Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، یوسف شاه حسینی عصر روز شنبه در جلسه شورای اداری ثلاث باباجانی که با حضور حجت الاسلام شهیدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، با بیان اینکه حادثه زلزله در کنار تلخکامی که داشت ولی حضور پررنگ انسجام مردم ایران اسلامی در کمک به مردم زلزله زده شیرینی های خاصی را رقم زد.
شاه حسینی در پایان از برخی از جفاها که در حق دولت برای کم رنگ کردن اقدام های مسئولان صورت می گیرد، انتقاد کرد و گفت: استاندار شبانه روز به طور تمام وقت پیگیر مشکلات مردم آسیب دیده هستند ولی برخی نمی خواهند ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم اورامانات در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: مردم مناطق زلزله زده کرمانشاه این دومین بار است همه اموال خودشان را از دست می دهند و واقعا نیازمند کمک همه جانبه به ویژه کمک های معیشتی با توجه به آمار بالای بیکاری منطقه برای گذراندن زندگیشان هستند.
شهاب نادری، بزرگترین مشکل زلزله زدگان را سرما دانست و گفت: خانواده ها نیاز فوری به کانکس برای اسکان موقت دارند.
فرماندار ثلاث باباجانی نیز گفت: از 12 هزار و 900 واحد مسکونی این شهرستان 10 هزار و 902 تخریب و یا خسارت جدی دیده که لازم است پنج هزار واحد به کلی تخریب و از نو ساخته شود و پنج هزار و 900 نیز تعمیر شوند.
علی اکبر اکبری، همچنین از جان باختن 22 نفر در زلزله 21 آبان ماه در ثلاث باباجانی خبر داد و گفت: تعداد زخمی های این شهرستان بالاست.
وی از آتش سوزی 6 چادر و مصدومیت منجر به فوت یک نفر بر اثر گازگرفتگی خبر داد و گفت: بیش از 400 کانکس در شهرستان ثلاث باباجانی توسط سپاه و خیران توزیع شده ولی این تعداد اصلا کفاف خیل عظیم مردم زلزله زده این شهرستان را نمی کند.
اکبری گفت: در این حادثه بیش از 15 هزار دام سبک و سنگین و 10 هزار مرغ محلی در ثلاث باباجانی تلف شده و مردم این شهرستان بشدت نیازمند کمک هستند.
استان کرمانشاه با 2 میلیون نفر جمعیت 9 هزار و 800 شهید تقدیم انقلاب و نظام اسلامی کرده است.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه تاکنون 569 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزیابی های صورت گرفته 77 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی نیز آسیب کلی و جزئی دیده است.
3209/8066 خبرنگار:عباداله آذرگون ** انتشاردهنده:علی مولوی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۲۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی بعد از ظهر پنجشنبه در شورای اداری میامی به میزبانی فرمانداری ضمن اشاره به ضرورت رفع مشکلات مردم بیان کرد: دغدغه مسئولان ما باید این باشد که بتوانند کاری برای مردم انجام دهند تلاش برای حل مشکلات مردم می‌تواند بر مبنای عبادت ثبت شود و این در صورتی است که فرد برای برآورده کردن حاجت مردم جامعه پای در میدان کار بگذارد.

وی افزود: در روایت‌ها آمده که اگر فردی حاجتی از کسی برآورده کند با هر قدمی که بر می‌دارد خداوند برایش ده‌ها حسنه می‌نویسد و ده گناه او هم پاک می‌شود و ده برابر آن را در زندگی اش می‌بیند.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه شهرستان میامی شرایط ویژه ای دارد چرا که این شهرستان به تازگی ارتقا پیدا کرده و در نتیجه باید مسئولان در این شهرستان بیشتر تلاش کنند، تاکید کرد: یکی از مسائلی که باید در میامی بسیار مورد توجه قرار گیرد تسهیل گری دولتی‌ها است.

مطیعی افزود: این شایسته نیست که سرمایه گذاری برای یک مجوز ماه‌ها معطل بماند. گاهی آنقدر برای یک سرمایه گذار مشکل ایجاد می‌شود که عطای کار را به لقایش می بخشد و این درست نیست لذا شهرستان میامی ظرفیت کم ندارد اما باید موضوعات مرتبط با توسعه این شهرستان پیگیر شود.

وی افزود: شهرستان میامی دارای ظرفیت‌های عظیم است برای مثال در یک روستا که پیش از این جلسه از آن بازدید کردیم شاهد تولید روزانه ۲۷ تن شیر هستیم و این نشان از ظرفیت‌های عظیم روستاهای شهرستان است. چرا یک سرمایه گذار نباید بر روی چنین ظرفیت‌هایی سرمایه گذاری و این محصولات را فرآوری کند تا شاهد ایجاد ارزش افزوده بیشتر باشیم؟ ایجاد کارخانه‌های فرآوری و شرکت‌های تعاونی روستایی که مرکز تولید لبنیات، معدن، تولید پیراهن، صنایع دستی و … می‌تواند به توسعه شهرستان میامی کمک کند.

امام جمعه سمنان در ادامه گفت: نیاز است که تولیدی‌های ما در بخش‌های مختلف در مقابل جاده کریدور اصلی تهران - مشهد در شهرستان میامی مغازه‌ها و فروشگاه‌هایی را ایجاد کنند تا مسافران از محصولات شهرستان خرید کنند.

مطیعی با بیان اینکه امروز شاهد هستیم که روستای محمد آباد میامی پیراهن‌هایی تولید می‌شود که بعضاً با برندهای خارجی در بازار عرضه می‌شود لذا این سوال پیش می‌آید که چرا نباید پول حاصل از این تولیدات در شهرستان باشد؟ گفت: اگر بتوان تعاونی‌های روستایی در زمینه تولید پیراهن راه اندازی شود می‌توان از روستاییان در زمینه تولید بهره گیری و در نتیجه وضعیت اقتصادی را بهبود داد زیرا ظرفیت‌های عظیم اقتصادی در شهرستان میامی وجود دارد.

کد خبر 6095305

دیگر خبرها

  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • استفاده از همه ظرفیت‌ها برای توسعه و پیشرفت مازندران
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس در قائم‌شهر تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود
  • انتخابات مرحله دوم دوازدهمین دوره مجلس در قائمشهر تمام الکترونیک برگزار می‌شود
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • تمام ظرفیت‌ها وتجارب مدیریتی برای حل مشکلات مردم بهره‌گیری می شود
  • اجرای طرح «روز دفتر مدرسه» در آموزش و پرورش سمنان/ کار معلم در هیچ زمانی فراز و نشیب نداشته و معلم همیشه معلم است
  • اعلام زمان برگزاری کنکور برای سیل‌زدگان خراسان جنوبی
  • بودجه و امکانات شوراها گرفتار مشکلات قانونی است