Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-27@13:29:02 GMT

«ايران»ي زيباتر در هيسپان

تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۹۸۰۰۱۸

«ايران»ي زيباتر در هيسپان

خبرگزاري آريا- شهر تاريخي «بادرود»، زيبايي هاي معماري خانه هاي قديمي «بندرعباس» و مناظر تماشايي روستاي «جواهردشت» گيلان، سوژه اين قسمت برنامه «ايران» کاري از واحد هنري شبکه هيسپان شده است.
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي شبکه هيسپان، برنامه مستند گزارشي «ايران» که هر هفته به معرفي جاذبه هاي فرهنگي، تاريخي، گردشگري و هنري ايران مي پردازد، در اين برنامه سفري به بادرود استان اصفهان، بندرعباس و جواهر دشت استان گيلان داشته تا مخاطبان برنامه را با زيبايي هاي آنجا بيشتر آشنا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نيلوفر صالحي، گزارشگر برنامه در نخستين اپيزود برنامه به شهر تاريخي «بادرود» از توابع شهرستان نطنز در استان اصفهان سفر کرده تا جلوه هاي زيباي اين شهر تاريخي را براي مخاطبان اسپانيايي زبان برنامه به تصوير کشد. نام بادرود برگرفته از تقدس باد در نزد ايرانيان پيش از اسلام است و تقدس اين کلمه تا جايي مهم بوده که ايرانيان درگذشته روز 22 هر ماه خورشيدي را روز باد يا بادروز مي‌ناميدند که واژه بادرود برگرفته از همان واژه است. در معرفي اين شهر، گزارشگر برنامه «ميدان بادگير، حمام تاريخي نوقه متعلق به دوره تيموري، باغ انار نادري و معرفي غذاهاي محلي مانند آش گوشت» را به تصوير کشيده است.
علي چيت سازيان، گزارشگر ديگر برنامه که بندرعباس و مکان هاي تاريخي اين شهر را سوژه قاب تصوير خود کرده است، به سراغ « هتل بوم گردي، خانه يونسي در بندر کنگ و خانه فکوري در بندر لنگه» رفته تا زيبايي هاي گرماي جنوب را با تاريخ به هم آميزد و به مخاطبان خود هديه دهد.
روستايي ييلاقي جواهر دشت در استان گيلان و نشان دادن زيبايي هاي بي نظير اين منطقه، اپيزود سوم برنامه ايران را به خود اختصاص داده است تا حسن ختام اين هفته «ايران» هيسپان به رنگ و نقش و نگارهاي اين منطقه ختم شود.
برنامه «ايران» به تهيه کنندگي واحد هنري شبکه هيسپان تي وي، دوشنبه ها ساعت 19:30 به وقت تهران پخش مي شود و تکرار آن سه شنبه ساعت 3:30 و چهارشنبه ساعت 9:30 به روي آنتن مي رود. نيلوفر صالحي، شيما کاظمي، تنديس صابري پور، محمدحسين مدي، زهرا خانجاني، علي چيت سازيان و ايمان زماني از گزارشگران اين برنامه پرمخاطب شبکه اسپانيايي زبان هيسپان اند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۸۰۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است

مدیرکل حفظ و احیاء بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: رسیدگی به بحث فرونشست‌ها در آثار و ابنیه تاریخی از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از میراث آریا، فاطمه داوری در سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین اظهار کرد: شرایط آثار و ابنیه تاریخی در دوره معاصر با توجه به تغییرات اقلیمی نسبت به دوره‌های تاریخی گذشته دچار بحران‌های گوناگونی شده، اما در راستای وظیفه ذاتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین یکی از برنامه‌هایی است که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در سال ۱۴۰۳ برای رسیدگی به موضوع فرونشست‌ها برگزار کرده است.

وی افزود: سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین با بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان، پروژه‌ای است که با همکاری میان معاونت میراث فرهنگی وزارت و اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، دانشگاه اصفهان، مؤسسه بین‌المللی ایسکارسا است که آخرین نتایج و دستاوردهای متخصصان داخلی و خارجی در زمینه فرونشست در ابنیه تاریخی عرضه می‌شود.

مدیرکل حفظ و احیا بناها، محوطه‌ها و بافت‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: این سمینار نشان داد تغییرات اقلیمی و بحران‌های طبیعی فرونشست‌ها ما را با موضوعی تخریب‌کننده‌ای مواجه کرده بنابراین عزمی راسخ، جدی لازم است تا از بناها با افزایش تاب‌آوری و استحکام‌بخشی، در برابر تهدیدهای طبیعی محافظت کنیم.

داوری عنوان کرد: بررسی بنای آرامگاه شیخ علاءالدوله سمنانی به‌عنوان نمونه مطالعه در استان سمنان یک نمونه و الگو فرایندی است که استاندارد نحوه مواجه با یک اثر تاریخی را با فرونشست در مطالعه و شناخت شناسایی کرد و اطلاعاتی جدید و به روز را در این حوزه اعلام کرده است.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا این الگو را کامل کنیم تا بتوانیم از آن به‌عنوان یک الگو اجرایی حفاظت و مرمت اثر به سایر آثار و ابنیه تاریخی تعمیم دهیم.

کد خبر 747823

دیگر خبرها

  • تجلیل از فرهیختگان شهر در منطقه ۱۵ اصفهان
  • چادگان؛ نگین گردشگری اصفهان
  • اجرای برنامه ملی بازآفرینی/ مردم مشارکت کنند
  • زیبایی پارک هینویاما در ژاپن (فیلم)
  • اجرای ۱۲ عنوان برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان در پایانه‌های مسافربری
  • برنامه ملی بازآفرینی در کشور اجرا می‌شود
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • (عکس) متین ستوده هر روز جوان‌تر و زیباتر می‌شود؛ چهره او در سریال لیسانسه‌ها باورنکردنی‌ست!
  • لحظه دوست داشتن و دوست داشته شدن، لحظه واقعی زندگی است