Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، امیر سلکی در نشست با خبرنگاران اعلام کرد: این میزان گردش مالی با توجه به ورود 115 هزار و 509 مسافر به جزیره قشم از 3 مسیر زمینی، دریایی و هوایی محقق شده است.

وی  افزود: مبنای ریالی گردش مالی مسافران جزیره قشم طی این مدت براساس اطلاعات بدست آمده  از طرح آمارگیری متشکل از جامعه آماری ۲۴۳ نفره از گردشگران جزیره که در زمان خروج از جزیره قشم در فرودگاه، اسکله لافت و اسکله شهید ذاکری انجام شده نشان دهنده آن است که میانگین هزینه صورت گرفته به ازای هر نفر مسافر و یا گردشگر در منطقه آزاد قشم، 5 میلیون و 350 هزار ریال در هر روز می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیر بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد قشم، این میزان هزینه هر مسافر در یک  روز به  بخش های اقامتی، تجاری، گردشگری، خرید خدمات و خورد و خوراک مربوط می شود.

وی ادامه داد: گردش مالی بیش از یک هزار و 235میلیارد ریالی با توجه به احتساب دو روز ماندگاری برای کل 115هزار و 509 مسافر ورودی به جزیره قشم محاسبه شده است.

سلکی بیان داشت: با توجه به ارزش کالاهایی همچون وسایل برقی، لوازم آشپزخانه، وسایل آرایشی و بهداشتی و کیف، کفش و پوشاک که توسط گردشگران خریداری شده است به طور حتم رقم حقیق گردش مالی بیش از رقم اعلام شده می باشد.

وی اظهارامیدواری کرد با توجه به شرایط آب و هوایی کاملا بهاری قشم در نیمه دوم سال، به طور حتم با هر تعطیلات مناسبتی شاهد حضور موجی از مسافران و گردشگران به جزیره قشم و تحرک در گردش مالی فعالان اقتصادی این منطقه خواهیم بود.

جزیره قشم با یک هزار و 500 کیلومتر مربع وسعت به عنوان بزرگترین جزیره خلیج فارس در جنوب ایران قرار دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۶۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی بدون خط

چند سالی می‌شود که ریشه پیدا کردن اینترنت و وابسته شدن زندگی روزمره مردم به آن، محصول جدیدی به نام «اسنپ» و «تپسی» را هم در سطح شهرها به بار نشانده است. این دو برنامه مترادف شدند زنگ‌خور آژانس‌های قدیمی را حسابی کم کرد و کرکره خیلی از آنها پایین کشید. آنها که باقی مانده‌اند هم به ناچار بعضی تماس‌هایشان را با عبارات «ماشین نداریم»، «محدوده طرح نمی‌رویم» یا «یک ساعت دیگه تماس بگیرید» پاسخ می‌دهند؛ اما امروزه اکثر نقاط شهر و در هر ساعتی تنها با روشن کردن گزینه «لوکیشن» می‌توان به راحتی سفر کرد.

این تاکسی‌ها که به آنها، تاکسی آنلاین، تاکسی موبایلی یا تاکسی بر خط می‌گویند چند وقتی است که با سرعت فراگیر و به پای ثابت سفرهای درون شهری شهروندان تبدیل شده است. شبیه تاکسی‌هایی که قدیمی نیستند؛ نه رنگ و شکل یکسان دارند، نه هنگام باران غیبشان می‌زند و نه چانه زنی و بگو مگو با مسافر را دارند؛ اما در کنار تمام این محاسن از بدو شروع به کار حاشیه‌هایی را با خود به همراه داشته و باعث ایجاد سوالات و ابهاماتی شده است. این استارت‌آپ‌ها چقدر در مقابل قانون پاسخگو هستند و تا چه میزان بر سازوکار دو برنامه تاکسی اینترنتی نظارت وجود دارد؟

مجله مهر در پرونده «تاکسی بدون خط» آخرین حاشیه‌های تاکسی‌های اینترنتی را مورد بررسی قرار می‌دهد و می‌کوشد در این مسیر حقوق راننده و مسافر را شانه به شانه یکدیگر پیگیری کند.

کد خبر 6093375

دیگر خبرها

  • بازدید بیش از ۶۱ هزار مسافر کشتی کروز طی ۳ ماه از ترکیه
  • افزایش ۹۰ درصدی تردد مسافر از پایانه مرزی بیله سوار
  • ورود مسافران خارجی از مرز بیله‌سوار ۱۰۳ درصد افزایش یافت
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • مسافر تهرانی بر اثر سقوط از آبشار «لوه» در گلستان جان باخت
  • تاکسی بدون خط
  • تردید در یونایتد: احتمال بازگشت ستاره جنجالی
  • تخصیص ۵۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای سدهای مازندران
  • بهشتی از ۱۶۱ هزار یار مهربان/ اینجا ملک رفاقت و اعتماد است
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲