Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - ناتواني رئيس‌جمهور آمريکا در اداي صحيح اصوات و کلمات در سخنراني‌اش درباره قدس باعث مطرح شدن گمانه‌زني‌هايي درباره ابتلاي وي به برخي بيماري‌ها شده است.
العالم _ آمريکا
ناتواني «دونالد ترامپ»، رئيس‌جمهور آمريکا در اداي صحيح کلمات در بخش پاياني سخنراني‌اش روز چهارشنبه درباره اعلام قدس به عنوان پايتخت فلسطين اشغالي به گمانه‌زني‌هايي درباره وضعيت سلامت جسماني وي منجر شده و اين موضوع کاخ سفيد را به واکنش واداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برخي از کاربران شبکه‌هاي اجتماعي بعد از اتمام سخنراني ترامپ 71 ساله در روز چهارشنبه مدعي شدند که او بسياري از کلمات در بخش پاياني اظهاراتش را جويده جويده ادا کرده و قادر به اداي صحيح لغت «United States» نبوده است. او همچنين بسياري از اصوات «س» در بخش‌هاي پاياني سخنراني‌اش را به صورت «ش» تلفظ کرد.
در متون علمي از اصطلاح «ديس‌آرتري» (اختلال تکلم) براي اشاره به نارسايي در تلفظ اصوات و کلمات استفاده مي‌شود. اين عارضه مي‌تواند از بيماري‌هاي مختلفي از تومور مغزي گرفته تا ضربه به سر، سکته مغزي، ام‌اس يا آلزايمر و بيماري‌هاي ديگر ناشي شود.
بسياري از کارشناسان علوم مختلف از جمله کارشناسان علم زبان‌شناسي و متخصصان مغز و اعصاب در گفت‌وگو با رسانه‌هاي آمريکايي درباره سخنراني روز چهارشنبه ترامپ اظهارنظر کرده‌اند.
وبگاه آتلانتيک به نقل از متخصصان علم عصب‌شناسي نوشته ترامپ علاوه در نارسايي در اداي اصوات نسبت به سخنراني‌هايش در دهه 1980 از ساختارهاي دستوري ساده‌تري استفاده مي‌کند که اين مي‌تواند نشانه‌اي از افت کلي توانمندي‌ها و کارکردهاي ذهني او در نتيجه افزايش سن باشد.
شبکه خبري «سي‌ان‌ان»، اما به نقل از متخصصان نوشته سخنراني ترامپ در 10 تا 11 دقيقه ابتدايي عادي بوده و اين نشانه‌اي است که نشان مي‌دهد او احتمالاً به عارضه‌ جسماني جدي‌اي مبتلا نيست.
ترامپ بعد از اتمام سخنراني‌اش در روز چهارشنبه به سمت ميز حرکت کرد، صندلي را کنار کشيد و فرمان مربوط به انتقال سفارت را امضا کرد. سي‌ان‌ان مي‌نويسد: «تمام اين حرکات مربوط هستند زيرا نشان مي‌دهند او به اختلالات حرکتي گسترده‌تر مبتلا نيست.»
به عنوان مثال، در صورتي که فرد به سکته مغزي مبتلا شده باشد، در او علاوه بر اختلالات گفتاري ضعف در نحوه حرکت کردن نيز مشاهده خواهد شد.
«سارا هاکوبي سندرز»، سخنگوي کاخ سفيد در کنفرانس خبري روز پنجشنبه به سوالات خبرنگاران در اين باره پاسخ داد و گمانه‌زني‌ها درباره بيماري ترامپ را «بسيار مضحک» خواند.
وي گفت: «فقط گلوي رئيس‌جمهور خشک شده بود. چيزي بيشتر از اين نبود.»
سخنگوي کاخ سفيد همچنين گفت که ترامپ قرار است اوايل سال آينده ميلادي در «مرکز خدمات پزشکي والتر ريد» که معاينات پزشکي روساي جمهور آمريکا معمولاً در آنجا انجام مي‌شود، مورد معاينه قرار بگيرد.
سندرز گفت که نتايج اين آزمايش‌ها توسط پزشک وي منتشر خواهد شد.
ترامپ که سال گذشته در سن 70 سالگي به رياست‌جمهوري آمريکا انتخاب شد، پيرترين فردي است که براي به عهده گرفتن اين سمت انتخاب شده است. او همچنين در ميان روساي جمهور آمريکا فردي است که درباره سلامت عمومي‌اش اطلاع‌رساني کمتري انجام شده است.
فارس

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۱۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا

سرکوب اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم فلسطین، محاکمه دونالد ترامپ، و منازعات سیاسی بر سر کمک‌های خارجی و مهاجرت، در هفته‌های اخیر تیتر روزنامه‌های آمریکا بوده است ولی ظاهراً در ماه‌های آینده بیشترین موضوع این روزنامه‌ها رقابت بایدن و ترامپ برای رسیدن به کاخ سفید خواهد بود که از همین حالا این بحث در بین تحلیلگران سیاسی آغاز شده است.

به گزارش الجزیره، «اریک نیسبت»، استاد علوم سیاسی دانشگاه نورث وسترن اعتقاد دارد موضوع انتخابات هنوز در بین مردم داغ نشده است و معمولاً آنها از اواخر تابستان وارد این بحث می‌شوند ولی اتفاقاً همین مرحله برای نامزد‌ها مهم است تا بتوانند پایگاه محکم‌تری در بین مردم کسب کنند.

اکثر نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که با نزدیک شدن به انتخابات، رقابت تنگاتنگی بین بایدن و ترامپ شکل خواهد گرفت. کارشناسان می‌گویند این رقابت احتمالاً به نحوه عملکرد نامزد‌ها در ایالت‌هایی مثل میشیگان، جورجیا و نوادا بستگی دارد.

نظرسنجی اخیر مرکز تحقیقات پیو نشان داده است که تقریباً نیمی از رای دهندگان ثبت نام شده گفته‌اند که اگر بتوانند هم بایدن و هم ترامپ را در برگه رای کنار گذاشته و جایگزینی برای آنها پیدا کنند. بر اساس این نظرسنجی، حدود دو سوم از رای دهندگان گفتند که اعتماد چندانی به اینکه بایدن از نظر جسمی به اندازه کافی برای رئیس جمهور شدن مناسب است، ندارند، در حالی که تعداد مشابهی گفتند که معتقد نیستند ترامپ در مقام ریاست جمهوری اخلاقی عمل کند.

در مورد نقش رای‌دهندگان جوان‌تر برای اردوی بایدن، پیام تاکنون این بوده است که رای به رئیس فعلی حزب دموکرات تحت تاثیر جنگ غزه و حمایت کاخ سفید از اسرائیل قرار گرفته است. موج اخیر اعتراضات دانشجویان و البته جوانان در حمایت از فلسطین شکاف نسلی را بیشتر ظاهر کرده و این موضوع می‌تواند مشکلی جدی برای بایدن ایجاد کند، چون حساب ویژه‌ای روی رای جوانان باز کرده است. در سال ۲۰۲۰، بایدن حدود ۶۰ درصد از رای اقشار بین ۱۸ تا ۲۹ ساله را به دست آورد.

این امیدواری پایگاه بایدن و دموکرات‌ها در حالی است که نظرسنجی اخیر شبکه سی ان ان نشان داده است که بایدن در میان رای دهندگان زیر ۳۵ سال حدود ۴۰ تا ۵۱ درصد از ترامپ عقب‌تر است و کارشناسان می‌گویند فقدان اشتیاق در میان رای دهندگان جوان می‌تواند برای کاخ سفید نشین‌های فعلی دردسر شود.

حسن پیارالی، رئیس انجمن مسلمانان کالج دموکرات‌های آمریکا، شاخه دانشگاهی حزب دموکرات، گفت: ما می‌دانیم که دانشجویان چه احساسی دارند. من با اطمینان می‌گویم که اگر بایدن سیاست خاورمیانه‌ای خود را تغییر ندهد، در پنجم نوامبر (۱۵ آبان امسال روز انتخابات ریاست جمهوری آمریکا) بسیاری از آنها در خانه خواهند ماند. من شک دارم که مردم به ترامپ روی بیاورند، اما مطمئناً به بایدن نیز رای نخواهند داد.

به گفته نیسبت استاد دانشگاه نورث وسترن، کمپین بایدن باید در ماه‌های آینده روی به نظم بخشیدن به خانه دموکرات‌ها تمرکز کند ولی در سمت جمهوری خواه، کمپین ترامپ آشفتگی‌های حقوقی بی سابقه گزارش داده است.

رئیس جمهور سابق با چهار پرونده حقوقی، از جمله دادگاه فعلی نیویورک در رسیدگی به اتهام جعل سوابق تجاری روبروست و هرچند این دادگاه‌ها در میان طرفدارانش اهمیتی ندارند ولی برخی از نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که اگر او در هر یک از پرونده‌ها محکوم شود، مردم زیادی از آمریکا به او رای نمی‌دهند.

جان لیلی، استاد علوم سیاسی در دانشگاه آمریکایی در واشنگتن دی سی اعتقاد دارد که رقابت امسال با توجه به جلسات دادگاه ترامپ و فشار بر بایدن در موضوع جنگ غزه، ممکن است متفاوت باشد.

به اعتقاد کارشناسان و تحلیلگران سیاسی اقتصاد ایالات متحده همیشه یک موضوع مهم انتخاباتی در تمام ادوار بوده و هست و امسال نیز موضوع بحث بسیاری از جنجال‌های سیاسی قرار خواهد گرفت.

نظرسنجی‌های اخیر نشان می‌دهد که علیرغم شاخص‌های مثبت اقتصادی، بسیاری از آمریکایی‌ها بر این باورند که اکنون وضعیتشان بدتر از زمانی است که ترامپ در کاخ سفید بود.

ترامپ مایل است در مورد وضعیت بد اقتصادی صحبت کند، در حالی که تیم بایدن در عوض سعی خواهد کرد گفتگو را تغییر دهد و به موضوعات دیگر بپردازد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • ترامپ: حاضرم به زندان بروم
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین: این صدای آمریکاست! | چند دانشجو بازداشت شده‌ اند؟
  • ترامپ بهترین دوست اسرائیل!
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ