Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- عضو «کمیسیون بهداشت و درمان» مجلس شورای اسلامی گفت: این کمیسیون موضوع «ناایمن‌سازی بیمارستان‌های کشور» را مورد پیگیری قرار خواهد داد.

حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان با اشاره به ناایمن بودن برخی بیمارستان‌ها در زمان وقوع زلزله گفت: متأسفانه هم پیمانکاران، ناظرین و هم مسئولان که بر این افراد نظارت می‌کنند در ساخت ساختمان‌های این چنینی به دنبال سوء استفاده مالی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: معتقدم باید برای یک بار جهت رفع ناایمن ساختن بیمارستان‌ها و سایر ساختمان‌ها تصمیم جدی گرفت.

عضو «کمیسیون بهداشت و درمان» مجلس تاکید کرد: در حال حاضر اگر دولتمردان، پیمانکاران و ناظرین ساخت ساختمان‌های ناایمن را مورد پیگیری قانونی قرار دهند و اگر جایی خرابی ساختمان‌ها باعث فوت انسان‌ها شده است برخود شود برای همیشه این موضوعات حل و فصل خواهد شد.

شهریاری با بیان اینکه اکثر بیمارستان‌های وزارت «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» توسط وزارت «راه و شهرسازی» ساخته می‌شود، تصریح کرد: بیمارستان‌های ناایمن در کل کشور بوده و این نگرانی برای تهران هم وجود دارد لذا در حال حاضر باید بازنگری جهت مقاوم‌ُسازی بیمارستان‌ها در کل کشور صورت گیرد.

عضو «کمیسیون بهداشت و درمان» مجلس اظهار داشت: مقاوم‌سازی بیمارستان‌ها موضوعی است که در سال‌های گذشته هم مطرح بوده اما متأسفانه ترتیب اثر داده نشده است.

شهریاری تأکید کرد: ان‌شاء‌الله کمیسیون بهداشت و درمان مجلس موضوع ناایمن سازی بیمارستان‌های کشور را مورد پیگیری قرار خواهد داد.

بخش دفتر فنی وزرات بهداشت درباره «بیمارستان اسلام‌آباد غرب» پاسخگو باشد
علی نوبخت رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز پیشتر با اشاره به تخریب بیمارستان اسلام آباد در پی زلزله اخیر در غرب کشور به خبرنگار میزان گفت: بدون شک اگر حادثه‌ای همچون زلزله رخ دهد بیمارستان‌ها نباید به راحتی تخریب شوند لذا بیمارستان‌ها در حوادثی، چون زلزله آخرین امید مردم هستند.

وی تاکید کرد: معتقدم قسمت اعظم بیمارستان‌های ما در کشور مقاومت لازم را ندارند و این موارد باید به سرعت از سوی متولیان امر برطرف شود.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تصریح کرد: همچنین ما از مسئولین وزرات بهداشت انتظار داریم اطمینان لازم را جهت تحویل بیمارستان‌هایی که وزارت راه و شهرسازی اقدام به ساخت آن‌ها می‌کند، اخذ کند.

 وی گفت: به اعتبار نظارت وزارت بهداشت در حال حاضر اقلامی وارد کشور می‌شود که مردم آن‌ها را مورد استفاده قرار می‌دهند. بنابر این تیم نظارتی این وزارتخانه باید اشراف کاملی به همه موضوعات داشته باشد.
نوبخت اظهار داشت: این جای سوال دارد که چرا دفتر فنی وزرات «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» در تاسیس بیمارستان اسلام آباد در غرب کشور به خوبی نظارت لازم را نداشته است تا اینکه نهایتا وزیر اقدام به افتتاح آن بیمارستان کند.   وی افزود: درست است که ما از وزارت «راه و شهرسازی» در ساخت بیمارستان اسلام آباد غرب گله داریم، اما بخش دفتر فنی وزرات «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» هم باید پاسخگو باشد.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: تخریب بیمارستان اسلام آباد در غرب کشور به دولت قبلی مربوط نمی‌شود و دولت فعلی باید درباره تخریب این بیمارستان پاسخگو باشد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۴۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و گفت: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، سید وحید میرنظامی ظهر امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شهر اراک از فقر تفرجگاهی رنج می‌برد به همین دلیل سال گذشته ۱۴ میلیارد تومان و امسال هم به همین میزان اعتبار برای موزه تنوع زیستی اختصاص یافته است‌.

وی با بیان اینکه شورا در این دوره نگاه تخصصی دارد و مسائل را به صورت تخصصی مورد بررسی قرار می‌دهد افزود: یکی از مواردی که مورد انتقاد و پیگیری این دوره از شورای شهر قرار دارد، فقر نیروی انسانی متخصص در شهرداری اراک است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک تصریح کرد: اگر با این رویه عمل کنیم شهرداری‌ها از نیروی متخصص و کارآمد تهی می‌شود.

میرنظامی با بیان اینکه آزمون استخدامی شهرداری از سال ۱۳۹۲ برگزار نشده است گفت: در سال‌های گذشته نیروی انسانی از مجاری مختلف وارد این نهاد شده‌اند، شهرداری اراک نیاز به نیروی کارآمد و متخصص دارد.

وی خاطرنشان کرد: در این دوره شورا موضوع آلودگی شهر اراک در جلسه‌های مختلف پیگیری و صدای مردم به گوش مسئولین رسانده شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه اعضا شورا به عنوان نمانده مردم همه تلاش خود را برای رساندن دغدغه مردمی به کار گرفته‌اند گفت: شورای ششم اسلامی شهر اراک، علاوه بر انجام برنامه‌های ترسیم شده خود، عملیاتی کردن اقدامات انجام نشده از دوره‌های قبل را عهده دار شده است.

میرنظامی از شناسایی ۵۰ سازه ناایمن در اراک خبر داد و افزود: همچنین برخی از ساختمان‌های در حال ساخت ایمنی مورد نیاز را رعایت نمی‌کنند.

وی تاکید کرد: پاساژهای اسلامی، فردوسی و طلا از جمله مراکزی هستند که به ایمن‌سازی نیاز دارد، البته این مهم توسط اعضا از دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک اظهار کرد: ساماندهی قراردادهای شهرداری، صیانت از حقوق مردم، سنددار کردن املاک شهرداری از جمله اقدامات این دوره از شورا است.

میرنظامی، یکی دیگر از اقدامات شورای ششم شهر اراک را تکمیل و افتتاح بزرگترین و مجهزترین زورخانه غرب کشور برشمرد.

وی تصریح کرد: وجود مشکلات کشتارگاه اراک، ناشی از بی مسئولیتی این واحد تولیدی در قدیم بوده اما در شورای ششم، پیگیری لازم در مباحث بهداشتی و پساب انجام شده است.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر اراک با بیان اینکه همه صنایع آلاینده عوارض پرداخت نمی‌کنند خاطر نشان کرد: تعدادی از این صنایع شناسایی نشده‌اند اما اغلب صنایع آلاینده شناسایی شده تنها نیم درصد پرداخت عوارض دارند، در صورتیکه عوارض آلایندگی از نیم تا یک و نیم درصد است.

میرنظامی ادامه داد: اداره‌کل حفاظت محیط زیست باید این موضوع را بررسی و صنایع را ملزم به پرداخت حق واقعی عوارض آلایندگی کند.

کد خبر 749845

دیگر خبرها

  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • پیگیری نوبت دهی الکترونیک در بیمارستان‌های تامین اجتماعی
  • خوزستان نیازمند بیمارستان تخصصی چشم و قلب
  • دغدغه‌ام حل مسایل معیشتی و پیگیری منافع ملی و مطالبات مردم است
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • ۵۰ سازه ناایمن در اراک شناسایی شده است
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده