرها

  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • لزوم حضور به موقع در بحران‌های طبیعی/وقوع۳۰ آتش‌سوزی در مراتع سقز
  • تولید ۲ هزار و ۶۰۰ متر مربع فرش درخراسان‌شمالی
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • شوخی کرگر و آنری با کیت عبدو در مورد امکان حضور منچستریونایتد در لیگ کنفرانس اروپا / فیلم
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • کاهش واردات و توسعه صادرات؛ راهبرد مهم فعالیت مناطق آزاد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد