Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان گفت: می‌توان برفراز دانشگاه شد و از بام آن، تعالی و پیشرفت و یا تنزل و سقوط ارزش‌های یک جامعه را مشاهده کرد؛چرا که دانشجویان، پیشرو و نمایندگان فرهیخته جامعه هستند. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اصفهان، احمد آذین، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان در ویژه‌برنامه بزرگداشت روز دانشجو و میلاد پیامبر مهر و رحمت محمد مصطفی(ص) در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) ضمن تبریک میلاد حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع) و گرامی‌داشت روز دانشجو، گفت: دانشجویان با حضور فعال خود در همه صحنه‌ها نقش موثری در رشد و بالندگی جامعه ایفا می‌کنند؛ از این رو بی‌تفاوتی دانشجو نسبت به تحولات جامعه باعث سقوط ارزش‌ها و حساسیت آن‌ها نسبت به مسائل، رشد و بالندگی را به ارمغان می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آذین افزود: وظیفه دانشجویان فقط مطالعه و تحصیل علم نیست؛ بلکه دانشجو باید دغدغه‌مند بوده و با دقت مسائل جامعه خود را رصد کرده و با حضور فعال در همه صحنه‌ها به فکر هدایت و راهنمایی جامعه خود باشد.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ضمن گرامیداشت روز دانشجو به‌عنوان سرآغاز جنبش دانشجویی خاطر نشان کرد: 16 آذر ماه 1332 و فقط 4 ماه پس از کودتای ننگین و سیاه 28 مرداد، دانشجویان دانشگاه تهران به سفر معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران اعتراض کردند و سه تن از دانشجویان به نام‌های مصطفی بزرگ‌نیا، احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی به شهادت رسیدند و این روز سرآغازی بر حق‌طلبی، استکبار ستیزی و وطن‌پرستی دانشجویان در مقابل بیگانگان شد.
وی افزود: تهدیدگران استقلال کشور و سلطه‌طلبان از جمله آمریکا و انگلیس در طول تاریخ معاصر ایران و در حوادثی از جمله سقوط دولت ملی دکتر مصدق و ایجاد دیکتاتوری محمد رضا پهلوی، نقش فعال و موثری ایفا کردند اما در این بین مبارزه مستمر دانشجویان با استبداد، استعمار، سلطه‌گری و آمریکا ستیزی زمینه‌ساز روشنگری دیگر اقشار جامعه بود.
آذین با اشاره به نقش‌آفرینی دانشجویان و جوانان در جامعه خاطرنشان کرد: حضور پرشور و شعور دانشجویان و جوانان در مبارزات پیش از انقلاب در مقابل رژیم ستم شاهی، ایثار و شهادت در دوران دفاع مقدس و در امتداد آن جان‌فشانی و از خودگذشتگی در مبارزه با پدیده شوم و خبیث داعش به عنوان مدافعان حرم اهل بیت(ع)، از مهمترین نقش‌آفرینی‌های جوانان پاک، انقلابی و استبداد ستیز ما است و به داشتن چنین جوانانی افتخار می‌کنیم.
حجت‌الاسلام عباسعلی حیدری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان اصفهان نیز در این مراسم ضمن تبریک زاد روز خجسته نبی مکرم اسلام(ص) و امام جعفر صادق(ع) و روز دانشجو گفت: 16 آذر یادآور حماسه‌آفرینی دانشجویان استکبار ستیز دانشگاه تهران در سال 1332 است که این روز را نقطه عطفی در پدید آمدن جنبش دانشجویی در کشور بدل ساختند.
وی افزود: دانشجو قشری پیشگام و پیشرو در تمام فعالیت‌های جامعه است چون دانشجو نسبت به درد‌های جامعه حساسیت دارد و این حساسیت مانع از انفعال او می‌شود، از این‌رو است که دانشجو نمادی از پویایی، نشاط، انگیزه و عمل در عین آگاهی است.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به سخن شهید بهشتی مبنی بر اینکه دانشجو موذن جامعه است، اگر خواب بماند نماز ملت قضا می‌شود خاطرنشان کرد: دانشجو باید آگاه‌ترین فرد جامعه باشد و اطلاعات کاملی از اوضاع سیاسی، دینی و اجتماعی جامعه خود و مسایل روز جهان داشته باشد و اگر اینگونه نباشد جامعه متضرر می‌شود.
حجت‌الاسلام حیدری تصریح کرد: اگر دانشگاه به عنوان یک مبداء تحول، در حد انتظار نباشد، جامعه ما نیز به حدانتظار و پیشرفت نمی‌رسد چون دانشگاه و دانشجو نماد آگاهی جامعه هستند و اگر به تاریخ معاصر ایران نگاه کنیم در راس هر حرکتی نقش دانشجویان، محور، پایه و اساس بوده است و پس از انقلاب اسلامی نیز نه تنها جنبش‌های دانشجویی منفعل نشدند بلکه در فضای بازتری به فعالیت و دفاع از آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی پرداختند.
وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: انتظار از شما دانشجویان عزیز در این مجموعه علمی و دانشگاهی این است که به عنوان فرهیختگان جامعه اسلامی، روحیه استکبار ستیزی و مطالبه‌گری را توام با بصیرت در رویدادهای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی جامعه و جهان، در خود پرورش دهند.
به گزارش دانشجو، در این مراسم با شکوه که با استقبال  پرشور دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) همراه شد،  اجرای برنامه‌های متنوع از جمله اجرای سرود، برگزاری مسابقه، استنداپ کمدی، سخنرانی فعالان دانشجویی و تجلیل از دانشجویان برتر در زمینه‌های علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۳۶۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مراسم بزرگداشت مقام و هفته معلم با حضور سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، هیئت رئیسه دانشگاه، استادان، کارکنان و دانشجویان با تجلیل از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با محور «زندگی پاک بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا»  در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سعید رازقی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در این مراسم اظهار کرد: حوزه کار با استادان و معلمان، بهترین حوزه فعالیتی و ارتباطی در جامعه است.

وی با بیان اینکه دوران دانشجویی، به‌ویژه دوره کارشناسی، دورانی ویژه، خاطره‌انگیز و متفاوت از همه سال‌های تحصیل است به دانشجویان توصیه کرد: این دوران فرصتی طلایی برای دانشجویان بوده و باید از تجربه و علم استادان نهایت بهره را ببرند. استادان برای دانشجویان، الگو و نماد هستند. بی‌شک تأثیر کلام، لحن گفتار، پوشش، رفتار و اعمال استادان تا سالیان سال بر روح و روان دانشجویان اثرگذار باقی خواهد ماند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به سلسله نیاز‌های انسان ازنظر آبراهام مازلو (نظریه انگیزشی در علم روانشناسی) اضافه کرد: باید تلاش کرد تا دانشگاه در کنار تدریس علوم و دانش، به معنای واقعی محل تربیت و فرهنگ‌سازی در جامعه باشد تا بتوان خودباوری و خودشکوفایی که مبحث رأس این هرم است را به منصه ظهور رساند.

استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد

یکی از استادان پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر نیز درباره زندگی پاک با استفاده از غزلی از حافظ بر بنیاد روانشناسی مثبت‌گرا با بیان اینکه استاد بدون حضور دانشجو معنایی ندارد،‌ گفت:‌ نزدیک به سه دهه است که بیش از گذشته زندگی انسان با مقوله زندگی پاک آمیخته و در شرایط کنونی جهان و وجود هجمه‌های مختلف و ناپاکی‌های بسیار، برگزیدن راه و رسم پاکی در زندگی و ادامه دادن به آن بسیار سخت شده و باید به فردی که در این سلوک زندگی می‌کند، هزاران آفرین گفت.

عباس عاشوری‌نژاد با بیان اینکه ناپاکی‌های بسیار دور تا دور زندگی‌ها را فراگرفته و هیچ جا از گزند آثار مخرب آن در امان نمانده، عنوان کرد: این نفوذ در امور، حتی به نهاد‌های مقدسی همانند مدرسه و دانشگاه نیز رسوخ پیدا کرده و افرادی را که مسیر صحیح زندگی را برای خود برگزیده‌اند را تحت‌فشار قرار داده است. این عیب روزگار کنونی، یک حسن نیز محسوب می‌شود در این فشارها، زمانی که انسان مرحله‌ای از زندگی خود را با همه فشارها با پاکی به پایان می‌رساند، قطعاً حلاوت و رضایت بیشتری در خود احساس خواهد کرد.

وی با قرائت غزلی از حافظ شیرازی عنوان کرد: «لسان‌الغیب» می‌فرماید:«کمتر از ذره نه‌ای پست مشو مهر بورز / تا به خلوتگه خورشید رسی چرخ‌زنان / بر جهان تکیه مکن ور قدحی می‌داری / شادی زهره‌جبینان خور و نازک‌بدنان / پیر پیمانه‌کش من که روانش خوش باد / گفت پرهیز کن از صحبت پیمان‌شکنان / دامن دوست به دست آر و ز دشمن بگسل / مرد یزدان شو و فارغ گذر از اهرمنان» حافظ در این چهار بیت تأکید می‌کند که انسان می‌تواند زندگی زیبا و پاکی داشته باشد به شرط اینکه از نکاتی که از این غزل برداشت می‌شود، بهره‌مند شود.

چهره ماندگار فرهنگی استان بوشهر اضافه کرد:‌ این ابیات بدین معناست که نخست انسان بزرگ است و حق ندارد کوچک فکر کند و شایسته بوده اهداف بلند و ارزشمند انتخاب کند. همچنان که حرکت ذره به سوی خلوتگه خورشید است، مسیر حرکت انسان باید به سوی نور باشد. چنانکه در نظریه امید «اشنایدر» اصالت هدف به خوبی دیده می‌شود.

عاشوری‌نژاد ادامه داد:‌ دوم اینکه یکی از پیش‌فرض‌های روانشناسی مثبت‌گرا این بوده که انسان باید بپذیرد که هیچ چیزی پایدار نیست. حافظ هم می‌گوید: انسان نباید بر جهان گذرا تکیه کند، همه چیز فانی است به جز ذات پروردگار، بنابراین انسان نباید عزت‌نفس و آبروی خود را فدای آرزو‌های خام و ناپخته کند و شایسته بوده تا اگر چیزی دارد آن را با دیگران شریک شود تا زندگی‌اش به شادمانی بگذرد. سوم اینکه حافظ می‌گوید: از همنشینی با بدعهدان و پیمان‌شکنان بپرهیزد، چون اینان امنیت انسان را بر هم می‌زنند و آبروی آدمی را تهدید می‌کنند.

وی افزود:‌ چهارم اینکه روانشانسی مثبت‌گرا بر اهمیت دوستی در تحقق «شادمانی درونی» و «شادکامی پایدار» تأکید دارد، حافظ هم می‌گوید: دوستان واقعی را بیابد و دایره دوستی‌های اصیل را گسترش دهد و در حفظ رابطه دوستی‌ها بکوشد و دشمنان و انسان‌های شیطان‌صفت دوری کند.

به گزارش آنا،‌ در این مراسم با قدردانی از استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در سال گذشته از استادانی که به مرتبه استادیاری و دانشیاری ارتقا یافته بودند، تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • از بازار داغ دید و بازدید‌ تا تریبون‌های آزاد/ تبیین روشنگرانه در جنگ ترکیبی
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • طهرانچی: بانوان باید برای نقش‌آفرینی‌های جدی در جامعه آماده شوند
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا