Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-08@18:27:09 GMT

اسرائیل: جنگ با ایران نزدیک است

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۷۳۵۳۱

اسرائیل: جنگ با ایران نزدیک است


فرارو- یک دیپلمات اسرائیلی طی گفت‌و‌گویی با یک نشریه آمریکایی هشدار داد که احتمال تقابل بین ایران اسرائیل ظرف هفته‌های آینده بالا است.
به گزارش فرارو، ران درمر، سفیر اسرائیل در آمریکا، طی گفت‌وگویی با نشریه آمریکایی پولیتیکو درباره نفوذ منطقه‌ای ایران هشدار داد و گفت: اسرائیل درباره آنچه که در سوریه اتفاق می‌افتد بسیار نگران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زیرا آنچه که شما می‌بینید، ضرورتا سیطره ایران است. آنها (ایرانی‌ها) می‌خواهند یک پل زمینی از تهران تا طرطوس ایجاد کنند. ما در سوریه خطوط بسیار واضحی داریم و قصد داریم این خطوط را در سوریه و لبنان اجرا کنیم. نخست وزیر (نتانیاهو) بوضوح گفته که او قصد ندارد اجازه دهد تا تسلیحاتی به دست حزب الله برسد که قواعد بازی را تغییر دهد.
درمر در پاسخ با این سوال که آیا امکان وقوع نزاع در لبنان از گذشته بیشتر شده است، اعلام کرد: قطعا اینگونه است، شکی در این نیست؛ و احتمال این (نزاع) در سوریه بسیار زیاد است. بخشی از مشکل، توافق هسته‌ای است که ایران را قدرتمند کرد.
درمر افزود: اسرائیل اجازه نخواهد داد ایران، سوریه را تصرف کند. ما قصد نداریم به ایران اجازه دهیم که این پایگاه‌های دائمی - پایگاه‌های نظامی زمینی، دریایی یا هرجای دیگر - را احداث کند. ما قصد نداریم به آنها اجازه تصرف دهیم، زیرا می‌دانیم که دقیقا اهداف آنها چیست و چه خطری برای ما دارند. 
"ما از سخنرانی چند هفته پیش رئیس‌جمهور (آمریکا) درباره ایران بسیار خرسند هستیم."
این دیپلمات اسرائیلی در پاسخ به این سوال که درصد احتمال تقابل نظامی جدید بین اسرائیل و حزب الله چقدر است، از ارائه درصد دقیق خودداری کرد و گفت: من درصدی برای این (تقابل) تعیین نمی‌کنم. با این حال معتقدم که (احتمال) این تقابل به دلیل فشار پیوسته ایران در منطقه، بیش از آن است که مردم فکر می‌کنند.
"اگر ایران در سوریه عقب رانده نشود، در این صورت احتمال تقابل نظامی بیشتر خواهد بود. نمی‌خواهم به شما بگویم که ظرف یک سال یا یک ماه بلکه می‌گویم که ظرف یک هفته (احتمالا این تقابل، اتفاق خواهد افتاد.) زیرا هر چه ایرانیان بیشتر فشار بیاورند، ما مجبور‍ می‌شویم خط قرمزهایمان را اجرا کنیم. در این حالت همیشه چشم‌انداز افزایش تنش وجود دارد. "

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟

به گزارش خبرآنلاین،رئیس انجمن اموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور گفت: به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

فارس در خبری نوشت:محمداسماعیل اکبری فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران گفت: نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم و سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه عملیاتی می‌شود.

محمد اسماعیل اکبری، فوق تخصص غدد و سرطان و رئیس انجمن آموزش پزشکی ایران درباره آمارهای کهنسالی جمعیت در کشور مباحثی را مطرح کرد و گفت: در تحقیقی که از من به زودی قرار است منتشر شود همه آمارها و چارچوب‌ها مشخص شده و به نظر می‌رسد که شرایط از قبل وخیم تر شده است. ما تا بیست سال دیگر نزدیک به ۹۰ میلیون نفر جمعیت خواهیم شد و کشورهای اطرافمان هم همین میزان خواهند بود.

وی در ادامه درباره مهمترین شاخص‌های جمعیتی گفت: نخستین شاخص میزان تولد یا بقای یک جمعیت است که این میزان برای کشور ما هر روز کمتر می‌شود، دومین شاخص ازدواج است که همین الان هم از نظر سن ازدواج بالا و به لحاظ عددی کمتر از قبل شده‌ایم. شاخص سوم مهاجرت است که نزدیک به شش میلیون مهاجر ما داریم که قطعا بزرگترین استراتژی کشورهای غربی برای تأمین نیازهای جمعیتشان مهاجرپذیری است و سیاست‌های ما برای جلوگیری از این مهاجرت‌ها هنوز مشخص نیست.

اکبری یادآور شد: شاخص دیگر بارداری است که از صد بارداری تعداد هشتاد بارداری به تولد منجر می‌شود و بقیه به دلائل مختلف سقط می‌شوند و در نهایت شاخص آخر مرگ است که ما امروزه در بین جوانان و سپس کودک و نوجوان مرگ و میر به دلیل تصادفات و مسائل دیگر سلامتی زیاد داریم.

وی با بیان اینکه تلاش‌های مطلوب ستاد ملی جمعیت برای تشویق به فرزندآوری و دیگر سیاست‌های جمعیتی گفت: به لحاظ علمی و جایگاه اجتماعی هم افرادی که در این ستاد کار می‌کنند می‌بایست مورد وثوق و شناس مردم باشند تا قدرتمندانه بتوانند حرفشان را بزنند و مورد قبول قرار بگیرند.

اکبری با اشاره به اینکه نباید از خط و خطوط جوانی جمعیت عبور کنیم، گفت: سیاست‌های دولتی و حاکمیتی در این عرصه کاملا دلسوزانه و تعبدی است که باید در میدان عمل هم نتیجه بدهد و همه اینها در تعامل با اساتید و پژوهشگران این عرصه که کار علمی، پاسخ به ابهامات و پژوهشی می‌کنند اثربخش خواهد بود.

وی با تأکید بر اهمیت تبلیغات دراین زمینه گفت: تبلیغات نباید تبدیل به ضد تبلیغ شود، هنوز اثر تبلیغات سوقبلی در جامعه در عرصه فرزندآوری دیده می‌شود و خیلی طول می‌کشد که ما با تبلیغات مناسب سیاست‌ها را در بین جامعه تغییر دهیم.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904040

دیگر خبرها

  • سران کشورهای بزرگ به تل‌آویو رفتند تا علیه اسلام اعلام جنگ کنند
  • احتمال عبور آمریکا و اروپا از نتایاهو پس از حمله به رفح/ حکم تعقیب جنایی نخست وزیر رژیم صهیونیستی عملیاتی خواهد شد؟
  • تقابل ۲ کلیدواژه «بزرگ» و «محدود» در عملیات رفح
  • گرامیداشت اربعین شهادت شهدای کنسولگری ایران در دمشق برگزار شد
  • «صبر» با چاشنی توازن راهبردی قدرت/ المیادین در یادداشتی از راهبرد ایران در تقابل با رژیم صهیونیستی نوشت
  • جمعیت ایران ۲۰ سال بعد چند نفر می‌شود؟
  • غربی‌ها علاقه‌مند به روابط نزدیک ایران و روسیه نیستند/ اسرائیل مخالف صنعت هسته‌ای ایران است
  • شلیک ۷۰ راکت از لبنان به جولان اشغالی سوریه
  • پیام رهبری به خانواده سردار ترور شده در سوریه
  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود