Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-28@08:22:25 GMT

با تغيير خود،فرزندمان را تغيير دهيم.

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۵۴۲۴۲

با تغيير خود،فرزندمان را تغيير دهيم.

خبرگزاري آريا -
اگر مضطرب هستيم ، توقع فرزند آرام نداشته باشيم.اگر بي برنامه و ناهماهنگ هستيم، اميد بچه منظم نداشته باشيم.اگر اختلاف زناشويي و جر و بحث خانوادگي داريم ، منتظر آشفتگي هاي تربيتي در فرزندمان باشيم.
اصولاً در تربيت فرزند بايد توجه داشته باشيم که کودکان چون ميوه اي بر درخت خانواده مي رويند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرگونه آفتي که بر خانواده تاثير بگذارد؛ بچه هاي ما را نيز مبتلا مي کند.

باغبان عاقل براي اينکه محصولي سالم داشته باشد ، مي بايست ريشه و درخت را آفت کشي کند و به تبع آن ميوه ها( يعني فرزندان) نيز سالم مي شوند.
پس اين درخت خانواده که پيوندي بين همسران است بايد ابتدا سالم باشد. هم تک تک همسران و هم رابطه همسران بايد درست باشد تا فرزندان بالنده اي داشته باشيم.
اگر شما هنوز ازدواج نکرده ايد باز هم مشکل تربيت فرزندان به شما بر مي گردد. چون از هم اکنون بايد در تغيير صفات خود اقدام نمائيد تا در آينده با خانواده سالم به تربيت فرزند خود اقدام نمائيد.
اگر تشکيل خانواده داده ايد به جاي غرغر کردن به بچه ها يا نق زدن به همسرتان(در خصوص عملکرد فرزندتان)، شروع به تغيير خود کنيد.
آيا با طعنه با فرزندتان حرف مي زنيد يا او را مسخره مي کنيد!؟
آيا از کودک خود توقع داريد هميشه 20 باشد!؟
آيا به بچه اتان مي گوييد که فقط وقتي او را دوست داريد، که کارهاي خوب انجام دهد!؟
آيا شما با فرزندتان ، پشت سر همسرتان صحبت مي کنيد!؟
آيا به فرزندتان بر چسب «بچه شلوغ»،«فرزند بي نظم»،«بچه تنبل»،«بچه ترسو» ، يا ... زده ايد!؟
آيا هميشه (افراطي) مراقب و مواظب کودکتان هستيد تا همه کارهايش بدون خطا انجام شود!؟
آيا هميشه به پرسش فرزندتان، سريع جواب مي دهيد تا مبادا او از فکرش استفاده کند!؟
آيا براي رشد و پيشرفت فرزندتان ، بچه هاي مردم را به عنوان الگو به او پيشنهاد مي دهيد!؟

آيا با عصبانيت سر او فرياد مي کشيد که با برادر کوچکش با عصبانيت صحبت نکند!؟
جواب به اين سئوالات ، مهارت فرزند پروري شما را ارزيابي مي کند.
شما بعد از اينکه خود را پرورش داديد، همسر مناسبي يافتيد و مهارتهاي زناشويي و مهارتهاي ارتباطي صميمي نيز با وي برقرار کرديد، حالا نوبت به مهارت تربيت کودک و مهارتهاي فرزندپروري مي رسد، که ما در اين بخش به تدريج به توضيح آنها خواهيم پرداخت.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رئیس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، گفت: فراجا مسئولیت‌های متعدد و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود. اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار داشت: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی افزود: مقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، گفت: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • خانوادهٔ شهید «نسیم افغانی» شناسایی شد
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • مهمترین عامل سقط جنین در کشور عوامل فرهنگی است
  • اختصاص ۱۰۰ قطعه زمین در بینالود به خانواده‌های دارای ۴ فرزند
  • «رزاق» بودن خداوند را در فرزندآوری فراموش نکنیم