Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:20:29 GMT

بهترین سن برای ایمپلنت دندانی چه زمانی است؟

تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۵۷۰۴۰

بهترین سن برای ایمپلنت دندانی چه زمانی است؟

یک دندان‌پزشک گفت: دختران تا سن ۱۴ الی ۱۵ سالگی و پسران تا سن ۱۷ تا ۱۸ سالگی نمی‌توانند ایمپلنت کنند.

«عماد کوثریه» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به این‌که نکته قابل توجه برای اقدام به انجام ایمپلنت دندان‌ها این است که رشد استخوانی فک به پایان رسیده باشد و تراکم استخوانی آن زیاد باشد، گفت: معمولاً در دختران تا سن ۱۴ الی ۱۵ سالگی و در پسران تا سنین ۱۷ تا ۱۸ سالگی این رشد به پایان نمی‌رسد، از همین‌رو معمولاً برای سنین پایین‌تر این عمل توصیه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پیش از انجام این عمل باید حتماً حجم و میزان حجم استخوانی بررسی شود و در صورت کافی بودن میزان تراکم استخوانی این مهم صورت بگیرد.

این دندان‌پزشک خاطرنشان کرد: افرادی که بیماری‌های سیستماتیک نظیر دیابت دارند، در صورت کنترل شدن این بیماری، می‌توانند اقدام به انجام ایمپلنت کنند، در حالی که این بیماری کنترل نشده باشد اجازه این عمل داده نخواهد شد.

کوثریه تصریح کرد: یک سری از فاکتورهای خطر، احتمال ریسک‌پذیری این عمل را افزایش می‌دهد که یکی از محدودیت‌های استفاده از ایمپلنت در افرادی است که از دخانیات استفاده می‌کنند، چون اثر منفی در کارکرد ایمپلنت می‌گذارد.

وی در خصوص ریزفاکتورهای خطرآفرین ادامه داد: استفاده از نیکوتین میزان خون‌رسانی به آن را کاهش می‌دهد، در حالی که ما پس از انجام ایمپلنت نیاز به این داریم که خون‌رسانی به این منطقه بدون وقفه ادامه پیدا کند.

این دندان‌پزشک با اشاره به این‌که بیماری پریودنتال اختلالی است که به‌علت عفونت و التهاب در لثه و استخوان اطراف دندان‌ها به‌وجود می‌آید، یادآور شد: پیش از اقدام به عمل ایمپلنت حتماً باید بیمار از لحاظ بیماری‌های پریودنتال لثه بررسی شود، چون این بیماری موجب می‌شود با انجام ایمپلنت لثه تا میزان زیادی تحلیل برود و مشکل‌ساز شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۵۷۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت

تین نیوز

با توجه به آخرین دستورالعمل ارزی که در سامانه جامع تجارت قرار گرفته است، مهلت واردکنندگان برای تامین ارز واردات پس از دریافت تخصیص وارداتی به ۲۰ روز محدود شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از تسنیم، اخیرا طی دستورالعملی در سامانه جامع تجارت به بازرگانان اعلام شده است که ظرف 20 روز پس از تخصیص ارز واردات خود، فرصت دارند که برای تامین ارز اقدام کنند. در صورتی که در زمان تعیین شده این اقدام صورت نگیرد، ثبت سفارش انجام شده، باطل می شود.

متن این دستورالعمل جدید به شرح زیر است:

امکان مدیریت بهتر و سیگنال مثبت به بازار ارز با دستور العمل جدید

تا پیش از این واردکننده تا 30 روز پس از تخصیص ارز فرصت داشت تا نسبت تامین ارز اقدام کند. بعضاً بانک مرکزی در این بازه زمانی نمی توانست تامین را انجام دهد و فرصت طولانی تر می شد. عده ای نیز صبر می کردند و از تفاوت قیمت نوسان گیری می کردند. به طور مثال وقتی اقدام به خرید می کردند که اختلاف نرخ دولتی و بازار آزاد به حداکثر میزان خود رسیده باشد.

به نظر می رسد که این اقدام برای کاهش فاصله زمانی تخصیص با تامین ارز کالاها انجام شده است و احتمالا می تواند جلوی سو استفاده های احتمالی را بگیرد. نکته دیگری که وجود دارد این است که معمولا فاصله بین تخصیص و تامین ارز به دلیل محدودیت های ارزی با کندی مواجه می شد.

اما با در نظر گرفتن دستورالعمل جدید می توان این احتمال را مطرح کرد که بانک مرکزی در این بازه زمانی مشکلی در تامین ارز وارداتی ندارد و به همین دلیل محدودیت حداکثر 20 روزه برای تامین ارز در نظر گرفته شده است.

همچنین وقتی بازه 20 روزه یک واردکننده می گذرد و نمی توان تامین ارز را انجام دهد، مجدد به صف تخصیص بازمی گردد. به این ترتیب می توان انتظار داشت که صف تامین کوتاه تر و قابل مدیریت تر شود.

پس از ثبت سفارش کالا توسط صاحبان کالا و فعالان اقتصادی باید تخصیص ارز صادر شده از سوی دفاتر تخصصی وزارت صمت، جهاد کشاورزی و بهداشت، از سوی بانک مرکزی تایید شود. در مرحله بعد باید تامین ارز انجام شود که از طریق شبکه صرافی های بانکی انجام می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • یازده ستاره تیم ملی ایران که زود خاموش شدند
  • مصدومیت شجاع خلیل زاده پس از برخورد با بازیکن استقلال؛ هشت بخیه و دندانی که شکست!
  • عکس | اطلاعیه جدید سامانه تجارت
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • زنان در چه سنی دیگر توانایی باروری نخواهند داشت؟
  • تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • در چه سنی میزان باروری زنان به انتها می‌رسد؟
  • لیست بهترین جراح فک و صورت تهران