Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجموعه شعرهای «ترانه‌های نیایش» سروده مصطفی رحماندوست توسط نشر افق منتشر و راهی بازار نشر شد.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه ۵ جلدی «ترانه‌های نیایش» سروده مصطفی رحماندوست به همراه تصویرگری نیلوفر میرمحمدی به تازگی توسط نشر افق منتشر و راهی بازار نشر شده است. این مجموعه، ۵ عنوان از کتاب‌های فندق را شامل می شود که توسط این ناشر برای کودکان چاپ می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کتاب‌های «ترانه‌های نیایش» پیش تر توسط این ناشر ۲ بار در قطع خشتی تجدید چاپ شده اند و حالا با قطع جدید دایره ای منتشر می شوند. رحماندوست در شعرهای کتاب‌های این مجموعه با زبان کودکانه با خداوند صحبت کرده و او را نیایش می کند. تصویرسازی‌های مجموعه هم در جهت همراهی شعرها و با همان حال و هوا هستند. مخاطبان اصلی این کتاب‌ها کودکان گروه سنی الف و ب هستند.

اولین کتاب این مجموعه، «به آسمون کی برف و بارون داده؟ شکل‌های خندون داده؟» نام دارد. این کتاب ۱۱ شعر کودکانه را با نام‌های «خنده مادربزرگ»، «قلک من»، «بَه بَه بَه، چه دستی؟»، «پارک ما جای نازیه»، «هفت سین»، «آرزوی زنبور»، «مورچه ای که عزیزه»، «عینک»، «غصه درخت»، «ببروپلنگ ابری» و «شیر خوشمزه» در بر می گیرد.

کتاب دوم مجموعه، با عنوان «کاری بکن جنگ نباشه این همه بنگ بنگ نباشه» چاپ شده است. «گربه و درخت تشنه»، «صلح چقدر قشنگه»، «خدای خوشگل من»، «تولد»، «وای چه غذایی! خوشمزه»، «چه خوشگلن ستاره‌ها»، «دعای تحویل سال»، «سیب خوشبو»، «پنیر و نان تازه»، «برف می باره»، «شاخه و برگ و میوه» هم شعرهایی هستند که در این کتاب چاپ شده اند.

«خدای من، خداجون! پس کی می آد باباجون؟» سومین کتاب مجموعه ترانه‌های نیایش است که مانند دیگر کتاب‌های این مجموعه ۱۱ ترانه کودکانه را شامل می شود که عناوین شان به این ترتیب است: «عروسک من بخند»، «دلِ مامان تنگ شده»، «قهقهه دوچرخه»، «توپ قشنگم»، «بازی و درس و تخته»، «گل خوشبو»، «جیک جیک تون قشنگه»، «خونه خنده»، «این جوری بهتر می شه»، «مادرِ بهار» و «فرشته خوب خدا».

«عروسی»، «دید و بازدید»، «جمعه تعطیله»، «دلم برات تنگ شده»، «جیک و جیک و جیک»، «گربه من کجا رفت؟»، «ببوسش و نازش کن»، «چشم، چشم، دو ابرو»، «عاشق خنده‌هاتم»، «باغ کوچک» و «چشم نخوری ایشالا» هم عنوان شعرهایی هستند که در کتاب چهارم مجموعه با نام «هزارهزارهزار مو، یه پیشونی، دو ابرو» چاپ شده اند.

آخرین کتاب هم «به گُل کی عطر و بو داده؟ این همه رنگ و رو داده؟» نام دارد. «من شبو دوست دارم خدا»، «هزارهزار ستاره»، «قل قل چشمه و رود»، «خورشید گرم و زیبا»، «خیلی تماشاییه»، «چشم‌های من قشنگه»، «خواب رنگارنگ»، «شالاپ، شولوپ»، «فرشته باد»، «وای چه شبِ قشنگی!» و «تو کوچه‌ها» هم ترانه‌هایی هستند که در این کتاب چاپ شده اند.

ترانه «غصه درخت» را از کتاب اول این مجموعه می‌خوانیم:

دار، دور، دار، درختم
مادرِ میز و تختم

سایه و شاخ و برگِ من زیاده
اما دلم نه راضیه، نه شاده

غصه دارم، یه عالمه
چون میوه‌هام خیلی کمه

کمک کن ای خدا جون

تا میوه‌هام زیاد و ارزون بشن
خوشمزه و خوب و فراوون بشن

تا بچه‌ها هی بخورن، بخندن
قوی بشن با تنبلی بجنگن

همه کتاب‌های این مجموعه با ۱۶ صفحه مصور، شمارگان ۳ هزار نسخه و قیمت ۶ هزار تومان منتشر شده است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۷۷۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد کتاب مویه های آمو

پنجمین همایش ادبی از بلخ تا نیشابور به همت انجمن ادبی خانه مولانا و حوزه هنری استان قم با رونمایی و نقد کتاب مویه‌های آمو اثر سیدسکندر حسینی بامداد در سالن مهر حوزه هنری قم برگزار شد.

این همایش با حضور شاعران و نویسندگان ایران و افغانستان و با هدف شناخت بهتر و عمیق‌تر شعر امروز افغانستان برگزار شد.

در این همایش حسین محمدی مبارز، طهماسبی خراسانی‌ و سید حسین فصیحی با اجرای سیدعلی نقیب به نقد و بررسی مجموعه شعر مویه‌های آمو پرداختند.

منتقدین به کشف مضامین و خلق آثار موفق در زمینه‌های مختلف آیینی، اجتماعی و عاشقانه، سلیس بودن و به‌روز بودن زبان، بلخ‌گرایی و هویت تمدنی، انتخاب درست واژگان در شعر و انتخاب مناسب عنوان کتاب و تناسب آن با سروده‌های اجتماعی و عاشقانه اشاره کردند.

در این محفل ادبی سیده تکتم حسینی، احسان‌الله بدخشانی، شفیق صادقی، اعلا امیری، مژگان فرامنش، اسحاق ثاقبی داراب، معصومه جمالی، مجتبی خرسندی و سید سکندر حسینی بامداد (نویسنده مجموعه شعر مویه‌های آمو) شعرخوانی داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نقد کتاب مویه های آمو
  • مجموعۀ ویدئوکتاب‌های سلامت اجتماعی منتشر شد
  • جلد ششم کتاب «عنوان بصری» منتشر شد
  • کتاب «برای قلب های شکسته» منتشر شد
  • ترانه‌ کودکانه «ببعی تو بازیگوشی» اینستاگرام را منفجر کرد + ویدئو
  • چاپ دوم کتاب «ترجیع‌بند در شعر نو» منتشر شد
  • انتشار کتاب ماهی جان در قزوین
  • ۱۰ عنوان به مجموعه کتاب‌های کودکی نامداران اضافه می‌شود
  • انتشارات شهید کاظمی با ۶۰ عنوان جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • انتشار کتاب «ماهی جان» در قزوین